Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kotomicuki

senior tag

válasz polgi803 #3249 üzenetére

De ez is csak akkor működik hatékonyan, az első pár térkép után (ahol meg még kevés az ilyen jármű), ha olyan pontok vannak elköltve rájuk, amikre, akkor még, a vezéren is nagy szükség volna.
    A rakétás védelem meg egyre durvább lesz... Remélem, hogy a C4 örökre elhallgattatja ezeket az indítókat és nem kell újratöltésenként/elhalálozásonként lecsapni rájuk.

Ha legalább ketté lehetne szedni a csapatot, és megmondani nekik, hogy innen és innen mesterlövészkedjenek, de még azt sem...
    Már az első részben is külön képernyője volt a csapatmenedzsmentnek, itt meg még azt is elspórolták!
    Nem mondom, ha szorul a hurok, akkor nincs idő cifrázni, de azért a bevetések előtti "összebeszélést" nem kellene mellőzni.
    ...és ehhez tapasztalt katonák segítsége és tanácsai után jutottak el... :Y

Amúgy, nagyon jó fejek a csapattagok: meglátnak olyan dolgokat, ami fizikai képtelenség onnan, ahol állnak és megtalálnak olyan utakat is, amiken a játékos nem tud átvágni (lejöttek ott, ahol én meghaltam a zuhanástól és újraélesztettek: így lett meg a G28).

A történetszál küldetései elég változatosak, ha eltekintünk attól, hogy csak lopakodni, vagy csak harcolni kell, de ezt a monoton konvojvadászatot már nagyon unom, hogy legyen elég alapanyag a fejlődéshez, ill. a lázadók fejlesztése se tölt már el oly lelkesedéssel, mint az első napon.
    Igaz, kétszer annyi térképen gyűjtöm a "kékeket", mint amennyin csinálom a fő szál küldetéseit, de még így is kevésnek érzem a kiosztható pontokat.
    Meg a fegyverek és azok kiegészítői sem gyűlnek oly gyorsan, mint kellene: még mindig az RPK-74 a legjobb romboló eszközöm, pedig már 3+3 térkép megvan - mindegy neki, hogy autó, helikopter, vagy a tábor túlvégén a mesterlövész: szedi őket azonnal és újratölteni sem sokszor kell (ha a beosztottam tudna vezetni, miközben én szedhetném ezzel a konvojt... ;] ). Hiába van meg a top 5-ben lévő legjobb géppisztoly és mesterlövész puska, ha kiegészítők híján még nem jobbak az alapdolgoknál - 20-as tár egy rohamfegyveren...

• Kotomicuki

senior tag

válasz polgi803 #3245 üzenetére

Hali!

Ugyan én még nem rohantam annyira előre, de az első térkép tiszta és másik 2-be is belekezdtem - én naiv, gondoltam, összeszedek némi fegyverhez valót..., de 3 tartományból sem jön semmi értelmes kiegészítő: még mindig az extra RPG-74 a legjobb puskám (csak ezért megéri megvenni a SP-t) és a karakterem is eléggé nyamvadt maradt.
    Sz'al, át kéne utazni másik tartományokba és ott intel-gyűjtéssel kezdeni, ahogy azt kell, hogy beinduljon a főszál küldetéssorozatának azon tagja - szvsz.

Új hozzászólás Aktív témák