- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ps Vita
őstag
Hát,itt most ő nem úgy nyert,mint tavaly Ini,hanem elsöprő fölénnyel(tavaly Iniesta 53-ból 18 pontot szedett össze,idén Ribéry 36-ot)
Plusz ha mondjuk négyes oddsa lennenem írnám be,de így....
Olyan oddsokat adnak,mintha azt se tudnák mi van,Neymar valószínűbb szerintük ,mint RibérySzóval ennyiért nagyon-nagyon jó,max. bebiztosítod magad azzal,hogy raksz Messire ugyanannyit,és ha ő nyer akkor szinte nem nyersz semmit,ha meg Ribéry 7,5-szeres odds
másnak esélyes sincs
-
-
B-L-A-C-K
titán
Ilyenre hogy lehet felrakni 100 ezret?
A Heerenveen most egyáltalában nem sz@r, illetve otthon is játszanak, plusz gyakran is X-elnek egymás ellen amúgy is, ~1,50-ös oddsért én biztos nem raktam volna meg még 10 ezerrel sem...Persze tudom 3-3as állásnál én is okos tudok lenne, de előtte is elmondtam volna az illetőnek ugyan ezt...
-
janos1988
addikt
-
adrian360
őstag
Hát igen ez is olyan sztereotípia mint hogy a japán meccsek 2.5 over mindig
Persze én is emlékszem pár hónappal ezelőtt (valahogy a 30-32. forduló környékén ) volt olyan francia2 hétvége hogy 10 meccsből 8 volt döntetlen. de azért ebből nem szabad következtetéseket levonni, az idei szezon eddig :
1. forduló 10 meccs 3 döntetlen
2. forduló 10 meccs 3 döntetlen
3. forduló 10 meccs 2 döntetlenezt nem nevezném kiemelkedőnek
persze simán lehet hogy most javítanak a statisztikán, de erre én se építenék semmilyen stratégiát
-
Chereiose
addikt
Köszönöm a részletes választ!
Hát akkor szerinted érdemesebb lenne tenni a barca, dortmund, city, porto meccseket 10-20K-val? Mert igen, ebben a szelvényben nagy kockázat a milan is....Mixen nem tudom mit tegyek, de neten ezt a 4 meccset lehet érdemes megtenni+ még mellé valami tutinak tűnőt. Szerinted? -
-
yogibear
addikt
Ez majdnem az, amit már a tavalyi idényben mondtam Vandit-nak is...
Kiszedni pár nagyobb bajnokság "legélebb" csapatait, és mindegy, hol játszanak, idegen vagy otthon, megtenni:
Pl. tavalyi idényben ezeket néztem ki: Barca, Real, MU, Bayern, Dortmund, Juve, Porto, Braga...
30-40 forduló egy bajnokságban,és ebből 25 feletti győzelmeik vannak, akkor több héten is lesz olyan, amikor mind nyer...
Értelemszerűen, most még nem mind látszik, ki milyen eredményt hoz, van, ami bajnokság még el sem indult, de pár hét múlva már látszani fog, kik azok, akiket érdemes beletenni... -
B-L-A-C-K
titán
Bayern-t is hozzácsaphatod szerintem simán 1,30x oddsért...~250 dolcsival jönne több...
-
-
-
pc_seft
tag
Ligakupa én elvből kihagyom az ilyen meccseket,hiszen bármi megtörténhet.
Ma van miből választani például..AUSZTRIA: Erste liga,és EURÓPA: Bajnokok Ligája - Selejtező ezekből összelehet tenni egy jó kis kamit.
Én ma úgy vagyok vele rászánom ezt az 5k-t ha hoz nagyon szépet szakítok ha elmegy akkor egy ideig pihenő lesz
Fenerbahce - Salzburg 1. félidő eredménye V 4.00
Liefering - Altach V 2,64
Parndorf - St. Pölten V 1.83
Horn - Mattersburg D 3.10 -
zolynet
veterán
ezt hol láttad, én úgy látom h a Watford az utólsó 5meccséből 4et nyert és egyet döntetlenre játszott
"A Watford-ot ma boldog boldogtalan húzza, rossz sejtésem van...."
a) a W-ot húzzák -> inkább erre asszociálok h ezt írtad, ezért nem értem h honnan az info
b) W húzza a többieket -
sz_abika
addikt
-
giigz
veterán
Én már ~ 4 éve nem tudom az ilyen helyzeteket kezelni. Ez nem biztos, mert lehet tudom kezelni, csak mindig az ellenkezője történik.
Tehát ma pl. úgy voltam vele, hogy alapból kiválasztottam a meccseket, 3 meccs, benne a Dnipróval, aztán elbizonytalanodtam, hogy 1,25-ért van-e benne elég érték. Arra jutottam, hogy nincs benne túl sok érték, de úgyis be fog jönni, miért ne jönne, és ekkor kezdődött az, hogy rakjam, ne rakjam, rakjam, ne rakjam, rakjam, ne rakjam, rakjam, ne rakjam, stb.
És ilyenkor mindig rosszul döntök, mert most végül raktam az eredeti szerint, és el is ment, pedig ott motoszkált bennem, hogy ki kellene hagyni.
Persze ilyenkor úgy kell, hogy kihagyni azonnal a fenébe, mert ott volt a megérzés...
-
sz_abika
addikt
Napi helyzet, vagy heti helyzetben hallottam sport1-en erről amit írtam.
Ahogy végig vezették a műsorban, teljesen logikusnak tűnt, hogy elsősorban ez egy jóféle vállalkozás ez a csemetenevelés - meglátjuk persze, de én sokkal inkább ezt várom, mint egy nemzetközi helyekért harcba szálló együttest.Pfff közben milyen gól már a debreceni meccsen?
-
sz_abika
addikt
Én nem tudom őket csapatkánt kezelni...lényegében ez egy felfuttató vállalkozás, aki befut kinevelik 100ezerből, elmegy 5 milláért (csak az érzékeltetés kedvéért)
Nem lesz egység, ha jól mennek első osztályban szerintem a téli időszakban elviszik a csapat felét. De nyitómeccsen lelkesedésből duplaesélybe mehet. -
sz_abika
addikt
Rád nem kimondottan F1 ügyileg gondoltam , csak grammatikai törés hiányzott a mondatból ^^
Holnapra tenisz...
Garanganga T. (Zim) - Nielsen F. (Den)
Robert S. (Fra) - Mertl J. (Cze)
..csak nincs b365 kínálatban :/Ito T. (Jpn) - Kondo H. (Jpn)
Ez viszont van és a bukik szerintem hamar felfogják cserélni az oddsokat..de most mág 2.2 Kondo siker. -
Bati0501
őstag
Hát változó...vhol biztos kérnek,főleg ilyen VIP csoportokban,de a többségben nem.Beírod a fészes keresőbe,h tippmix és lesz vagy ezer találat,na amit sokan liko-oltak,azt érdemes nézegetni...Meg vannak olyanok is,h fent vannak fészen,de csak kiírja,h XY mai szelvénye,rákattintasz a linkre és az szépen elvisz az ő oldalukra,ahol a szelvényt csak regisztrációval lehet megnézni,sőt azt írja,h meg kell venni...
De a többség azért nem fizetős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Battlefield 6
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fotók, videók mobillal
- Béta iOS-t használók topikja
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest