- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Google Pixel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Én konkrétan mint írtam is Pohárra értettem és az itt lévő emberekre, nem látnám hogy tenisszel olyan hatalmas összegeket akasztana valaki is hosszú távon. Én meg megfogadtam teniszre nagy pénzt soha nem rakok, úgy mint kosárra, meg hokira, meg sorolhatnám még mire. Mert már szoptam be sok kis 1.2-es tutinak tűnő teniszen ami olyan lazán elment hogy csak na, és nem egy ilyen volt hanem sok. Szóval ez ember függő kinek mi fekszik jobban. Plusz mondanom se kell teniszbe nem is vagyok otthon, mert utálom. Én mint tudod nem olyan vagyok ha elfogynak a meccsek rakok másra, ilyenkor van egy kis pihi és kész, nem kell agyba főbe tenni ha nem érzek valamit. Haverom is ilyen állandóan rak, emlékszem karácsony körül az egész világon volt 2 fogadható meccs, ő megrakta...

Aktív témák
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Milyen NAS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Crimson Desert
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1 év garancia, Hp 640 G8 i5-1135G7 16Gb rammal win11-el
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest