- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeAdam
tag
Megfogadtam a tanácsod, nekiestem én is mégegyszer
Nagyon örülök, hogy behozták ezt az immersive módot illetve az Ai társakat, így tényleg olyan lett mint a wildlands, ez a szintezős lootolós dolog meg nagyon örülök, hogy csak opcionális mostantól. Így aki Division szerűen akar játszani bekapcsolja, aki meg inkább a lopakodást kedveli, mehet realisztikus módban. Tökéletes így, örülök h hallgatott a Ubisoft a rajongókra. Alapvetően meg szerintem sok területen fejlődött a wildlandshez képest, én sokkal jobban élvezem ennek a játékmenetét. Például lopakodás esetében rengeteget számít, hogy feldobhatod a hátadra a holttestet és el tudod rejteni ahol akarod, de lehetne még sorolni a többi apróságot is.
-
PeAdam
tag
Megjelenéskor nagyjából 20 órát beleraktam a játékba, alapvetően tetszett is, viszont a folyamatos crash-ek kifagyások miatt félre tettem a játékot. Azóta javult, hogy alakul a game manapság? Olvastam h AI csapattársak is bekerültek, érdemes leporolni, illetve megszűntek már a crashek?
-
PeAdam
tag
Részemről pont az a szomorú, hogy alapvetően nem lenne rossz játék, élvezném is, ha tudnék vele játszani. A legutóbbi "hatalmas javításcsomag" óta nálam továbbra sem működőképes a dolog. Mostmár nem félóránként, hanem 5 percenként omlik össze. Egyszerűen érthetetlen, hogy több hónappal a megjelenés után is működésképtelen, én ilyennel még nem találkoztam. ( Szerencsére a RDR2-vel PS4-en játszom, így arról Pc fronton nem tudok nyilatkozni )
-
PeAdam
tag
A legutóbbi frissítés óta fél óránként összeomlik a játék, valaki tapasztalt esetleg hasonlót? Eddig nekem semmi baja nemvolt, most kezdte el csinálni a 9 gigás patch óta, gratula Ubisoft
-
PeAdam
tag
2 kérdésem lenne. Elvileg a talent fán kiváltottam ezt a kerítésvágó cuccot, illetve az ölő drónt is, de valamiért egyiket se tudom előhívni. Még ki kell kraftolni ahhoz, hogy használni lehessen őket, vagy csak én nem igazodom el a dolgon?
-
PeAdam
tag
-
PeAdam
tag
-
PeAdam
tag
Sziasztok!
Nemrég láttam, hogy Uplayen már most le van árazva a játék 47 euróra, ráadásul ha ehhez hozzácsapnék egy kupont még olcsóbban megtudnám venni. Én elhiszem a rengeteg negatív kritikát. De nekem a kedvenc zsánerem kifejezetten a lopakodós játékok és ebben a tekintetben a Wildlands is kedvenceim közé tartozik. Kérdésem az lenne, mennyire bugos a játék? Játszható állapotban van már, vagy érdemesebb várni egy másik akciós alkalomra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest