- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hová lett 1000 mAh?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
weky
tag
válasz
heihachi #3194 üzenetére
A hétvégén mi is befejeztük a Fallen Ghost-ot, kellemes csalódtunk benne! Hozzáteszem, elejétől a végéig koopban játszottunk,nem gépi társakkal, így azért volt benne kihívás. Végre nagy hangsúlyt fektettek a lopakodásra és a lassúbb haladásra. Az új ellenfél típusok közül a predátoros nyílpuskás ember volt a legidegesítőbb, gyakran úgy haraptunk a fűbe, hogy csak kapkodtuk a fejünket, ki és honnan lőtt.
Ha már nyílpuska : Az új fegyverek közül pont ezt nem használtam , valahogy nem állt kézre, maradtak a hangtompítós fegyverek.
Egy dolog amit negatívumként tudok felhozni (spoiler nélkül): a záró videó. Ennyire gagyi és összecsapott alkotást már régen láttam!
Minden esetre a felejthető Narco Road után ez DLC -szerintem- megérte az árát!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest