Hirdetés
- Netfone
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ismét egy részletes guide, köszönöm!

Küldetések szempontból arra volnék kíváncsi, hogy pl. milyen egyensúlyban toljam a main-side arányt?
Pl. vagyok egy területen, pucoljak ki minden side questet main előtt, vagy más területek side questjeit is toljam le előbb, vagy mi a javasolt?
Számít egyáltalán?
Letöltöttem már a sztorihoz egy mission tree képet, hogy legalább azt ne rontsam el, de a side questek tuti meg fognak zavarni.Tegnap random egy helyen kiszúrt valami drón, ami azt se tudom mi, aztán jött egy kisebb sereg, és le is daráltak pár másodperc alatt.
Ulti verzióm van amúgy, de pl. az azzal járó MK14 Assault Brown meg a TAC50 fegyvereket nem látom a loadoutomban..
Vagy, azt is olvastam hogy a shopban a silencereket érdemes megvenni prioban, de kb. mindegyik megvan már alapból, max nem csicsás.Skilleket tekintve is, jól gondolom, hogy előbb a passzív, és ability dolgokat jobb fejleszteni, mivel azokat nem kell cserélgetni, mint a perkeket?
Class is van annyi, hogy döntsem el, mi tetszene legjobban, bár a panther körül elég nagy a hype, főleg a Behemótos skill farmos dolog miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fuji 35 1.4 R - még 1 év fotoplus gari
- Sigma 18-50 Sony E
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest