Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
Steamen 40 dolcsi. Láttam már korábban olcsóbbér is, de totál nem éri meg szvsz
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Jelenleg 5.
De volt hogy egy éven keresztül elsők voltunk
Sőt az összesített ladder első játékos is magyar volt, több mint egy évig. -
raskolnikoff
őstag
Ha jól láttam az még a Trackmania originalhoz van kiadva...nem a Nations Foreverhez.
Egyébként, ha starforce védelmes, akkor keress rá a guglin a starforce driver update-re és keresd meg a te gépedhez valót utána picit szarakodsz vele és menni fog (legalábbis a TM nations ESWC-nél így volt).
-
raskolnikoff
őstag
válasz
gyoergy1997
üzenetére
Ó azt hittem ott lehet lapozni is...de a tutorials menüben megtalálsz mindent.
Az alapok itt vannak. -
raskolnikoff
őstag
válasz
gyoergy1997
üzenetére
Ez az oldal a barátod.
-
raskolnikoff
őstag
-
raskolnikoff
őstag
válasz
fpeter07
üzenetére
[link magyar szerókhoz] vagy [link minden szeróhoz]
azt hiszem 5 kedvenced lehet. ha már több lenne akkor törölsz belőlük és felveszed az ujat.
csoli: igen, de a nadeo korlátozta az ingyenes verziot használók lehetőségeit. Igaz most már picit lazábban kezelik, bárki csinálhat Freezone szerót, a nadeo engedélyével (ill valami patch kell hozzá vagy update, ilyesmi)
-
raskolnikoff
őstag
Az egy-két nem egész pontos
de már elég fejlett a védelem ellenük.Én nem spec. IRCezek
-
raskolnikoff
őstag
Ha az oldalt megnézed az is ott van. Amugy annyi az egész hogy megkeresed az elem neve mellett a lakatot. Kinyitod és máris megváltoztathatod az elemet. Bár igazából erre nem sok szükség van, max akkor ha pld füvet vagy vizet akarsz vhová a levegőbe...
De tapasztalatból mondom: MINDEN EGYES blockmix előtt csinálj egy külön mentést! Nem számitható ki hogy a játék mikor omlik össze (képes rá elég sokszor...) és akkor annak a pályának lőttek! Soha nem tudod kinyitni, vagy csak mákkal...
Arra is figyelj hogy ha sok mix van közel egymás mellett vagy az építési terület szélén akkor elő tud fordulni hogy egy mellette lévő nem mixelt elemet nem tudsz törölni többet. Vszínüleg azért mert onnan helyeztél át vmit vagy oda helyeztél át stbstb, majd rájössz. Csak azért szólok mert 1x megszivtam egy majdnem teljesen kész pályával már gps meg intro meg minden szarság megvolt mikor az egész elment...
Egyébként nem szoktam agybafőbe blockmixelni csak ha vmi kényelmetlenül jön ki és muszáj vhogy megoldani a dolgot.
Sok sikert

-
raskolnikoff
őstag
Nem bonyolult.Ha nem akarsz csodákat müvelni csak arrébb tologatni elemeket vagy megváltoztatni az elem tipusát arra tökéletesen egyszerü. Tényleg. Érdemes 1 próbát adni neki.
Ha picit tudsz angolul itt szépen le van írva képekkel meg mindennel: [link] és maga NLpwf mester irománya aki a blockmixing nagymestere.
-
raskolnikoff
őstag
-
raskolnikoff
őstag
A nadeo vonja a pontokat mert meghatározta hogy a top 100 lehet 90k felett, a top 1000 80k felett és a top 10000 70k felett. Így minden hétfőn sorbarakják a játékosokat és LP-t vonnak. Tudom ez kicsit izé, de ez van. Mutatja mennyire vagy aktív.
A régi nationsben oly elterjedt boostszerverek miatt hozta ezt a döntést, valamint azt hogy 100000 LP a max. Én is megjártam a három számjegyest csak mikor nem volt időm akkor visszaestem.Majd irok pár szervert ajánlásnak később, most megyek kockulni

-
raskolnikoff
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
akko majd összefutunk, én napi több órát is fent vok

-
raskolnikoff
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
a világranglistán.
szoktatok mostanság nyomulni? nekem mindennapi kenyér

Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
vagyis szerző
Feliratkozni lehet rá