- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebixxx
tag
válasz
Németh Péter #2013 üzenetére
Marmint, hogy konkretan eloszor, hogy most jatszok-e vele eloszor vagy hogy erted?
Mert mar benne van vagy 10+ oram szoval mar jatszok vele megjelenes ota.. Tegnap delutan ota viszont most inditottam eloszor.
-
sebixxx
tag
válasz
Németh Péter #2011 üzenetére
Nem en preorderben vettem megjelenes elott 1 nappal.. Amugy nem csinaltam semmit csak megprobaltam mi van, ha arra megyek , hogy kihagy es indul meg a mentett allas is rendben van, de nem ertem, hogy elvileg van update, de nekem semmit nem szedett le...
-
sebixxx
tag
válasz
Németh Péter #2007 üzenetére
Nekem kozben elindult, de tovabbra is azt irja, hogy nem tudta szinkrozalni a menteseket a felhovel, de ha ramegyek, hogy kihagy akkor elindul a jatek es tudok jatszani..
-
sebixxx
tag
válasz
Fitzgerald #2002 üzenetére
En egyedul tolom es igy is nagyon elvezem az AI csapat tarsaimat mindig hatrahagyom es egyedul lopakodva, ha ugy jon ki akkor rambozva csinalom a dolgokat arra jok ha meghalok felelesztenek...
Szoval nekem teljesen elvezheto egyedul is, de az 100% , hogy co-op -ban a legjobb sajnos nekem nincs lehetosegem ugy tolni mert nem tudnek beszelni nagyon sajnos java reszt ejszaka van idom jatszani igy akkor hangos lenne beszed nelkul meg nem hiszem, hogy nagyon osszelehet jatszani.Szerk. Nemeth Peter, ketto hsz-el feletted en is feltettem ezt a kerdest par percel ezelott, akkor nem vagyok egyedul..
Ha esetleg valahogy rajonnel amig nincs valasz kerlek ird meg ide...
-
sebixxx
tag
Udv!
Ha jol tudom most jott ki egy patch, na most elinditom a jatekot es mikor szinkronizalna a menteseket a felhovel akkor kidobja, hogy nem sikerult, "kihagy" vagy "ujra" nem merek a kihagyra menni mert akkor felek elmegy a mentesem, jol gondolom?
Valaki tudna egy megoldast a fent emlitett problemamra?
Elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged