- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Aktív témák
-
sky77
aktív tag
Az xp patch kijavítja a 3D hibát (tegnap este kipróbáltam), de sajna nálam kb. 1 percen belül védelmi hibát okoz a win98-ban. Nem kékhalál, csak úgy kiírja dos módban, meg azt, hogy nyomjak meg egy billentyűt a gép újraindításához, de nem reagál semmire.
Másnál is ez a helyzet?
Vagy valami hardverhibába botlottam (pl. memcsi)?
Az lehet baj hogy egy 133MHz-es 256Mb-os memóriám van, a proci meg 66MHz-en fut?
Egyébként kipróbáltam detonator3.53-mal is, patch nélkül. úgy is jó volt, de ez a driver sokkal lassabb, és két oldalról össze is nyomta nekem a képet (tehát függőlegesen elnyújtotta). Most visszatettem a 43.45-ös drivert, és minden maradt a régiben. Ez így nem olyan jó... :(
Ötlet? -
sky77
aktív tag
mm2xppat.exe erre gondolsz? Már leszedtem a Microsoft honlapjáról, de ez asszem XP-hez van, mint a neve is mutatja. Mondjuk még nem próbáltam, lehet hogy jó win98-hoz is. Egészen konkréten ezt írja a MS:
''Midtown Madness 2 Update
Midtown Madness 2 Update fixes launching issues with Windows XP and graphics related with the Intel 810 and Geforce families of graphics chips. '' -
sky77
aktív tag
Sziasztok! nVidia Riva TNT2 M64-es videokártyám van (32 Mb), a legújabb (43.45) driverrel. Az MM2 viszont elég érdekesen fest így. Az egyes objektumokból a végtelenségbe nyúlnak némely pontok, villódznak a házak, az autók, stb...
Gyanítom valamelyik régebbi driverrel kéne próbálkoznom, de melyikkel?
Egy régebbi fórumban azt olvastam a TNT2-höz a 3.68-as referencia driver a legjobb. Ezt viszont sajnos nem tudtam kipróbálni, mert sehol sem találok ilyet.
Volt már valakinek hasonló gondja?
Nincs valami tippetek?
Ja, próbáltam egy régi (sajna már nem emlékszem hányas) TNT2-es drivert, azzal ment rendesen, de az pedig nem kimondottan az M64-hez van (be is szólt a win98), úgyhogy leszedtem.
Előre is köszi mindenkinek a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest