- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Eversmann
aktív tag
válasz
mcwolf79 #211 üzenetére
Sokszor hiába nyújtasz jó teljesítményt, ha a csapatod nem játszik össze. Hiába mondja valaki, hogy tompítva lett a játék. Az egyben is rengeteg olyan skill volt, amit egyszer se használtam. Itt minden pályára más szabály vonatkozik, jobban kijönnek ki-mit választ. Pont most játszottam egy jó csapat ellen. Nem találtak, a titán hátán lévő dobott egy Pulse radart. És ennyi volt
Amúgy piszkosul jól néz ki a játék. Most megnéztem az Infinity Warfare legújabb videót. Elment a kedvem az élettől. Ezer éves motor, kis jellegtelen pályák. A falon ugrást is áthozták ide is, de sok célja igazából nincs. Csak a fejlődési rendszer menti ment, mert abban látok némi kreativitást.
Hogy legyen itt is negatívum: Egyjátékos módban - tudom, majd kapok ezért -, van egy-kettő pálya ahol inkább éreztem úgy, hogy random generált. Nagy pálya, semmi interativitás a tárgyakkal. Pár enemy bedobálva. Én inkább jobban a Half-Life irányába vittem volna.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
mcwolf79 #167 üzenetére
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILERÉn imádtam azt is, de tegyük hozzá, hogy a Singularity-ben ezt már láttuk. De ez nem zavart engem. Sőt. Ami még nagyon tetszett a végén az amikor ledobnak az űrhajóból és rohamozzuk a bázis. Jézusom annak milyen jó hangulata volt.SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILERVégéről vélemény? (stáblista után is van egy rövid jelenet)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Steam topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Samsung Galaxy Buds 3 Pro fülhallgató
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest