-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
Tommy mit mondtál..... Jó majd megkérdezem..
-
RazoR
veterán
Player ammo capacity has been increased after level 30.
Added a player reporting interface for PC users.
Rogue players are now shown on the mini-map.
Players can now mark weapon and gear items as “favorites” which locks them in their inventory. Locked items cannot be sold, shared or dismantled.
Added a buyback option to vendor’s inventory. Players can now recover items they have accidentally sold.
Equipped items are now always displayed at the top of the inventory list.
Weapon magazines are now refilled when restocking from an ammo crate.Végre!!
(miért csak most??
)
Köszi norti!
-
RazoR
veterán
válasz
johndoo1000 #23784 üzenetére
Olyan is volt már, hogy visszafelé ment a csík és a számláló...
Holnap indul a public pts, tuti azért van!
Falcon is olyan laggos volt, hogy inkább kiléptem. -
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #23779 üzenetére
Hát ti nem vagytok százasok! Ez hatalmas!
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #23752 üzenetére
Én nagyon várom az 1.4-et, mivel a mai napig nincs egy normális szettem amire azt mondanám, hogy kész van még van motiváció, hogy összerakjak valami ütős cuccot. Persze nem összehasonlítható a 1000+ óra az én 350 órámmal...
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #23749 üzenetére
Szerintem nem feltétlenül rossz amit csinálnak. Az volt rossz és átgondolatlan amit eddig csináltak, egyes gear settek "túl erősek" voltak, míg a többi szó szerint használhatatlan! Most legalább lesz egy kis egyensúly. Igaz, hogy kis túlzással lehet elölről kezdeni de inkább annak örüljünk, hogy nem dőlnek hátra és kortyolgatják a pezsgőt és élvezik a hatalmas bevételt amit adtunk nekik. Kiszórhatnák a maradék 2 dlc-t és sz@rhatnának bele az egészbe.
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #23746 üzenetére
Ezt a kát f@szmajmot b@zdmeg, tényleg vérdíj kell a fejükre a DZ-ben!
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #23746 üzenetére
Players is tudna erről mesélni, 5 centiről kapott egy fejest, aztán jött a "bocs véletlen volt, nem tudtam hogy te vagy az...."
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #23733 üzenetére
Egyszer volt ehhez az "emberhez szerencsém" de remélem soha többé...
-
RazoR
veterán
Este összerakott 3 némettel és toltuk a sárkány farmot vagy 30x, semmi kiemelkedő nem esett de elkezdtünk szórakozni, hogy mennyi idő alatt sikerül letolni a kapu robbantástól az utolsó bossig. A legjobb idő 4perc 4 másodperc!
Szerintem world record!
-
RazoR
veterán
Senki sem jelentkezett a ETF-be innen? Kollégám most látta, hogy kapott e-mail az ubitól, hogy tegnap óta használhatja a PTS-t pedig a múltkori kerdőív kitöltésén kívül nem csinált semmit...
-
RazoR
veterán
Egy nagyon nagy pozitívum lesz a mobok "gyengítésében", nem fognak pvp közben oneshot-olni végre!
-
RazoR
veterán
Egyébként nem értem, hogy miért megy a fröcsögés, hogy megint elcseszik a játékot, az én véleményem az, hogy örüljünk inkább annak hogy ennyi idővel a megjelenés után és a sok elcseszett patch után belátják, hogy ez így nagyon nem okés, nagyon elszúrták és próbálják helyrehozni, holott nyugodtan hátradőlhetnének, kiszórhatnák a maradék dlc-ét és lesz@rhatnák az egészet mert már nagyon is a pénzüknél vannak.
-
RazoR
veterán
Nem lesznek 35-ös mobok! 33 lesz a legerősebb! Plusz lecsökken a time to kill, vagyis rövidebb idő alatt fekszenek a mobok, te meg nehezebben fogsz halni a moboktól, vagyis nem fog oneshot-olni a shotis meg a sniper.
#23621 players111 jaja, nem volt rossz, pedig kiskarival voltam sentry-ben
#23629 Anonymus23 Gratulálok apuka!!!
-
RazoR
veterán
Én arra lennék kiváncsi, hogy mik a további terveik 1.4 után?! Nagyon remélem, hogy a DZ-t fogják rendbe rakni és bekerül egy anticheat, ha már így rákaptam a pvp-re az utóbbi időben...
Nem lehet a játékosokkal rendesen küzdeni mert egy lövéssel ledarál a 35-ös lila mob... -
RazoR
veterán
Utólag fent lesz vajon valahol a videó?
-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #23524 üzenetére
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #23460 üzenetére
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #23451 üzenetére
Milyen game-ről van szó?
-
RazoR
veterán
Jöhetne már az 1.4 mert nincs kivel játszani, mindenki lelépett...
-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #23169 üzenetére
"Fairfight van benne" ezt azt jelenti, hogy 1.4-el belerakják?
-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #23166 üzenetére
Úgylegyen!
-
RazoR
veterán
Valaki ma 1 körül tudna segíteni alt kari húzásban? 22-es vagyok és a térkép jobb oldala van vissza.
-
RazoR
veterán
Nem lehet valahol beállítani, hogy ez a ... ne windowed fullscreenben induljon mindig hanem rendes fullscreenben?
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #22960 üzenetére
Ez kurva jó, hogy látni ahogy kitölti valaki!
-
RazoR
veterán
Bekerült az összefoglalóba az új PC-s játékos lista. Kérnék mindenkit, hogy szánjon rá 5 percet, legalább képet kapunk róla, hogy hányan vagyunk még akik tényleg játszanak. Ha másra nem arra jó, hogy a sok felesleges Uplay ismerőst törölhessük aki sosem online.
Ezúton is köszönet Anonymus23-nak!
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #22951 üzenetére
Melóban vagyok, majd otthon ránézek jobban. Fél 5 körül leszek majd.
-
RazoR
veterán
Hát ez a BF1 egy fos, maradok itt veletek.
-
RazoR
veterán
Szóljatok ha töröltessem a topicot...
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22861 üzenetére
Ha van még hely jönnék én is egy lvl7-es karival.
-
RazoR
veterán
Kész lett a táblázat, az összefoglalóban megtaláljátok.
-
RazoR
veterán
Kicsit változtattam az összefoglalón, próbáltam átláthatóbbá tenni, bekerült pár új link. Ha időm engedi este már fent lesz a várva várt excel is.
-
RazoR
veterán
Nem tudja valaki, hogy ki szokta néha linkelni a listát rólunk, hogy ki hányadik, mennyit ölt stb.?
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #22779 üzenetére
Ettől a 3 órától hányok már előre...
When its done...
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #22776 üzenetére
Rám is vár egy win újrarakás hétvégén...
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #22770 üzenetére
Milyen lesz a gépezet? Felhőbe ment a Division szerintem.
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22762 üzenetére
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22759 üzenetére
De ha a tarkón megy be a golyó, akkor az arcon jön ki és ahol kijön mindíg az a csúnyább...
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #22710 üzenetére
Le tudod most tesztelni? Úgy kéne, hogy a használt karaktered adatait írod be és az jön-e ki ami a játékban.
-
RazoR
veterán
Csináltam egy excel-t amibe beírjátok a karakteretek adatait és automatán kiszámolja a firearms/health/electronics és a toughness/skill power értékeket. A DPS-t nem raktam bele, mert túl sok a változó és így is ráment 2 napom... Remélem hasznosnak találjátok, látni lehet, hogy milyen értékeket növelve mit lehet kihozni a cuccból amit éppen használtok, mit érdemes rollolni, vagy cserélni beleértve a gearsetek minden egyes darabját és a gear modokat is. Holnap még tesztelem, hogy jól számol-e mindent és ha kész megy az összefoglalóba.
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #22698 üzenetére
Ahol tudok segítek...
-
RazoR
veterán
Beraktam 2 új linket az összefoglalóba, az egyik az összes skill adatait tartalmazza, a másik összeszedi, hogy miből mennyi lehet a max érték.
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22667 üzenetére
3 hét szabi
Az komoly...
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22663 üzenetére
Ja hogy szabi...Akkor OK
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22663 üzenetére
Egyedül nyomtad, vagy segített valaki?
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #22660 üzenetére
Nekem is tervben van...
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #22658 üzenetére
Csütörtök van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest