- MIUI / HyperOS topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
smokiii1
aktív tag
válasz
gabor7th #937 üzenetére
Én is ezt gondoltam az elején, sőt kifejezetten rühelltem hogy ha sniperezek akkor választanom kellett a pisztoly és az Anti Titan fegyver között, de pár óra játék után annyira magával ragadott a játék, hogy alig birtam abbahagyni. Mindig kellett játszani még egy kört. Persze igy kb 150 óra játék után már én sem nyomom annyit, meg már felváltva játszom BF1-el, de az első 50-60 órában megszűnt létezni minden más játék a pc-men.
Szóval nagyon is jó játék ez. Meglepően jó a single player is, na meg nemsoká visszatér a frontire defense is.
-
Alien!
senior tag
válasz
gabor7th #942 üzenetére
ha nagyon szeretted az elsőt akkor szvsz nem biztos, hogy a 2 nagyon be fog jönni. jól látod sok mindenben visszalépés amellett, hogy rengeteg dologban újítottak:
+ pilot harc/mozgás sokkal jobb
+ rengeteg extra képesség
+ több játékmód
+ a Titánok elemlopkodása nagyon jó móka
+ még jobb a balansz
+ PC-n sokkal jobb grafika/teljesítmény.
+ kiherélt smart pistol- bár 6 féle Titán van, de jóval kevesebb variáció így, viszont lehetett mögéjük marketing maszlagot gyártani.
- butított lomha titánok, az egyben sokkal jobb volt velük veretni.
- a pályadizájn miatt a Titán harcok állóháborúvá butulnak sokszor
- összességében szerintem kevésbé hangulatos meccsek. Kevésbé filmszerű, kevésbé háborús a feeling mint az elsőben (Attrition). Kevésbé adrenalinpumpálóak a zenék játék közben.
- nincs XO-16 gépágyú alapból ami hatalmas hiba. Elvileg most jön DLC-ben, de hát akkor is kijárna egy s*ggberúgás a fejlesztőknek.
- kitanulható respawn rendszer, ami bunnyjump-pal kombinálva idegesítő játékstílust eredményez. Használják is sokan.Múltkor visszamentem a TF1-el játszani és rohadtul élveztem. A TF2 nem lett jobb, inkább más.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
gabor7th #935 üzenetére
Kiegyensúlyozottabb maga a játék, a titánok nem olyan op-k, mint az elsőben. Az új loadout rendszer jobban illik szerintem a pörgős játékhoz, a pályadizájn is fejlődött valamelyest, sokkal jobban rávezet a vertikális gondolkodásra. A titánokat is balanszolták, nem csak egymáshoz, hanem magához a játékhoz is, így hogy könnyebben halnak sokkal lényegesebb, hogy mikor és milyen körülmények között hívod le.
Az sem mellékes, hogy van egy elég jó single része, szebb a játék, jobb a gunplay, ingyen van minden dlc és nem egy fostos bughalmaz.
-
smokiii1
aktív tag
válasz
gabor7th #928 üzenetére
Igazából mindenből több van, sok újdonság nincs. Több titan, több fegyver, nagyobb testreszabhatóság.
Ami nekem az elején nagy változás volt hogy most már nem 3 fegyver lehet nálad hanem csak 2, így választanod kell a pisztoly és az anti-titan fegyver között. Apróságnak tűnik de az elején nekem fura volt. Bár annyi igazából hogy a különböző játékmódokhoz különböző loadoutokat kell csinálni. Illetve mivel a titan loadoutok elég kötöttek igy minden egyes titannak vannak erősségei és gyengéi és meg kell tanulni melyik titan ellen melyik a hatékonyabb.
Na meg a battery rendszer. Egyik titananak sincs alapból pajzsa, hanem battery-vel tudsz adni a saját vagy csapattársad titanjának pajzsot, amit ellenséges titanoktól tudsz elvenni vagy last titan standingben a pályán tudsz felvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest