- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- uleFone Power
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Őszbe hajlik a Nubia friss hazai kínálata
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
Nagyon jó alkalom arra ez az ingyenes hétvége, hogy kipróbáljam a játékot. Itt valami tényleg eltört. Maga a gearelés és a lootolás nem probléma. A kinézetre nem panaszkodhatom mert egy 1050ti nem tud csodát teremteni. De az AI az valami borzalom. Rulett az egész, hogy éppen hogyan fognak reagálni. Nincs stealth. Egyáltalán. Kirándulás annál több. Írtatok többen is, hogy annyiból állnak a küldetések, hogy menj ide-menj oda amivel még nem is lenne probléma. De itt nem ide-oda kell menni.
De nem ám. A térkép egyik feléből át kell menni a másikba. Sajnos ez teszi ki a játékidő legnagyobb részét. És ez siralmas. Wildlands 2-nek nem szabad nevezni. Ez egy Wildlands early access. Akartam szeretni. Nagyon is fontolóra vettem a vásárlást. De én mint apuka nekem ennyi időm nincs rá. És, hogy őszinte legyek nem is bánom már.
Akinek tetszik annak jó játékot hozzá. Csak le szerettem volna írni, hogy én mit tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- ASUS routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen notebookot vegyek?
- Battlefield 6
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó új 17pro max 2tb kék színű készülék, 1év Apple Garanciával
- Eladó új iPhone 17Pro 256Gb kék színű nemetországban vasarolt, 1év garanciális készülék
- Be Quiet Dark Rock PRO 4
- MSI B450 TOMAHAWK MAX + Ryzen 5 3600 ( Külön is eladó )
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest