Hirdetés
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
fonok87
aktív tag
Jé, ilyen is van

A 3. nap után kb semmilyen tünetem nem volt (se testi, se pszichés). Ezért is nem folytattam az irkálást erről. Sörrel a kezemben még mindig furcsa egy kicsit, hogy nincs a másikban cigi. A mozgás sokat segít. Meg a megfelelő mentális állapot: nem arra kell koncentrálni, hogy urissten soha többet nem gyújthatok rá. Bármikor elszívhatok egy cigit, csak most nem akarok. Meg 5 perc múlva sem. Meg holnap sem. Stb...
Március 1 óta az eddig cigire nem elbaszott pénz: ~102k. Menő. -
fonok87
aktív tag
2. nap, dél. Eddig meglepően tűrhető, nem kiabáltam senkivel feleslegesen, és nem sandítok másodpercenként az erkélyajtóra. Tegnap észlelhető volt némi produktivitáscsökkenés és szorongás, ezek ma nem jelentkeztek. Utóbbit valószínűleg inkább a mentáis hozáállásom okozta, semmint elvonási tünetek.
-
fonok87
aktív tag
TIKK
kezdődik.... -
fonok87
aktív tag
Mennyi pénzt NEM költöttem cigire eddig
Kerekítés miatt: 1 330 Ft --> 1 333,333 Ft
-
fonok87
aktív tag
Szmoking nélkül, 1. bejegyzés.
10:15 - Reggel óta ittam egy teát (délelőtti kávé helyett). Eddig nem volt meg a zavaró érzés, hogy most már nagyon ki kéne menni rágyújtani, viszont észre se vettem, és megettem 2 csokit. Most már idegesít, hogy nincs cigi, de még nem tikkelek. Még...
-
fonok87
aktív tag
Na jó, megformázom, és egész mondatokat használok, ha valaki valamiért idetévedne és elolvasná

Egyelőre a dohányzásról való legújabb leszokási kísérletem jegyzetei kerülnek ide. El ne felejtsek logout bejegyzést írni róla, ha sikerül legalább 3 hónapig eljutni dohányzás nélkül. Meg ha túlélem

Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Tápos kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max - Pitaka Lucid Blue aramid tok eladó
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Hibás Dell Precision 7730 - 17,3", i7 8750H, 32GB RAM, Quadro P3200 6GB VGA
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest