- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
kinghaxor
aktív tag
-
szallasi007
őstag
válasz
demmer123 #3379 üzenetére
Siege-el nem játszottam de nem jött be sok embernek illetve ahogy itt sokan megírták sok gond van/volt vele valószínűleg ezért volt olcsón. Nehogy véletlen jó legyen a játék és majd 6-7-8 hónap múlva tud olcsósítva megvenni akkor meg vehetsz majd mellé DLC-t úgy meg aztán már lehet drága lesz az olcsóból.
-
gyomorHD
tag
válasz
demmer123 #3315 üzenetére
Én mindkettővel játszottam, - igaz PS4-en - és a Division nagyon bejött. Csak a bétába ami álítólag 1-2 óra játékélményt ad én beletoltam 16 órát
Végig ismerősökkel játszottam, sose egyedül, ezis rengetegett dobhatott az élményen, de biztos vétel lesz.
NFS meg.... inkább hagyjuk kategória. Többször ba*z fel az ideg mint a Fifa UT-ben. Nem vagyok egy nagy autójáték buzi ez is hozzá tehet hogy annyira nemjön be. Béta alpján megtetszett így meg is vettem, de már bánom. "Csak azért is" miatt játszom végig már. Engem leginkább ami zavar az a fényviszonyok. Szép-szép a játék, de verseny közbe sokszor alig lehet látni merre van az út a sok csilli villi szarságtól. A fal, szegély meg inkább szögesdrót mert ha hozzáérsz egyből feltekeredsz rá. Az élő videós böszmeségeket meg egyből skippelem mert olyan erőltetett hogy fáj nézni. 1 hónapig félre is tettem mert egyik versenyt szinte lehetetlen volt megcsinálni. (Nyilván az én bénaságom miatt
)
Pozitívként hozzáteszem az autók, grafika szépen megvan csinálva. Város is helyén van, autók hangjai is nagyon tetszenek, legutobbi updatenek köszönhetően még több teljesitmény és vizuális tuning rakható a gép-be/re.EZEK MIND csak az én véleményem, lehet neked tökéletes lesz ez a játék, szóval én nem akarlak lebeszélni róla
Nah de ez eléggé off már, ha kérdésed van írj PM, mesélek még. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Medence topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Haditechnika, harcászat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- iPhone topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Díszdobozos QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest