- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Szombaton nálam 10-11 órát ment a játék egyhuzamban.
A monitorom natív felbontásán (2560x1440@165Hz), a játék automatikusan belőtte magát Ultimate beállításra.
De, mivel nem szeretem a DoF-Blur és egyéb meg ehhez hasonló képminőséget
javítórontó effekteket, így ezt-azt kikapcsoltam.A Render scale maradt 100%-on és játék közben néha-néha rápillantottam sűrűbb-fás avagy részletgazdagabb területeken bóklászva az FPS mutatóra amely területek esetén azt láttam hogy 75 körül mozgott. Amúgy 105 és felette.
Le kellett volna nulláznom a HWiNFO-t hogy még valósabb értékeket mutassanak az átlagok. De az látszik, hogy nem használta ki a VGA kártyát a játék:
Más online címeknél mint pl: BF1, GTA: Online (Render scale: 1,750) és Overwatch (Render scale: 144%) esetén úgy meg van terhelve a VGA, hogy 338W-ot látok a maximális fogyasztási értékénél (a CPU is ekkor nem sokkal jobban, de 10W-tal többet kér azaz 138W-os érték helyett amit a BP alatt produkált 148W-ot eszik max).
Itt meg csak 260W szerepel és max 98%-os GPU kihasználtság. Amik nekem azt súgják, hogy volt még tartalék a kártyában, hogy számoljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest