- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsimix
őstag
válasz
D.Orion #2825 üzenetére
Erre a következtetésre jutottam én is ,hogy szinte azt kapjuk amit még a legelején láttunk.. Itt már értelmét vesztette a graf butításról beszélni. Nézzétek meg az első e3 gameplayt és egyenként a jelenetekben szereplő dolgokat most. Már akinél tényleg rendesen fut.. Más a helyszín de a dolgok stimmelnek... A 4k videók tényleg tükrözik azt a látványt..
Amit észrevettem, hogy DZ egy sötétebb hely.. A kinti utcák talán még színesebbek szebbek ezért jobb azokkal példát állítani..
-
Kicsimix
őstag
Én kértem refundot steamen.. 29k helyett 19k 576-ban.. Azért az már nem mindegy.. Kíváncsi leszek 39h béta után visszatérítik-e vajon..
-
-
Kicsimix
őstag
válasz
velizare #2711 üzenetére
Nekem nincs viszonyítási alapom 4k-ban, hogy mennyinek kellene lennie az FPS-nek de 60-ra azélt tippeltem volna mikor átvittem a saját karim..Aztán betudtuk a látványnak, hogy ez lehet így jó.. De konkrétan nem mértünk idő híján.. Ahogy írtam saccra 30-40 fps lehetett.. Lehet nálunk sem ment akkor?.. hmm
Lehet majd open bétában újra megpróbáljuk..
-
Kicsimix
őstag
válasz
velizare #2707 üzenetére
Miért mi a gondod?
Működött rendesen a játék meg végülis folyékony volt de tippre olyan 30-40 fps lehetett. Ezt nem tudom csak, hogy normális-e.. Kb 1 óránk volt az egészre abból fél óra mehetett a játékra install miatt stb..
Amd crimson legfrissebb. Most így hirtelen ezeket tudom mondani.
-
Kicsimix
őstag
válasz
mrgregoryan #2678 üzenetére
Na hát akkor mondom én mit látok. Sikerült kikönyörögnöm ismerősömnél egy crossfire 390x+390 kombót 4K monitoron béta lejárta végére. Hajtott a kíváncsiság őt nem érdekelte a játék. Fényerő rendben, chromatic off ambient occlusion hbao+ helyett ultrára állítva. Állunkat fel kellett szedni a földről már ő is játszani akar. Közel áll az e3 gameplayben látottakhoz és szerintem azt is 4k-ban demózták így utólag. Videózásra nem volt idő. Megjelenítési hibák nem voltak.Amit korábban linkeltem ultra gameplay-t nem fake ezt láttuk mi is.Ugyan ezt tudnám mutatni. Brutálisan gyönyörű. Aki azt mondja nem olyan az benéz valamit / ferdít. / hiba lehet nála. OLYAN.
Szerk;
[link] -
Kicsimix
őstag
Én szinte biztos vagyok benne, hogy igen. A nehézség az egészben, hogy minden karakterrel végig kell vinni a játékot, hogy unlockold a képességeket meg a szinteket, hogy használhasd a dolgokat/átadott itemeket.
Szerk;
Tulajdonképpen ez nem kimaxolás mert mindegyik képesség mást ad, az erejük mindegyiknek ugyan annyi ezt az itemjeid határozzák meg, hogy mekkora. -
Kicsimix
őstag
válasz
gyomorHD #2653 üzenetére
Igen ez tényleg jó de azért 1 dologra figyelni kell.. Ennyi karaktert párhuzamossan ápolgatni nehéz.. Ezt úgy írom, hogy D3-ba beletoltam több mint 2000 órát.. Rengeteg idő mire összeszeded a maximumhoz közeli itemeket 1 karakteren is.. Ha párhuzamosan csinálja az ember akkor megeshet, hogy mind a 3-4 karaktere gyengébb lesz 1 erős helyett. Diablo 3-ban továbbá a stash tartalma megosztható a karakterek között.. Tehát ha az egyikkel szereztél egy jó itemet akkor az a ládán keresztül átadható a másik karakternek is.. Viszont szerintem ez itt nem így lesz.. Még gyorsan ki kellene próbálni....
-
Kicsimix
őstag
Miert ne? Mindegyiket máshogy geareled meg más buildet állítassz be neki.. Aztán azzal mész ami éppen jobb a csapatba.. Legalábbis megvan a lehetőséged erre.
Szerk;
A kérdés csak az, hogy a 3 képesség helyére mindegyik ágból 1 dolgot rakhatsz-e be vagy pl techből 2 medből 1 stb.. Diabloban variálható minden.. -
Kicsimix
őstag
válasz
vegitossj7 #2637 üzenetére
Pontosan.. + Mi rendesen játszottuk azt is... Azért ha futni kell mert üldöznek + bevédeni magunk + mindenfele figyelni úgy sokkal parásabb...
-
Kicsimix
őstag
válasz
SkyS1gn #2534 üzenetére
Pont ez a lényege, hogy ügyeskedni kell és ésszel játszani. Mi játszottunk árulósdit west-el, ha ügyes vagy jó jutalmat kapsz ha nem akkor sokat buksz rajta.. Szerintem jól kivan találva.. Mi is eltudtunk menekülni. Persze van még hova fejlődni..
Ha nem szerzel dz pénzt lemaradsz.. Mivel a legend esés esélye kicsi lesz ezért vásárlásból valószínű hamarabb jobb cuccokra tehetsz szert de ez elég kemény dió..
Mások is így lesznek erősebbek.. Kérdés ki mikor.. És mennyivel maradsz le ha nincs dz valutád.. Árulóként sokkal gyorsabban gyűjtheted a dellát.. Persze sokat is bukhatsz.. -
Kicsimix
őstag
válasz
velizare #2511 üzenetére
Ez nekem is nehezen hihető de éppenséggel tegnap velem is eljátszotta a beállítások megváltoztatása után, hogy újraindítottam és visszaállt minden tehát nem változott.. Esetleg ilyesmit tudok elképzelni a dolgok hátterében.. De sokaknál azt sem értjük szerintem mi a az egyéni probléma... Volt ilyen, hogy "nálam miért nem süt így a nap".. Lehet ködös időt adott neki érted..
-
Kicsimix
őstag
Hát ez egyértelműen igaz így van... De sokan pl ilyen dolgokat benéznek itt, hogy "nálam sárga az egész égbolt".. És akkor jön ,hogy emberrr, dinamikusan változik a környezet fogd máá fel, hogy nem mindig süt a nap, nincs mindig köd, nem mindig havazik, nincs mindig éjjel nappal + ezek kombinációja.. Minden hely mindig máshogy néz ki stb...
Van aki 2 percre néz rá és azt mondja szar érted...
Szóval azért ilyenek is közrejátszanak..
Szerk;
Itt van nekem az UHD videóból az első hely FHD-ban.. Igazából 1920x1200...(16:10)Szerintem így is szép persze UHD-ban még ütősebb..
-
Kicsimix
őstag
válasz
kinghaxor #2468 üzenetére
Annyi, hogy nálam a videó rögzítés + a játék már nem olyan sima egyszerre.. Csak egy R9 390-on fut..
Azt tudom, hogy alpha-ban nv karikkal volt valami gond. Ja igen HBAO+ és a PCSS nem működött...
..A kérdés te mit látsz.. Mit nem tudsz kicsikarni..
Videózd le jobbat nem tudok.. -
Kicsimix
őstag
válasz
kinghaxor #2464 üzenetére
Hát akkor nálad van a hiba mert nálam is gyönyörű.. Ezt a részt én is felvettem FHD-ban ha minden igaz...
Igen ez a bétából van.. Persze nyilván a 4K még többet dob rajta.. Már több vidi is van youtubon...Szerk;
Ami 26s-nél megy az van az én videómban feljebb fhd-ban.. -
Kicsimix
őstag
Nekem EZ a válaszom azoknak akik a PC grafikát próbálják kikezdeni vagy jobbat akartak stb... Én egy másik játékban sem láttam hasonlót... Kb 1 perc után jön a lényeg.. Tömörítetlen a videó azért ekkora..
Vettem a fáradtságot és tényleg az összes beállítást egyenként maximumra állítottam mert az ultra sem ultra teljesen alapból a játékban..
Van még fent vagy 10 videó éjjelekkel nappalokkal stb de most csak ez mert ez elég komplex hely.. -
Kicsimix
őstag
válasz
torma1981 #2351 üzenetére
Nem trollkodásból támadnak az emberre DZ-ben hanem azért mert komolyabb DZ valutát össze lehet szedni ezekből amit a vendornál be lehet váltani.. És mivel elég jó cuccokat árul ezért elég sokba kerül. Így ha bevállal az ember neccesebb szituációkat akkor erősebb lehet mint mások keményebb munkával.. Előbb utóbb rá fognak jönni az emberek, hogy a DZ nem békére teremtődött hanem kemény ész és taktikai játék mindenkinek..
Szerk;
Szerintem ez sokaknak nem volt tiszta..
De akik megtámadnak elég nagy kockázatot vállalnak azzal, hogy árulók lesznek.Óriásit is bukhatnak rajta. -
Kicsimix
őstag
válasz
Ditoo0225 #2189 üzenetére
Nem tudom mit vársz... "Szerintem" a látvány a SW-nál összetettebb de én elmerülök az ilyen dolgok összehasonlításában rendesen..
Szerinted ez a graf 950-re való vagy mi? Nem ugyan azt nézzük talán?
Öcsém 270X-en nyomja lebutítva... Nyilván ő sem várhatja el ,hogy maxon fusson de megy...
(#2196)
Hát ez inkább csak csillogás mint tükröződés : ) -
Kicsimix
őstag
válasz
Neil Watts #2069 üzenetére
Nekem sem csinál semmit az egér.. A megoldást még mindig nem láttam..
-
Kicsimix
őstag
"Waiting List Beta Access
We are seeing an unprecedented level of interest in The Division beta and we want to thank players for their enthusiasm and passion.As a result, it is unlikely that the players who are currently on the waitlist will gain access to the beta today. Our goal is to grant access to all those players interested in playing The Division and we still hope to do so. Please check back tomorrow for an update on the status of the waitlist.
We thank you again for your excitement and understanding."
-
Kicsimix
őstag
Azért 12 négyzet kilométer nem kicsi így elsőre.. Annak tűnhet így kimondva de nem az higgyétek el..
És ez föld alatt + tetőkön + épületeken belül is...
Ha gyalogolsz a játékban az kb olyan mintha igazából is gyalogolnál... Nem járod be 1 nap alatt se..
Biztos fog bővülni a map is valamikor mert a mai napig állítják, hogy a játékból vannak azok a részek amit láttunk és amiket nem kapunk meg megjelenéskor...
A storyban bőven van még potenciál, hogy újabb területeket nyithassanak meg.. -
Kicsimix
őstag
A magyar játékosok listája továbbra is ITT található. (Ha valakinek szüksége lenne társakra.)
-
Kicsimix
őstag
Azért ilyenkor egymásra is ráugranak a vérdíj miatt ha jól láttam. Szép kis körforgás alakulhat ki.. Érdekes szituk lesznek.
-
Kicsimix
őstag
válasz
mrgregoryan #1800 üzenetére
-
Kicsimix
őstag
-
Kicsimix
őstag
-
Kicsimix
őstag
Újabb kis kedvcsináló. [link]
-
Kicsimix
őstag
Az PH-s magyar játékosok listája továbbra is elérhető ITT.
Aki játszana írja be magát nyugodtan vegyen fel neki megfelelő csapattársakat bátran. -
Kicsimix
őstag
válasz
namenyicsavo #1451 üzenetére
Kivéve ha valaki nem dobott pacsit...
-
Kicsimix
őstag
Felőlem maradhat csak "szerintem" nem hordoz igazából fontos információt a játszótársak keresése szempontjából..
-
Kicsimix
őstag
A számítógép specs oszlopot nem tudom ki csinálta de fontos nekünk?
-
Kicsimix
őstag
Visszaigazoltam mindenkit csak nem tudom néhány emberről, hogy ki kicsoda..
Csináltam egy táblát ahova beírhatjátok magatokat így nem kell ismételgetni magunkat mindig majd..
Természetes bővíthető ha lesznek még feltétlen szükséges oszlopok..
-
Kicsimix
őstag
-
-
Kicsimix
őstag
Viszont így igaz amit Marco mondott a youtubon ,hogy a 2015-ös e3 gameplay is a PC verzióból van így ,hogy már mi is láttuk.
Szóval ezt is lehet nézni.
Szerk;
Ez viszont biztos full ultra beállításos. -
Kicsimix
őstag
Ha ezt a videót vagyis a videóban lévő dolgokat összevetjük a 4K-n látott képeken lévő dolgokkal, akkor nem vagyunk tőle egyáltalán annyira távol mint gondoltuk. Csak más egyszerűbb a helyszín.
Az ördög a részletekben rejlik...
-
Kicsimix
őstag
Nekem megfelel.. Játszhatott volna ő is látványosabb részeken de a lényeg a minőség átjött..
-
Kicsimix
őstag
-
Kicsimix
őstag
Itt van még egy .. Ebben is láttam több új dolgot..
Szóval elég hely / napszak / időjárás függő mit látunk..
Szerintem hangulatos. Éjszaka az egy nagyot dob azért a dolgokon az tuti..
-
Kicsimix
őstag
Tom Clancys The Division Interview
(#1182)
Gondolom azt azért senki nem gondolta ,hogy az összes utcán nyakig szemét között fogunk járkálni..
A városból minimális részleteket láttunk csak... Ki tudja milyen helyek vannak...
-
Kicsimix
őstag
válasz
SkyS1gn #1180 üzenetére
Na hát ezzel már inkább egyet tudok érteni és ez már inkább fájó pont nekem is de érted itt is az a kérdés ,hogy vajon ez az utca is úgy volt e megtervezve?...
Az interaktív mapon ([link])
Nézd meg a West 23RD street-et. A kérdés az ,hogy az tényleg olyan hely lesz e mert az konkrétan meg van jelölve és elég szép részletgazdag.Na én oda el fogok sétálni és ha az nem olyan lesz akkor bekaphatják a f...t.
-
Kicsimix
őstag
Hogy a te példádra reagáljak mert ez legalább konkrét dolog..Ezen a képen egyáltalán nincs világítás a házak között amit beraktál igen. Stimmel.. Itt meg "fakó" az éjszaka mivel végig ki van világítva az utca kb és mondjuk úgy nagy a fényszennyezés. Te láttál már fényben úszó városban éjsötétet igazából? Hol?
Tehát akkor ,hogyan hasonlítsuk össze ha nincs olyan kép ahol hasonló a helyzet?
Beraktál egy olyan képet ami nekem is tetszik csak nincs valós összehasonlítási alapunk mert más a hely.Ettől függetlenül lehet vannak sötét helyek csak ennyit akartam mondani csak nem láttunk olyan képet és tippelgetünk megint.. Viszont mindent összemosunk mindennel..
Na ezért hiszek majd a saját szememnek bétában ahol ettől függetlenül lehet szar az összhatás de lehet szebb is mert nem azt látom ami más szerint releváns..
-
Kicsimix
őstag
Ez így azért elég szar összehasonlítási alap ,hogy mindig más területet nézünk..
Egyik terület látványos a másik egy egyszerűbb .. Egyszer nappal van amikor több minden tükröződik egyszer éjszaka full sötétséggel.. Van ahol világítanak éjszaka a dolgok van ahol nem... Van amikor be van borulva szürke minden és van mikor a ködtől nem látunk semmit... Egyszer hóvihar van egyszer nem... Még egyszer nem láttam ugyan azt a helyet összehasonlítani...Szimplán átverjük magunkat ennyi a sztori...
Honnan tudod ezen a helyen is mit fogsz látni majd? És ebben a képben mi a nagy szám? Semmi csak éppen jó helyen vagyunk..
Szerk;
Az xbox-os videókban is vannak szép hangulatos helyek meg unalmasak is.. Kérdés éppen mikor mit mutatnak nekünk.. -
Kicsimix
őstag
Nah ha valaki tudja fordítsa lényeget.. Google elég tré..
The Division PC gespielt: Der große Technik-Vergleich 2014 bis 2016
-
-
Kicsimix
őstag
Ha már mindenáron nvhez akarnád kötni akkor ezzel inkább...
Amúgy meg nem csúnya ? lol
De te magad ís lefordítottad feljebb ,hogy JF szerint az utóbbi év legszebb játéka... Azért a csúnya erős lenne..
Ezek a gameplay jelenetek amit nézel hajaznak a most közzétett 2 képen látott dolgokra is.. Csak épp nem egy túlzsúfolt utcában vagyunk..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest