- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
Menj be a személyes mappádba és ott válaszd ki a teljesítést mutató fület (nincs most előttem pontosan) és szektoronként haladva nézd meg hol a hiányzó, majd jelöld ki és meg is tudod csinálni.
Azt tapasztaltam, hogy a drop ráta csapatban jobb. Hétfőn míg csapatban voltam DZ-ben 1 órán belül 3 classi esett. Tegnap viszont csak 40 perc és csak egy.
Érdemes a következőt csinálni fent DZ7-9 elkezdeni a landmarkok takarítását, majd amikor jön a fertőzési azt bezsákolni és egyidejűleg a megjelenő supplykból legalább 2 közelit is.
Nálam a Deadeye térdvédő hiányzik. A tegnapi Végső zsákot, meg a Hétfői 3-at is örömmel adtam a csapattársaknak.
A glitchre nézve pedig volt ahol azt írták PC-nem ment, én nem foglalkoztam vele inkább MP7-el gyakoroltam a Magányos csillaggal.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Külpolitika
- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest