Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Aktív témák
-
WaterWave
veterán
mára betis gól? ki lát benne értéket?
-
b4sxe
aktív tag
Verjem bele a f@szt ebbe a Chelseabe ... szánalmas szarok
-
Daniel Alves
őstag
estére LDU Quito-Gremio
-
stefyY
őstag
003 CSZKA Moszkva - Dinamo Minszk 1,60 4,20 3,50
012 Färjestad - Timra 1,40 4,40 4,80
030 Ghána - Mali 2,10 3,25 3,05
040 Betis - Atl. Madrid mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz 3,25 1,93 2,85
054 Malaga (H) vagy Barcelona (V) jut tovább 3,00 - 1,29
057 Plabennec (H) vagy Lille (V) jut tovább 4,75 - 1,11Eredő 20 körül, vélemények?
-
pohár
félisten
válasz
anonymus89
üzenetére
hát hogyne, hogy menjen minden a kukába

gyors ki akarok venni 3k-t, megy fel Sportingbetre (pár pont hiányzik még a következő bónuszszintemhez), azt megaprítom, aztán veszem ki azt is, aztán talán megy bet365-reja igen, éjszakára megtéve a Pingvinek, hajrá!
-
néha
aktív tag
Végre Nyertem.......... Köszi Horvátok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pohár
félisten
válasz
Shkiz0
üzenetére
jó a buli a Porto meccsén is

143 Roma - Internazionale: Roma szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,10
150 Valencia - Real Madrid: A mérkőzésen 4,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz H 1,23
159 N. Li - M. Sharapova V 1,21
157 *(0-1,5) Franciaország - Horvátország V 1,53a horvátok csak nem cseszik el 5 gólról 2:30 alatt, Sára nagyon remélem, hogy behúzza, a többi eddig jó

na meg ugye ott az Arsenal & Porto szelóm is, valami csoda kell, hogy történjen, hogy a Porto bekapjon 9 embertől 2 gólt 3-4 perc alatt
-
Szép karrier:
70'
Gallo B. (Tavares P.)75'
Gallo B.78' sárga
Gallo B. sárga/piros
-
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves
üzenetére
ezért 5 meccs lenne a minimum, egy bordatörés simán benne van, fel is jelenteném a faszba ezt a kis szarost

-
pohár
félisten

ügyes fiú ez a Hazard

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Hát így utólag igen, de azért volt már rá precedens sokszor jött így...
-
Real piros, kapják is a gólt

jajj de kacagnék ha a real se menne tovább
-
zolynet
veterán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
gondolom a beugrók is bizonyítani akarnak, ezért sem tettem meg, de kamiba még mindig elfogadható volt
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Daniel Alves
üzenetére

-
chelsea piros
Adja az ég hogy kapjanak is be 1 gólt
-
B-L-A-C-K
titán
Na Toulouse szépen szopik úgy hogy az egész PSG első kerete hiányzik...

-
WaterWave
veterán
real madrid gólom ahogy nézem megjött... akkor már csak az orosz szépség marad estére
-
válasz
WaterWave
üzenetére
Azért mert úgy gondolkodtam, hogy ha tovább akarnak menni, akkor most sok gólt kell rúgniuk, és csak bizonyítani akarnak, hogy nem érdemtelenül nyertek tavaly annyi címet.
Hát nem egyezik meg a gondolkodásunk
Mondjuk már mind1, mert a PSG is 3-1, szóval így is úgy is liszt lenne.
-
Tnil
tag
Miért érzem én úgy, hogy ez a Swansea - Chelsea X lesz?

-
válasz
WaterWave
üzenetére
De bazdmeg pedig megfogadtam, hogy nem fogok.

151 MODO - Skelleftea V 2,00

192 Paris SG - Toulouse V 6,55
209 Valencia - Real Madrid: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,44
222 Arsenal - West Ham: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,63
216 Swansea - Chelsea: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,62
226 Roma - Internazionale: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,45
1200 Ft
Eredő odds: 236,00812
Tét: 200 Ft
Max. nyeremény: 47200 FtSajnos lassan jöttek az eredmények, így esélyem se volt visszafogadni, most meg már nem is tudnék értelmesen.
Ha csak 2 meccs maradt volna, amiből az egyik a PSG és maradt volna D, akkor még jól is kij9hettem volna, de így már semmi liszt. Ráadásul még 2 fog elmenni, így még a szelvény ára sem jön.
A chelsea tuti uszik, és meg a PSG is.
Még eszembe is volt, hogy bazd meg kéne húzni 2.5 alá.
De akkor most meg nyilván már vagy 4-0 lenne
-
anonymus89
addikt
Ne szívjátok már egymást csak kacagok itt, mik vagytok vempájörök???

-
-
-
giigz
veterán
Arsenal vezet

-
válasz
WaterWave
üzenetére
Ráléptek a kezére.
Hopp közben kezd érdekes lenni a dolog.

209 Valencia - Real Madrid: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,44
222 Arsenal - West Ham: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,63
216 Swansea - Chelsea: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,62
226 Roma - Internazionale: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,45
1200 Ft
Max. nyeremény: 47200 FtJó lenne még ha valaki gyorsan elintézné a dolgokat hogy 1 max 2 meccs maradjon, mert ennyi pénznél már érdemes lenne talán visszafogadni.
Közben ötletek is jöhetnek hogy járnék a legjobban.B-L-A-C-K. Daniel Alves előgyertek, ez nektek nagyon megy

-
Hopp. Casillas nem tudja folytatni

-
giigz
veterán
válasz
Shkiz0
üzenetére
Akkor fizetném ki, ha 100% lenne. Mivel csak 90% (azért, mert ugye nem nagy tétet raktam, és elvétve mondjuk 20-30 alkalomból 1x szoktam nyerni), ezért nem, azt akkor tenném, ha nagyobb várhatóm lenne, mert akkor tényleg 100% hogy nem fog bejönni, mint tudjuk, 9 hónapja nem nyertem 1 értelmeset sem.
-
WaterWave
veterán
válasz
Wilsonito88
üzenetére
én is raktam, múltkor Li jól megizzasztott... Orosz szépségnek hoznai kell
-
WaterWave
veterán
giigz ennél már csak jános 100% os tippjei jobbak... nah az egytől egyig elmegy

-
giigz
veterán
válasz
WaterWave
üzenetére
2 meccsem van hátra, Porto vezet, Arsenal meg balf@szoskodik.
Volt már ilyen 100x, a vendég csapat lőtt gólt, aztán a hazai egyenlített 2 perc alatt, majd 70 percig semmi, és egy lebeszélt gyönyörű X lett.
4k a várható, tehát nem a nyeremény a nagy, egyszerűen tudom, érzem, hogy így lesz. Mindig így van.
-
giigz
veterán
Van egy igen komoly megérzésem:
Arsenal X2 2,10-ért bet365-ön.
Jelen pillanatban 90% biztos vagyok benne, tehát szerintem közepes téttel mehet, inkább nagy téttel is.
-
WaterWave
veterán
roma - inter 2-1
így már azért nem lesz egyszerű a 2. félidő -
expander
senior tag
válasz
Wilsonito88
üzenetére
szerencsejatek zrt.....
-
Wilsonito88
csendes tag
Délbe vége lett a Federer meccsnek és nem irják jóvá ma. :@
-
válasz
leikomessi
üzenetére
A chelsea közel áll hozzá.
Pedig direkt azért húztam meg a 2.5 overt, mert mondom ha a kupában tovább akarnak menni akkor bizony rugdalni kell a gólokat.
Hát szerintem nem lesz itt szar se -
leikomessi
aktív tag
De szép lenne, ha se a Roma, se a PSG, se a Chelsea nem nyerne..

-
válasz
anonymus89
üzenetére
Nana 1-1

jaja azt láttamDe a Chelsea meccsen se érzem azt hogy itt a 2. félidőben gólzápor lesz

-
De éreztem, hogy a Fradi nyerhet :/
Kár hogy tippmixen nem lehetett rakni.Amúgy ennyit arról is hogy a PSG ki fog kapni, bár sok van még hátra, de szerintem nyerni fognak.
-
WaterWave
veterán
ez a magyar meccs csúnya lesz
-
Wilsonito88
csendes tag
Tippmaxon jóváirják 22-re Federert meg a spanyolokat??
Mixen federert jóvá irták maxon nem :| -
pohár
félisten
Arsenal & Porto kéne nagyon, all in vagyok rajtuk, nem akarom lenullázni az online tippmixes pénzem

-
WaterWave
veterán
24-21 talán megvan
-
b4sxe
aktív tag
Gyerünk egy sevilla gólt

oppa de jol idozitettem

-
Wilsonito88
csendes tag
Budivelnyk vagy mi a csoda nem hiszem el .... 4 negyed elött 10-el mentel TIIZZEELLLL!! Azt kisz*pnak...
Spanyolok forditanak meg Sharapova ha ez se jön akkor fuck my life.. -
Daniel Alves
őstag
na akkor hajrá németek

-
stefyY
őstag
Oroszok 10-5ről 13-14...gg...
-
válasz
anonymus89
üzenetére
Nyugi, közel se biztos hogy a korong X is jönne, és még a francia meccset sem fújták le.
Bármi lehet, ma B-L-A-C-K X-e a 96. percben jött
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Bravo még jó hogy nem volt időm elmenni megrakni.....

-
Én is ezen a véleményen vagyok részben.
Szóval az igaz, hogy nekik belefér akár egy vereség is, (amit szerintem presztízsből sem hagynának) és bár nem néztem kik játszanak majd este, de ha netalán 1-2 gólt gyorsba bevarr a hazai csapat, akkor azért muszáj lesz elkezdeni focizni, meg eleve alapnak veszem, hogy 1 v 2 gólt rúgjon a real.
A kérdés inkább az, hogy most képes lesz e gólt rúgni a hazai csapat vagy sem.
Meg hát ez csak ilyen "celeb" mix, ha elmegy se fog nagyon érdekelni, ha jön az 500-al megjátszott normálisabb. -
válasz
WaterWave
üzenetére
Meg ment egy ilyen félkami is a tegnapiból:
1200 Ft
Max. nyeremény: 47200 FtBár ebből a 2.5 overekből szerintem legalább 1 el fog menni, leginkább a chelsea, és az Arsenal gyanús nekem. Illetve tartok kicsit attól is hogy hiányzók ide, vagy oda de H lesz a PSG meccs.
Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

már a 8.percben bevarrtak egy gólt..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az év második nyertes szelója