Hirdetés
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
vtomi2
üzenetére
Én 4 Alpha 2 Nomádot raknék össze, ma majd kipróbálom a Bullfrogot így egy lvl 29 Stable talentes fegyverrel.
Ha mindenképpen Nomádot akarsz 2 Taktikussal és farmold a PVE bossokat, Incursionból Falcont, Dragonnestet, Legendary Times SQ, vagy DZ 8-9 landmartakarítás.
Last Stand körök is jók ahogy Ákoska írja, ha jó körben vagy lehet 4 lerakatod is szorozva 4 itemmel. -
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Nem sokat várok én sem, de meglesem. Tegnap DZ 8-9 Landmark takarítás 10 percen belül 2 kritikán ali Skull a bossoktól, de látszik, hogy halódik a játék, ha csendes szerveren van az Agent.
-
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Jajj má'
Én azt hittem csak a kulcs érdekel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Én hiszek Neked, mindig Ő kezdi....

-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Úgy-úgy, ahogy mondod! Mad_Whrite néven nyomul mostanság!
-
Lifer092
senior tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Mondjuk az ilyen világtalan IQ blasterektől mást nem is vártam... Tisztán játszva annyi harcértékük nincs mint a debreceni asszonykórusnak.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Jujj!

-
Lifer092
senior tag
Tegnap este összefutottunk a MaD - klánnal, köztük volt 1-2 DmB tag is...
Elég ha annyit mondok hogy: Attttyaúristen...
? -
arnikusz
veterán
Last Standen ha nincs csaló és egyedül megy az Agent a Frontline ajánlott, have fun.
Kipróbáltam mindent és maradtam a pajzsnál Navy Mp5 70 tár és 845 rpm, a képzettség gyorsítás 30 % és kell min. 1 milliós pajzs, meg Savage kesztyű géppisztolysebzéssel és természetesen a Ferro maszk ami a tűzben okoz meglepetés az ellenfél számára. -
Snip3r_HUN
addikt
-
RazoR
veterán
Manhunt közben...

-
-
flexomaci
tag
Sziasztok!
A kérdésem továbbra is a következő: Másoknál sem működik a pc-s uplay belépés? -
xyvalaki
aktív tag
válasz
Jocikablack
üzenetére
Másnak is van vele baja.
-
Jocikablack
tag
Nemrég írtam, hogy a csapásmérő 4. bónusza nem működik. Másnál is előfordul?
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Jocikablack
üzenetére
Ezt lehet köszönni a massive-nak,régen ha jól emlékszem 1 stamina érték 35 életerőt jelentett,most meg csak 15-öt,na meg ehhez még jön az hogy a páncél érték is jócskán le lett csökkentve. (Persze a seeker és a tüzes turret ellen is csak az egzotik ellenállás véd)
-
arnikusz
veterán
válasz
Jocikablack
üzenetére
Last Standen csak Frontlineban megyek, még gondolkodom a most összepakolt Végső megoldás kipróbálásán is. Ahogy korábban írtam pedig újra elkezdték használni a Stickyt is.
-
Jocikablack
tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Az a problémám, hogy 350000 körüli szívóssággal, 5000 életerővel, a seeker leveszi a 80%-át. A touret elé ha beállok kb 4 másodperc, és iszonyat nagy hatótávot lehet neki csinálni..
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Jocikablack
üzenetére
Arra is gondolj hogy lassan a support kifogy a használható skillekből ha állandóan csak nerfelnek,most tönkreb@sszák a seekert aztán gyakorlatilag csak a turret marad használható (majd azért sírnak a játékosok)...
-
flexomaci
tag
Sziasztok!
Ti már tudtok játszani? Nálam a uplay még mindig hibát jelez és nem is tudok belépni.
-
arnikusz
veterán
válasz
Jocikablack
üzenetére
Ahogy írja Sniper egyébként hasznàlhatatlan a 600 -as rpm miatt, hamarabb bedarálnak.Kipróbáltam Bansheeval 7 ezer feletti tűzerővel max. PVE, hiába mutogatta Widdz 2 napja a videójában.Exotic fegyverek közül az MDR és a Bullfrog használható, a többi stashlakó.
Ja a Centurion és Golden Rhino is csak dísz. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Jocikablack
üzenetére
Amíg tüzelsz a fegyverrel 20%-kal kevesebbet sebződsz,miután már nem tüzelsz a korábban elnyelt 20% sebzéssel sérülsz.
-
Jocikablack
tag
A warlord nevű karabélynak nem igazán értem az egzotik tulajdonságát.. valaki? 😂😂😂
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
-
arnikusz
veterán
Gondolkodom a Ninja bike kombókon.
Frontline 3/ Predator 2 biztos lesz.
Végső megoldás 3/ Taktikus 2 is.
Reclaimer 3/ Taktikus 2 szintén.
3 Alpha / 2 Predator a nosztalgiáért.
Viszont 3 Taktikushoz mit raknátok.
A mostani felállásban Virgonc, Specialized, Savage van 47% képzettséggyorsítás, 7278 tűzfegyver , 307 ezer keménység és 194 ezer képzettség mellett.Köszönöm az együttgondolkodást.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Na azért lássuk be komoly orosz hàtszéllel dolgoztál.

-
arnikusz
veterán
válasz
akoska07
üzenetére
Tartsa meg őket kérem, hátha ad ninja bikeot, én most min a 4 alton gyűjtöm őket mint 1.6 előtt akkor is jól jártam.
Heti kínálat gyenge talán az M700 Carbon DZ West 31 és C79 Wolves den.
Mindenkinek eredményes hétvégét.
LS meg tele van csalóval szokás szerint lelőhetetlenek. -
arnikusz
veterán
DZ east 53 sticky 4% mód vegyék mert újra divat a sticky - zés seeker helyett, lehet visszajön 1.3?
-
arnikusz
veterán
Ma Falcon lost és Dragonnest Incursionokon fórumtársunk kivételével csak csupa kishítű kilépős játékossal találkoztam.
Délelőtt megcsinálom a maradék két alton a Stolen Signalt már 1 hete senki, megmarad 1.7 re.
Este még csinálnék 3 Falcont vagy Dragonnest küldit akinek van kedve szívesen várom. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Jocikablack
üzenetére
Dehogynem, csak mindig lesz helyette.

-
Jocikablack
tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Te nem nagyon szoktad bukni 😂😂😂
-
HKorn
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Az viszont igaz!

-
HKorn
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Amúgy miért ennyire fontos a sok kulcs, én akárhányszor nyitottam kulcsos ládákat, olyan ramaty cuccokat adott, amit bárhol máshol is dob.
-
törölt tag
Ma lesz ExP? Hozom a Jimmy kazettát.
"Egyszer megjavulok én" -
-
Lifer092
senior tag
Úgy vélem, hogy ha meg tudnák oldani ezt a két elég bosszantó csalást/glitchet már "sokkal" jobb lenne a játék.... Relatíve "sokkal". Persze a többi sz*rság attól ugyanúgy ott marad, a teleport, wallhack, aim és had ne soroljam tovább... De legalább kettőt már "kiütnének".
A legnagyobb gond az utóbbi időkben a szerverekkel volt, vagyis hát a felhő hostinggal amit bérelnek. Amíg béta volt a játék addig az Amazon Cloud szolgáltatáson voltak, most már biztos nem azon vannak... De ami az 1.6 óta megy az egy totális katasztrófa. 3-4 napja konkrétan egyfolytában olyan lagg volt, hogy 20 perc után rage quit et nyomtam, mert semmi értelme nem volt tovább "játszani" úgy. Esküszöm, ha a párom nem játszana vele akkor már rég letöröltem volna, és ha majd van érdemi változás visszateszem... Nagyon szeretem ezt a játékot, iszonyat potenciál LENNE benne, de fosnak bele. - Talán ezért is van még MINDIG fent, minden hibája (amiből azért akad jó néhány) ellenére is...
Remélem valamit csinálnak ennek a kapcsolati problémának, mert már nem is a csalók lesznek a fő probléma a végén ha így halad, hanem a játszhatatlanul laggos fos szerverek, a 200-300 as válaszidőkkel....
.....Sebaj tegnap este stressz levezetésnek tökéletes volt a DOOM egy 2 órás Doom soundtrack-el a háttérben...

-
RazoR
veterán
Ha nem villantanak valami nagyot 1.7-el akkor van egy olyan érzésem, hogy drasztikusan csökkeni fog a még meglévő játékosok száma! Maradnak a csíterek meg a glitch-huszárok boldogítani egymást!
Én remélem, hogy ezzel a kliens oldali piszkálással valamit kezdenek legalább a macro és az rpm hack ellen, nem sokkal de jobb lenne a helyzet, talán.... -
foxymaxy
senior tag
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ elmehet az Ubi a faxomba,több online gamet is toltam már de ez példa nélküli hogy rendszeresen pofára ejtik a gémereket. Féléve tolom a játékot kb. de ez már az ötödik vagy hatodik alkalom hogy valami szo.atás megy, és valszeg elég sok ilyen "jóság"-ból kimaradtam mikor hetelek a határon

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Nvidia Quadro FX570
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[link] [link]](https://cdn.meme.am/cache/instances/folder374/500x/45480374/magdi-anyus-rendben-szia.jpg)

?

Remélem még játszunk együtt más játékokkal a későbbiekben. 

![[link] [link]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2017-07/27/429691_uddt8flsxltcp0rn_screenshot_2017-07-27-20-38-48-1.jpg/800)