Hirdetés
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
A rovar lehet némileg probléma, bár nálunk azért termeszek nincsnek amik tényleg elhordják a házat. Szú és egyéb van, de eleve csak kezelt, vegyszerben fürdetett tartószerkezetet lehet beépíteni, ez előírás. Esetleg van még az acélvázas szerkezet, ami nem konténerváz, hanem rendes acélváz. Azt nem kezdi ki a rovar, és kb. összecsavarozzák 2 nap alatt (épült itt egy ilyen, nézegettem anno mikor csinálták). Ha már áll a váz, ugyanúgy szendvicseled magadnak, ahogy akarod.
A készházat utólag nem tudom, hogyan lehet tuningolni, de tény, hogy baromi gyors és egyszerű. Egy utcával felettünk épült egy, éppen a napokban. 1 nap alatt idehozták a kész falakat, pedig nem volt egyszerű dolguk itt a hegyen, fostam is, hogy beköszön az egyik teherautó. Reggeltől-estig jöttek és hoztáka paneleket, de érted..1 nap! Eddig csak videón láttam ilyet, élőben brutál, ahogy egy komplett kész falat hoznak ablakokkal, becsövezve, mindennel. El is akarok menni a hétvégén megnézni, hogy az összelegózása hogyan áll.
Azt viszont tudom, hogy van mód a panelek vastagságát és a felhasznált szigetelés típusát a megrendeléskor kiválasztani. Nem minden gyártó kínál ilyet, de létezik.Továbbá van még olyan, hogy kerámiaház. Ha jól emlékszem, itt vannak Szentendrén.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest