- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
Az miért lehet, hogy meg akarok venni valamit ami 56k kredit, nekem van 98k és azt írja, hogy nincs elég pénzem?
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #11961 üzenetére
Egy csomószor emlegetitek a signature skillt, azmiaz?
-
RazoR
veterán
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #11731 üzenetére
Remélem ezt is javítják kedden....
-
RazoR
veterán
Megvan... Én voltam a vak! Kékből érdemes hagyni, vagy csak arany kell?
-
RazoR
veterán
Az oké, hogy a sárga alapanyaghoz kék kell, de a zöldből hogy csinálok kéket? Vagy hatalmas bullshitet kérdeztem?
-
RazoR
veterán
Melyikek a legajánlottabb talentek? Van általánosan ami minden fegyóhoz jó vagy minden fegyverhez van külön ami a best of?
-
RazoR
veterán
A fejlesztők tegnap jelentették be az összes változtatást, amelyek közt akadt pár váratlan is. Az egyik ilyen, hogy a DZ06-os vendornál kapható cuccok ára Phoenix Creditről DZ fundra változik, ami kifejezetten örömteli, de nem bántam volna, ha ezt két nappal korábban bejelentik, mielőtt elköltök 400 ezer fundot gear modokra.
A másik fontos változtatás, hogy a craftolást teljesen kiherélik. 5 helyett 10 zöld alapanyagból lesz egy kék, amiből 15 kell a high-end alapanyagokhoz, miközben a cuccok lebontása a jövőben csak egy alapanyagot ad kettő helyett. Néhány receptről ugyan leveszik a Division Tech-et, ez azonban nem sokat segít, hiszen az alapanyag-költséget 8-ról 10-re emelik. Emiatt még többet kell majd grindolni ahhoz, hogy kapjunk egy random dolgot.
Nagyon remélem, hogy tudják mit csinálnak, mert a craftolás és az itemizáció komoly átalakításra szorult, de nem éppen ebbe az irányba.
-
RazoR
veterán
Ez az amire gondolok?
"Added support for reporting players on PC. Players can now type in chat /report" -
RazoR
veterán
Olvasgatva a dolgaitokat úgy érzem, hogy a neheze még most jön majd lvl 30 után... talentvadászat, stb...
-
RazoR
veterán
Mit érdemes nézni egy fegyvernél? DPS vagy sebzés+talentek?
-
RazoR
veterán
Valaki el tudná magyarázni, hogy a Skill Power mit befolyásol, mire jó?
-
RazoR
veterán
Egyébként a textúra alá beesés szerintem az instabil VGA tuning vagy proci tuning miatt lehet, mert miután visszaállítottam alapra a vga-t megszünt...
-
RazoR
veterán
Tegnapi bugfest-em: [link] 5x estem be a térkép alá, majd újraéledéskor 2x halál előtti állapotban respawnoltam a safehouse-ba, az egyik után meg esett egy kék loot az árus előtt......
-
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #10913 üzenetére
Ha beszámolja akkor engem se fog...
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #10907 üzenetére
Egyedül próbáltam vagy 4x de nem adta be, tegnap haverral is aktiváltuk, neki beszámolta, nekem nem és a térkép is jelzi nálam még mindíg, nála nem. Lehet hogy egy ez bug, de ha nem akkor feature!
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #10905 üzenetére
Én az echoról beszéltem....
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #10901 üzenetére
Nekem sem adja be, tegnap haverral tolruk együtt az ő térképén, neki beszámolta, nekem nem...
-
RazoR
veterán
Más nem tapasztalta, hogy rosszabbul fut a játék mint patch előtt?
-
RazoR
veterán
Nem úgy volt, hogy aki játszott mindkét bétával és előrendeli a játékot az kap hazmat gear pack-ot? Nekem a mai napig nem jött mail...
-
RazoR
veterán
Szerintem az hogy ki miért rajong és kinek mi tetszik teljesen szubjektív, az hogy neked nem jön be az a te bajod, de kicsit túlzásnak érzem, hogy azért mert neked nem tetszik és unalmas azért egy szar a játék. Egy idő után biztos unalmas lehet, de így 40 óra után én speciel még mindíg alig várom, hogy leüljek elé és toljam...
-
RazoR
veterán
Hasonló véleményen vagyok én is mint te, 38 óra után 19/22-es vagyok és csak a térkép fele van meg nagyjából. Mire eljutok a 30-ig szerintem kijön az első dlc is. Kicsit sajnálom, hogy mindenki kb már 30-as így eléggé be van korlátozva hogy kivel tudom együtt tolni de ez van. Kevés időm van játszani...
-
RazoR
veterán
Nem úgy volt, hogy az M1A a bázison hajnali egyig lesz, mert nálam nincs ott csak egy srs... Vagy az csak lvl 30-on van?
-
RazoR
veterán
Ha valakinek nem tiszta a modok használata (angol tudás előny) [link]
-
RazoR
veterán
Mai 10 perc DZ-m: bemegyek, ledarálok pár NPC-t, összeszedem a lootot, kimenekítési zóna, jön egy másik játékos meg persze az npc-k, nagynehezen felrakjuk a kötélre a cuccot, majd darálom tovább az ellent, csávókám beoldalaz elém, meghal, rouge lettem és 1 perc múlva 3-an jöttek rám. Ez így nem annyira jó...
-
RazoR
veterán
A BUllet King meg a másik farmolós csak lvl 30-tól van, vagy hogy van ez?
-
RazoR
veterán
19 szintű vagyok, gondoltam benézek DZ-be egydül. Addig nem is volt gond, míg csak gyűjtöttem a loot-ot, de a kimenekítési ponton természetesen betámadtak az npc-k és nem is bírtam velük. Legalább 2 ember kell szerintem dz-be.
Ami a lootot illeti, elég nevetséges dolgokat dobál folyamatosan, legtöbbször zöld, de ha néha esik egy-egy kék még véletlenül sem fegyver... -
RazoR
veterán
Tegnap (ma) hajnali 2 körül bementünk ketten DZ 1-2-be és konkrétan egy nyugodt percünk nem volt mert mindenhol voltak, mindenhonnan jöttek folyamatosan. Nem is értettük, hogy ez mi.
-
RazoR
veterán
Miért lehet az, hogy haverom nem tud egyik szobába sem belépni discordon?
-
RazoR
veterán
Van itt valakinek admin joga discordhoz?
-
RazoR
veterán
17 órától keresnék pár embert aki 20-as szint alatti. Uplay: RazoR-HUN
-
RazoR
veterán
Valaki aki február elején rendelte elő a gold kiadást 576-tól meg tudná mondani, hogy milyen kiegeket kapott hozzá? A felszerelésre gondolok.
-
RazoR
veterán
válasz
hitvanyalak #8766 üzenetére
Az oké, de a térképen is látom valahogy, hogy mi az amit megcsináltam már és mi az amit még nem a főküldetéseken kívül?
-
RazoR
veterán
Van itt még valaki aki nem 30-as? 15-20 körül?
-
RazoR
veterán
A side mission-öket és a többi apróságot honnan tudom, hogy már megcsináltam? Hogy jelöli a térkép, vagy csak egyszerűen eltünnek?
-
RazoR
veterán
Valaki korábban írta, hogy valamelyik graf beállítástól megszűnik a tárgyak homályossága, de nem találom a posztot. Melyik az a csúszka vagy gomb tudja valaki? Köszi!
-
RazoR
veterán
Nálam az furcsa módon R9 290-el minden maxra húzva (nem a gépi ultra hanem tényleg minden maxon) 40-60FP között és álomszép! (nem is értm, hogy hogy megy ilyen jól
)
-
RazoR
veterán
Senki nem használ TS-t?
-
RazoR
veterán
Tudna adni valaki egy TS elérhetőséget ahol szoktátok nyomni?
-
RazoR
veterán
válasz
Csabee86 #7884 üzenetére
Nálam is ez a helyzet. E-maileztem egyet reggel az 576-al és nekem is azt mondták, hogy a goldhoz nem jár. Mondtam én is hogy pedig az oldalukon úgy volt feltüntetve hogy jár, meg mikor átvettem és kérdeztem az eladót ő is mondta, hogy majd küldik a kódot. Szerintük valami félreértés történt... Hát köszi...
-
RazoR
veterán
Én nem értem ezt a kódos dolgot. A dobozban volt a játék kódja, a season passé, meg a nemzeti gárda cuccoké (a fegyvert nem találom a játékban), ezeket beírtam a uplaybe telepítéskor. Emailben nem kaptam semmit pedig elvileg kellett volna. Nemrég linkelte valaki ezt, ide milyen kódot kellene írni? Se hazmat, se mentős, se rendőr, semmim nincs pedig elvileg járna mind, nem?
-
RazoR
veterán
válasz
Sebestyen01 #7794 üzenetére
Nekem is, tudjuk hogy mi az?
-
RazoR
veterán
Végül az új Crimson Drivert próbálta már valaki? Vélemény?
-
RazoR
veterán
Én is becsatlakoznék valakihez/valakikhez este. Még el sem indítottam sajnos a játékot de ma remélem már lesz rá lehetőség!
-
RazoR
veterán
[Ezt] éreztem tegnap...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest