Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
fonok87
aktív tag
Jé, ilyen is van
A 3. nap után kb semmilyen tünetem nem volt (se testi, se pszichés). Ezért is nem folytattam az irkálást erről. Sörrel a kezemben még mindig furcsa egy kicsit, hogy nincs a másikban cigi. A mozgás sokat segít. Meg a megfelelő mentális állapot: nem arra kell koncentrálni, hogy urissten soha többet nem gyújthatok rá. Bármikor elszívhatok egy cigit, csak most nem akarok. Meg 5 perc múlva sem. Meg holnap sem. Stb...
Március 1 óta az eddig cigire nem elbaszott pénz: ~102k. Menő. -
fonok87
aktív tag
2. nap, dél. Eddig meglepően tűrhető, nem kiabáltam senkivel feleslegesen, és nem sandítok másodpercenként az erkélyajtóra. Tegnap észlelhető volt némi produktivitáscsökkenés és szorongás, ezek ma nem jelentkeztek. Utóbbit valószínűleg inkább a mentáis hozáállásom okozta, semmint elvonási tünetek.
-
fonok87
aktív tag
TIKK
kezdődik.... -
fonok87
aktív tag
Mennyi pénzt NEM költöttem cigire eddig
Kerekítés miatt: 1 330 Ft --> 1 333,333 Ft
-
fonok87
aktív tag
Szmoking nélkül, 1. bejegyzés.
10:15 - Reggel óta ittam egy teát (délelőtti kávé helyett). Eddig nem volt meg a zavaró érzés, hogy most már nagyon ki kéne menni rágyújtani, viszont észre se vettem, és megettem 2 csokit. Most már idegesít, hogy nincs cigi, de még nem tikkelek. Még... -
fonok87
aktív tag
Na jó, megformázom, és egész mondatokat használok, ha valaki valamiért idetévedne és elolvasná
Egyelőre a dohányzásról való legújabb leszokási kísérletem jegyzetei kerülnek ide. El ne felejtsek logout bejegyzést írni róla, ha sikerül legalább 3 hónapig eljutni dohányzás nélkül. Meg ha túlélem
Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest