Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
A rovar lehet némileg probléma, bár nálunk azért termeszek nincsnek amik tényleg elhordják a házat. Szú és egyéb van, de eleve csak kezelt, vegyszerben fürdetett tartószerkezetet lehet beépíteni, ez előírás. Esetleg van még az acélvázas szerkezet, ami nem konténerváz, hanem rendes acélváz. Azt nem kezdi ki a rovar, és kb. összecsavarozzák 2 nap alatt (épült itt egy ilyen, nézegettem anno mikor csinálták). Ha már áll a váz, ugyanúgy szendvicseled magadnak, ahogy akarod.
A készházat utólag nem tudom, hogyan lehet tuningolni, de tény, hogy baromi gyors és egyszerű. Egy utcával felettünk épült egy, éppen a napokban. 1 nap alatt idehozták a kész falakat, pedig nem volt egyszerű dolguk itt a hegyen, fostam is, hogy beköszön az egyik teherautó. Reggeltől-estig jöttek és hoztáka paneleket, de érted..1 nap! Eddig csak videón láttam ilyet, élőben brutál, ahogy egy komplett kész falat hoznak ablakokkal, becsövezve, mindennel. El is akarok menni a hétvégén megnézni, hogy az összelegózása hogyan áll.
Azt viszont tudom, hogy van mód a panelek vastagságát és a felhasznált szigetelés típusát a megrendeléskor kiválasztani. Nem minden gyártó kínál ilyet, de létezik.Továbbá van még olyan, hogy kerámiaház. Ha jól emlékszem, itt vannak Szentendrén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Egér probléma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Autóhifi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző, Fiorenzato AllGround kávéőrlő
- 5x112, 17", BMW felni, Opelra is jó, Barum nyárigumival
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Specialized Turbo Levo Comp Alloy
- 200 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest