- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
Nagyon jó alkalom arra ez az ingyenes hétvége, hogy kipróbáljam a játékot. Itt valami tényleg eltört. Maga a gearelés és a lootolás nem probléma. A kinézetre nem panaszkodhatom mert egy 1050ti nem tud csodát teremteni. De az AI az valami borzalom. Rulett az egész, hogy éppen hogyan fognak reagálni. Nincs stealth. Egyáltalán. Kirándulás annál több. Írtatok többen is, hogy annyiból állnak a küldetések, hogy menj ide-menj oda amivel még nem is lenne probléma. De itt nem ide-oda kell menni.
De nem ám. A térkép egyik feléből át kell menni a másikba. Sajnos ez teszi ki a játékidő legnagyobb részét. És ez siralmas. Wildlands 2-nek nem szabad nevezni. Ez egy Wildlands early access. Akartam szeretni. Nagyon is fontolóra vettem a vásárlást. De én mint apuka nekem ennyi időm nincs rá. És, hogy őszinte legyek nem is bánom már.
Akinek tetszik annak jó játékot hozzá. Csak le szerettem volna írni, hogy én mit tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi PC építés Neked, stílusra és teljesítményre szabva
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- Samsung Galaxy Z Fold7 Silver Shadow-karcmentes 100% akku / 34 ciklus Garancia 2028.09. 27-ig
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
De nem ám. A térkép egyik feléből át kell menni a másikba. Sajnos ez teszi ki a játékidő legnagyobb részét. És ez siralmas. Wildlands 2-nek nem szabad nevezni. Ez egy Wildlands early access. Akartam szeretni. Nagyon is fontolóra vettem a vásárlást. De én mint apuka nekem ennyi időm nincs rá. És, hogy őszinte legyek nem is bánom már.