Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
fonok87
aktív tag
Jé, ilyen is van
A 3. nap után kb semmilyen tünetem nem volt (se testi, se pszichés). Ezért is nem folytattam az irkálást erről. Sörrel a kezemben még mindig furcsa egy kicsit, hogy nincs a másikban cigi. A mozgás sokat segít. Meg a megfelelő mentális állapot: nem arra kell koncentrálni, hogy urissten soha többet nem gyújthatok rá. Bármikor elszívhatok egy cigit, csak most nem akarok. Meg 5 perc múlva sem. Meg holnap sem. Stb...
Március 1 óta az eddig cigire nem elbaszott pénz: ~102k. Menő. -
fonok87
aktív tag
2. nap, dél. Eddig meglepően tűrhető, nem kiabáltam senkivel feleslegesen, és nem sandítok másodpercenként az erkélyajtóra. Tegnap észlelhető volt némi produktivitáscsökkenés és szorongás, ezek ma nem jelentkeztek. Utóbbit valószínűleg inkább a mentáis hozáállásom okozta, semmint elvonási tünetek.
-
fonok87
aktív tag
TIKK
kezdődik.... -
fonok87
aktív tag
Mennyi pénzt NEM költöttem cigire eddig
Kerekítés miatt: 1 330 Ft --> 1 333,333 Ft
-
fonok87
aktív tag
Szmoking nélkül, 1. bejegyzés.
10:15 - Reggel óta ittam egy teát (délelőtti kávé helyett). Eddig nem volt meg a zavaró érzés, hogy most már nagyon ki kéne menni rágyújtani, viszont észre se vettem, és megettem 2 csokit. Most már idegesít, hogy nincs cigi, de még nem tikkelek. Még... -
fonok87
aktív tag
Na jó, megformázom, és egész mondatokat használok, ha valaki valamiért idetévedne és elolvasná
Egyelőre a dohányzásról való legújabb leszokási kísérletem jegyzetei kerülnek ide. El ne felejtsek logout bejegyzést írni róla, ha sikerül legalább 3 hónapig eljutni dohányzás nélkül. Meg ha túlélem
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Gigabyte GTX1060 3GB OC
- 6tb SAS HDD
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest