Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Aktív témák
-
NagyDave
tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Aztak**va
Kár, hogy csak a Szerecsejáték Zrt.-hez van feltöltve pénzem. Igaz, franc se merte volna megtenni, főleg látatlanba. Bár 200-at megért volna...Igaz, voltak más hasonló szelvényeim, de több inkább elment a végén, mint jött 
Közben Betis meccset nézem, akkora lécet lőttek a hazaiak, pedig már kezdtem örülni. Ez a Las Palmas sem tűnik olyan gyenge csapatnak. Igaz, "csak" a Betis ellen játszanak.
Szerk.: Betis meccsen befigyel a kis tábla cserénél, amelyiken hajtogatni kell a számokat
Ilyet se láttam még meccsen 
(#33799) RoyalFlush:Na, akkor ezt ki kell szurkolnunk!

-
GabN73
addikt
QPR-Tottenham meccsről vélemények?
Kéne még egy biztos a PSG meccs mellé. 
Esetleg egy Lyon meccs?
-
NagyDave
tag
A fenébe a Coventry-vel
Már a Preston vezet 2-1-re és még meccs előtt hezitáltam is, hogy rájuk teszek

-
-
zbence
aktív tag
Tegnap szinte ajándék volt a Milan Juve gól.

Tegnap: Mil-Juve gól
Madrid hendi
Zaragoza gól
3000-->9000Ma: Skelleftea (hoki)
Panathinaikos (kosár)
Barca hendi
5000-->10000
-
NagyDave
tag
Na, végre már 2-vel vezet a Barca!
Csak vezessen majd 3 is a meccs végére
Már az elején kezdtem beparázni, hogy itt még 2-vel se tudnak nyerni, na de jó úton haladok a szelvényemmel 
Szerk.: És micsoda gól harmadiknak!

-
pohár
félisten
válasz
L_YKing
üzenetére
tippmix (1,55) & Tipico & Ladbrokes & paddypower & 10Bet --> itt még lehet fogadni rájuk, de holnap lehet megküldöm mixen egy tízessel, csak jussak fel valahogy a lottózóig...
umek7... én személyszerint SG-ről másoltam, aki meg oda, az valószínűleg valamelyik magyar "fogadássegítő" portálról szedte, te ennek mennyire tudsz utánajárni? mondjuk, hogy szinte minden iroda levette a kínálatából, erősen utal a magas igazságtartalomra

közben meglett: FORRÁS
-
umek7
őstag
Ez honnan van pohár? Pinnacle-n amúgy még lehet rá fogadni.
-
pohár
félisten
Szörnyű csapás egy csapatnak, mikor a folyamatos bukások, a szurkolók hurrogása, valamint a fizetés hiánya egyszerre 'tör ki'. HOLNAP lesz egy ilyen mérkőzés !!! A játékosok nyeltek, de mikor közölték velük, hogy csökkenteni kell a fizetésüket felmondtak! Ez ma történt! 7 játékos mondott fel e napon, ezenkívül 3 játékos (köztük a legjobb és a 3. legjobb játékos) sérült lesz.
Ellenfelüknek van meglátásom szerint a legjobb védelme a ligában. Kötelező a győzelem! A hazai gárda szurkolói is ebben reménykednek, hisz mint kiderült, túlnyomó részük saját csapatuk ELLEN fogadott!! Ezenkívül a fogadóirodák úgy nyomják le az oddsot ahogy csak tudják.Holnapi 'házat rá' tipp, amiről az előbb beszéltem:
069 Martin - Piestany 2 (1,55)
Fogadási határidő: 16:45SportingBeten már nincs is fent
(se bet365-ön) -
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves
üzenetére
nyasgem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
gyerünk Caja, azért a 20 pont "távolságot" tartani kéne, hogy ne legyen izgulós a vége
-
WaterWave
veterán
plzen remekelt.))
de hogy az atl madrid ne tudjon gólt rúgni egy 10 emberreljátszó Getafe-nek az vicc
nah majd holnap
-
GabN73
addikt
Nem hiszem el, hogy a Plzen ilyen f*s...
Ez is X lesz, persze, hogy sikerült belenyúlnom....

Ki is kaptak, bravó...
-
NagyDave
tag
Valahogy majd csak sikerrel járunk!

(#33756) jpm: Ja, értem. Az akkor már mégsem olyan jó
AIK eredményét előbb láttam én is, mert megnéztem, miután írtad, hogy megtetted. Amúgy figyeltem, tegnap voltak érdekes eredmények a finneknél [is] jégkorongban. NHL-re lesz majd jó fogadni!
Azzal nyertem eddig a legnagyobbat, 4 meccsen, 200-ból 6185-öt, ennyire megjegyeztem
Volt benne egy döntetlen, papám mondta is, hogy majd azon megy el, de fél perccel a meccs vége előtt döntetlen lett 
-
jpm
senior tag
na elértem a totózóba, 10k ment AIK-ra. 5k ment az atletico félidő x-re meg a betis x-re.

-
GabN73
addikt
ATM emberelőnyben, illő lenne nyerni.
-
NagyDave
tag
Nekem szerintem ez fog menni most online. Ez azért majd csak nem megy el, de már semmin nem lepődnék meg
Kicsit tartok a Preston-tól meg talán a Barca-tól is, de jönniük kellene 

-
stefyY
őstag
Traktorral sz*pok szépen.

-
WaterWave
veterán
plzen nem áll jól
-
pohár
félisten
válasz
leikomessi
üzenetére
épp ezt csinálom én is

csak mikor én csináltam, még 6k volt... és az se jött
-
RoyalFlush
őstag
Giannina - Fosztirasz 2:0

-
mntn
tag
"3. Kösse meg első fogadását. Ha veszít, akkor kérjük küldjön egy e-mailt a bonusz@betclic.com címre, benne felhasználónevével és a következő szöveggel: CBHUN. Kérjük csatolja személyi igazolványa és lakcímkártyája (mindkét oldal) vagy útlevele és lakcímkátyája, valamint a feltöltéshez használt kártya minkét oldalának jó minőségű másolat. A kártyán található biztonsági kódot letakarhatja. Ha banki átutalással töltötte fel számláját, kérjük küldje el a tranzackció adatait és hivatkozási számát."
Gondolom így szűrik ki azokat, akik többször igénybe veszik a bónuszt más felhasználó névvel.
-
GabN73
addikt
Na, a nagy szelóm úgy néz ki hogy megy a Lokomotiv Jaroszlavl-on és a Torpedo Nyizsnyij Novgorod-on...
Sebaj, mai kicsim:
Plzen-Trinec H
Getafe-AM V
Besis-Las Palmas H
Barca-Cordoba 1.félidő H
U20Brazil-U20Ecuador H5k-->50k
-
pohár
félisten
használta valaki mostanában a BetClic 11k-s bónuszát? mi a tököm az fogadási feltétel? amikor én csináltam, semmi ilyen szar nem volt, csak pénz be, bukó, kifizetés ennyi...
-
jpm
senior tag
mai tippem: AIK - Frölunda 2.25H ha nyitva lesz a totózó akkor megrakom egy 10essel minimum.
-
leikomessi
aktív tag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Igen, nem egyszerű. Meg kockáztatni is kell, de ha betalál egy, akkor az egész nap bőven pluszos.
Több fantáziát látok ebben jelenleg, mint abban amit eddig csináltam. Sokkal jobban hoz, mint 10-20 ezrekkel megpakolni 2-3 oddsokat, amit mondjuk 3-5 meccs ad ki. Nem izgulok annyit, nem nézem a meccseket, mert nem adja semmi, ennyi
-
umek7
őstag
Áh így már beugrott, világos, köszöntem

Újév alkalmából tervezek most egy 6/7-et, úgy néz ki év elején kezd megszakadni egész sok széria, rápróbálok...
-
L_YKing
addikt
Érdemes figyelni az Osasuna - Real Madrid 2-0 V
3.9-es az odds! Szerintem simán bejön!
Amit mutatott tegnap a real!
Én megtoltam egy kis pénzzel!
-
umek7
őstag
Régebben tudtam de öregszem, akárhogy töröm a fejem nem ugrik be. Tippmixen kombinációs szelvénynél, pl. egy alaptétes 6/7-nél mennyi lehet a maximum várható nyeremény?
-
janos1988
addikt
-
RoyalFlush
őstag
válasz
leikomessi
üzenetére
De ahhoz guberálni kell

-
KFury
csendes tag
válasz
leikomessi
üzenetére
Nézegettem az FB-n ezeket, de vagy fizetősök, vagy szemét...
-
giigz
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Én is gondolkozom egy kami ellövésén, van pár ötletem.
5/7-be lenne érdemes ellőni, 2.100 Ft-ból telitalálat 1 milla, 5-nél meg 30-40k, még az sem rossz.
19 Plzen - Trinec V 2,68
16 JYP - Lukko V 3,05
6 Lokomotív Jaroszlavl - Szeversztal Cserepovec V 3,40
65 Litvínov - Chomutov V 3,30
81 Eisbären Berlin - Augsburg V 3,50
152 Bristol City - Leicester H 4,15
158 Nottingham - Peterborough V 4,00Szerk.: Szerintem akiknek van pénzük neten, 200 Ft-ot megér, 1 millára.

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
leikomessi
üzenetére
Én is raktam, + nekem rajta volt Juve X-be, meg hogy Real csak eggyel nyer, ez el is vérzett....
anonymus89: Mára semmi nem is rakok ma, hétvégére tervezek egy kamit, meg egy 5 ezres szelót, Barca/Real hendin gondolkozok beleveszem az 5 ezresbe, de félek kicsit a Barcától, lassan X-elnie kell, vagy el kell adni egy meccset, nem tudom most lesz e az a pillanat...
-
anonymus89
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
A hét jól indult most raktam volna nagyobbal max. annyival.....
Mára van valami elképzelésed?
A héten váltottam stratégiát, csakis nagy oddsokra rakok max. 3 meccs de inkább 2. és próbálom filózni, hogy mi is lesz a vége. Két mixet rakok vagy 2 kimenetellel vagy mindkettőn más-más meccsel.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
anonymus89
üzenetére
Volt ismerős aki nem szarozott, én azért nagy téttel nem éreztem, de lehettem volna kicsit bevállalósabb...
-
sch_a
addikt
Bet365-ön hogy megy ez a hűségbónusz? Ha buksz egy csomót, megszánnak egy kis alamizsnával?
Megint kaptam 500Ft-ot, látszik formában vagyok. 
-
B-L-A-C-K
titán
Hétvégén egy kami összeállításán tanakodom.
Ami nagyon birizgálja a fantáziámat, ez a Basel - Bayern felkészülési, ugye legutóbbi felkészülésin a A bayern kifújta 5-0 ra a Schalke orrát, mutatván azt hogy egyben van a csapat pár hét pihenő után is. Így most le is adhatják akár a meccset egy X-re vagy a Baselnek is, elég parádés az oddsa...
-
b4sxe
aktív tag
Remélem ma már szerencsémlesz..

Aktív témák
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kár, hogy csak a Szerecsejáték Zrt.-hez van feltöltve pénzem. Igaz, franc se merte volna megtenni, főleg látatlanba. Bár 200-at megért volna...Igaz, voltak más hasonló szelvényeim, de több inkább elment a végén, mint jött 
Ilyet se láttam még meccsen 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Már a Preston vezet 2-1-re és még meccs előtt hezitáltam is, hogy rájuk teszek 
AIK eredményét előbb láttam én is, mert megnéztem, miután írtad, hogy megtetted. Amúgy figyeltem, tegnap voltak érdekes eredmények a finneknél [is] jégkorongban. NHL-re lesz majd jó fogadni!