- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
válasz
macilaci78 #1221 üzenetére
Ismét egy részletes guide, köszönöm!
Küldetések szempontból arra volnék kíváncsi, hogy pl. milyen egyensúlyban toljam a main-side arányt?
Pl. vagyok egy területen, pucoljak ki minden side questet main előtt, vagy más területek side questjeit is toljam le előbb, vagy mi a javasolt?
Számít egyáltalán?
Letöltöttem már a sztorihoz egy mission tree képet, hogy legalább azt ne rontsam el, de a side questek tuti meg fognak zavarni.Tegnap random egy helyen kiszúrt valami drón, ami azt se tudom mi, aztán jött egy kisebb sereg, és le is daráltak pár másodperc alatt.
Ulti verzióm van amúgy, de pl. az azzal járó MK14 Assault Brown meg a TAC50 fegyvereket nem látom a loadoutomban..
Vagy, azt is olvastam hogy a shopban a silencereket érdemes megvenni prioban, de kb. mindegyik megvan már alapból, max nem csicsás.Skilleket tekintve is, jól gondolom, hogy előbb a passzív, és ability dolgokat jobb fejleszteni, mivel azokat nem kell cserélgetni, mint a perkeket?
Class is van annyi, hogy döntsem el, mi tetszene legjobban, bár a panther körül elég nagy a hype, főleg a Behemótos skill farmos dolog miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Hobby elektronika
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LED világítás a lakásban
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Újszerű Keychron K6 Mechanikus Billentyűzet
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- új bontatlan 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest