- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
d3tox1c #1217 üzenetére
Kb 200 órám van benne, csináltam a küldiket, ahogy jöttek. Csak egyszer kezdtem el, végig offline. Kb kész.
Azért a menüt tanulni kellett. A maps melletti képernyőn úgy lehet navigálni, mint a google maps-en: bal egérgombbal megfogod az abroszt és tolod. Amikor erre rájöttem, kinyílt a világ.Skillfa: gyűjtöd a skillpontokat, elköltöd. Ha kimaxoltad, új lehetőségek nyílnak, fegyvercsportokat lehet tuningolni.
Vannak különböző specializációk, amiket kb acsik teljesítésével lehet fejleszteni. Például ölj meg 6 ellent fejlövéssel sniperrel 24 másodperc alatt a Golden Island egyik helyszínén.
Ami újdonság és nem tetszik, hogy nincs civil sofőr. Ami jármű a pályán mozog és nem te vezeted, az ellenség. Eleinte inkább kerültem őket, akár az útról is letértem, de most már csak farmolom az XP-t.
A bunkerekben lehet választani a specializációk között, itt feltankolsz, gyógyulsz is, illetve kérhetsz boost-ot. Pl +20% accurqcy, én itt mindig a +10% XP bónuszt választom.
A fegyvereket is lehet tuningolni, mk3 szint a max. A felszerelés tuningjára nincs mód, de eltérő erősségűeket gyűjthetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest