- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
válasz
Bencus88 #25489 üzenetére
Arsenal nagyon egyben van, ott van már Özil is ne felejtsd el, a világ legnagyobb gólpassz osztója szerintem.
City -t nem tartom erősnek, van, hogy harmatgyengék, nagyon hangulatfüggők. Chelsea -nek is kell még idő míg a Mourinho játék kialakul és működni kezd, de erősek, bár szerintem bajnokesélyesebb ettől függetlenül az Arsenal.
-
máyköl
veterán
válasz
Chereiose #25480 üzenetére
Igaza van Ripper -nek, nem szabadott volna a Galata -ra tenni, attól mert tavaly bajnokok lettek, az nem jelent semmit. Idén ritka rossz formában vannak, szerintem nem lesznek bajnokok, de még a közelében sem. Vannak erős török csapatok, Fenerbache, Bursaspor, Besiktas, Trabzonspor, stb...
-
máyköl
veterán
Nem tudom az utóbbi időben hány szelvény vitte el a Dortmund, de tiltólistára került a mai nappal...
-
máyköl
veterán
Lazio.
-
máyköl
veterán
Lazio + PSV szerintetek?
-
máyköl
veterán
Na, jött a bayern + PSG.
Holnap folytatom a 2 meccs nagyobb tétes statisztikát. -
máyköl
veterán
Na, mától új stratégiát játszom.
Nagyobb összeg, 2 meccs.
5-6 meccset ma már képtelenség eltalálni úgy látszik...
-
máyköl
veterán
Poénszeló, nekem 500 -at megér:
Basel-Schalke V
Arsenal-Napoli D
Dortmund-Marseaille D
Porto-Atletico Madrid V
Ajax-Milan VOdds~257
500--> 128.500
-
máyköl
veterán
Szerintem hagyjuk ezt a mai napot, szokásos vicc hétfő...
Holnapra mit gondoltok? Ez a Bl forduló most nagyon háromesélyes meccsekből áll.
A Chelsea -t érzem talán valamennyire biztosnak.
Arsenal-Napoli -ra tippem sincs, Dortmundot már meg sem merem tenni, Celtic-Barca -t a tavalyi után szintén kerülöm... -
máyköl
veterán
Everton 25k várhatót visz...
Miért kell 0-1 -ről elrontantani?? -
máyköl
veterán
Csak nekem lassú az eredmenyek.com?
-
máyköl
veterán
válasz
Chereiose #23654 üzenetére
Casillas el volt kényelmesedve. Azt hitte neki fix helye lesz a Real Madridban mindig. Azonban lesérült, és López bravúrjaival bebizonyította, hogy képes harcba szállni egy ekkora névvel, mint Iker Casillas. Találgatnak még mindig, hogy valóban lesérült -e a Galata meccsen, vagy kamu volt, és már nem is akar védeni a Realban, nem tudom, de a dolog furcsa egy picit... Szerintem teljesen be van sértődve, és a nyilatkozatait nézve nem kizárt, hogy máshol folytatja.
-
máyköl
veterán
-
máyköl
veterán
válasz
Chereiose #23642 üzenetére
Én is Real drukker vagyok, de a sok sérült ellenére szerintem évek óta nem voltunk ilyen formában.
Xabi Alonso bár kidőlt, Illaramendi remekül pótolja. Isco hatalmas igazolás volt. Hátul kissé érezni Marcelo hiányát, de Nacho, Pepe, és Carvajal és Arbeloa egyelőre jól helyt állnak, bár Varane -t hiányolom. Khedirát annyira nem erőltetném. Di María hatalmas formában van... Özilt marhára sajnálom, a kedvenc játékosom évek óta. Bale -t is nagyon szeretem, régóta figyelem, de többet játszatnám. Ancelotti laikus vele valamiért, de nem egy cserepados szintű játékos.
Bajnokságot sosem vettük olyan komolyan, mint a BL -t. De ez a barcánál is meg lehet figyelni, 1-2 góllal nyernek csak. De most jól egyben van a csapat, szerintem verjük a barcát.
-
máyköl
veterán
El is viszi az MU a mixem...
-
máyköl
veterán
Moyes nem képes vezetni a Manchester United -ot...
-
máyköl
veterán
Gyerekek semmi nem adja a Fradi Újpestet a tv -ben? El sem hiszem...
-
máyköl
veterán
Életembe először raktam a szelvényre a Barcát is.
Mert örülök akkor is, ha hozza, mert rajta van a szelvényen, és akkor is ha nem, mert lejjebb csúsznak a tabellán! -
máyköl
veterán
Puszi EL, elég is volt belőled egy időre...
-
máyköl
veterán
válasz
callmeakos #23099 üzenetére
Szerintem akár V is lehet...
Milan mostani formáját elnézve.Ma 10k jött. Bár ha juve nyer, jött volna még 10k.
Holnap szerintem Arsenal + Dortmundot teszem!
-
máyköl
veterán
Ha juve nyer még 10k jött volna...
-
máyköl
veterán
United -ba ne legyetek annyira biztosak... Leverkusan marha jó, német csapat ellen rakni alig merek már.
Bayernre kicsi a szorzó, felesleges.
Juve, Real szerintem a napi tuti. Valamint szerintem a Sahtar nyer. -
máyköl
veterán
Roma 1-1!!!!!!
-
máyköl
veterán
Yess, Fenerbache hozta. Akárhányszor teszek rájuk, mindig hozzák. Lassan egyik favorit lesz.
-
máyköl
veterán
Nekem Manchester City kéne...
-
máyköl
veterán
-
máyköl
veterán
Shaktar, Galata...
-
máyköl
veterán
Argentína szerintetek hozni fogja?
-
máyköl
veterán
-
máyköl
veterán
Eskü nem értem miért tartja sok ember mákosnak a bayernt...
Ezerszer jobban fociztak, hiába vezetett sokáig 2-1 -re a Chelsea, labdába nem rúgtak. Az meg miért mák ha egy gól a 93. percben esik? Ugyanolyan, mintha a 70. -ben lett volna, megdolgozott érte a Bayern. Végig jobban voltak, örülök, hogy nem a Chelsea nyert, egyszerűen nem érdemelték volna meg. -
máyköl
veterán
Esbjerg nagyon nyom, még 9 -es a bet szorzója, szerintem kis téttel megrakhatjátok.
-
máyköl
veterán
Oroszok, várjuk ki a végét...
-
máyköl
veterán
Bet -en második befizetésnél nincs bónusz?
-
máyköl
veterán
Ebjergre miért van ekkora szorzó?
-
máyköl
veterán
Csak a digi adja?
-
máyköl
veterán
Skacok, leálltam.
Minden jött, kivéve a Bayern elvitte. -
máyköl
veterán
Lokomotív el is vitte a szelvényt...
Hihetetlen milyen rossz szériám van. Most pihi lesz.Vagy! Direkt megteszem az esélytelenebb csapatokat!
Vagy! Nagy téttel játszom csak a Bayernt! -
máyköl
veterán
válasz
pc_seft #20503 üzenetére
Azért ez így ebben a formában Ronaldo -ról nem igaz.
A legjobb játékosunk. Mind labdakezelésben, mind lövésben, mind gyorsaságban, és lélekben is viszi a csapatot, nélküle nem megy úgy... Vezéregyéniség.
Ettől függetlenül egy divatmajom, szeret seggre ülni, ok... De nagyon tud.Azért említettem az El Clásicót, mert ha tavalyra visszaemlékszel, az utolsó kettőn nyert is a Madrid. Azóta igazság szerint a Madrid többet erősödött mint a Barca.
Edzőváltás mindkét helyen...
De a Barca Neymaron kívül nem igazán újított.
A Realnál jött Isco, Illaramendi, Casemiro, Carvajal. Számottevő nem ment el, talán Higuaín, de Benzema jól pótolja. És ha valóban jön Bale, mégpedig jön, akkor azthiszem jogosan kezdhetnek rettegni a Barca drukkerek.Én most reális esélyt látok rá, hogy a Real éd a Barca helyet cseréljen.
-
máyköl
veterán
Dejó, hogy zárva volt a lottozó... Tuti raktam volna a city -t.
-
máyköl
veterán
5/7 -es kombinál ha 6 lett eltalálva olyankor mi történik?
-
máyköl
veterán
Azért én szemezek az Atlético 5,20 -as odds -ével.
Fenerbache is esélyes, Chelsea meg csak elveri az Astont nem?
-
máyköl
veterán
Holnapra szerintem:
Manchester United
Bayern München
Schalke5,6@ odds
-
máyköl
veterán
Kipróbáltam a tippmixpro -t, 3 nap elég volt, megyek is vissza bet -re, ezerszer nagyobb a kínálat.
-
máyköl
veterán
válasz
sz_abika #18907 üzenetére
Hát ilyenek miatt nem szeretek fogadni a focin kívül másra, mert nem követem, és foggalmam sincs semelyiknek a formájáról, az esélyeiről, stb. Simán azt mondanám, hogy Federer vagy Nadal a legjobb, annyira nem követem...
Úgy érdemes fogadni teniszre, hokira, kézire, meg ezekre, ha tényleg követed minden mozzanatát a sportnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Gurulunk, WAZE?!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bontatlan LEGO Star Wars 75211 - Birodalmi TIE Vadász (Imperial TIE Fighter)
- DJI Goggles Integra Motion Combo - drón szemüveg +DJI RC Motion 2 kontroller
- Radiolink AT10II vezérlő 12 csatornás RC vevő R12DS 2.4GHz DSSS&FHSS
- DJI Mavic 3 Classic RC - drón szett - 2 akku, garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest