Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
"Rákérdeztem, remélvén legalább fél perc gondolkodást a fórumtárstól, hogy egy telefon honna tudja, hogy hol is van a térben. (Bőven tudván, hogy egy iphone tudhatja hol is van mobilhálózat, feltérképezett Wi-Fi hálózat, 3-5 féle GPS[vagy egyenrangú] műholdas hálózat, akár az újféle SOS műholdas hálózat, akár beépített gyorsulásmérői alapján kalkulált eltérés, de akár közeli eszközökkel való rádiós kommunikáció vagy akár gépre
Ezért kaptál olyan választ amit.
A most leírtak alapján két eset lehetséges. (ezekre tippeltem).
Mivel nem tudtam eddig melyik, ezért a legegyszerűbb lehetőséget említettem.1.Fogalmad sincs a dolgok működéséről. Ezesetben felesleges komolyan venni a kérdést, mert értelmetlen a további csevegés.
Ha így van dícséretes hogy azóta utána olvastál
2, Valóban tisztában voltál hogyan működik. Ez esetben nem volt más a kérdés mint trollkodás. Ebben az esetben is felesleges a további beszélgetés a témában.
Ha igazamit írsz és kiemeltél vastagon, abból az is kiderült, hogy az utóbbiról van szó.
Köszönöm a megerősítést.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest