Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanos
aktív tag
válasz
energomatt
üzenetére
Volumio Rivo+ a forrás -> VMV D2R DAC -> erősítő -> hangfal a jel útja.
A DAC gyanús. Megnéztem a manualt, az I2S képességéről semmit sem írnak. Írtam az SMSL-nek és rákérdeztem a max. I2S sample rate-re.
Kocsimba novemberben vettem egy kínai 4G képes Androidos fejegységet. Ma este rátelepítettem a Tidalt és ott "Max"-al nyomja. (Van benne egy Telekomos SIM kártya).Szóval az "előfizetés" rész kipipálva. Tovább nyomozok.
-
Vanos
aktív tag
válasz
energomatt
üzenetére
Előfizetésem van.
Ott túl sok opció nincs ebből a szempontból.
Technikai feltételek: Volumio Rivo Plus streemer, benne a "lehető legmagasabb" hangminőség beállítva.
DAC-om VMV D2R aminek az I2S interfészét használom.
Ennek ellenére még nem sikerült CD minőségnél jobb zeneszámot elindítanom a Tidalról...
-
Vanos
aktív tag
Sziasztok!
Mi kell ahhoz, hogy a Tidal-nál a legjobb (Max) minőséget ki lehessen választani?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ott túl sok opció nincs ebből a szempontból.