- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Alabástrom #194 üzenetére
Fejtsd ki nekem légyszíves, tanítsál!
-
kopapy
tag
válasz
Alabástrom #188 üzenetére
Az első kibontás valóban csak 96kHz-ig. Az MQA képes DAC max 384kHz-ig bontja tovább.
-
Alabástrom
senior tag
válasz
Alabástrom #186 üzenetére
Hmm, megpróbáltam megtalálni a cikket, ami szerint a második kicsomagolás nélkül rosszabb lesz a minőség, mint a sima hifi. Nem találom, viszont amiket most találtam, azok azt monják, hogy 96kHz-ig jó csak az első kicsomagolás is, a második kicsomagolás igazán csak 192kHz-hez kell. Jól értem?
(Úgy rémlik, mintha a régebben olvasott cikkben olyasmit magyaráztak volna, hogy 13 bitesnek felel meg a csak egyszer kicsomagolt MQA... De lehet rosszul értettem...)
-
kopapy
tag
válasz
Alabástrom #182 üzenetére
Master alap mqa képes dac nélkül is jobb lesz, mint a sima hifi. Persze ez függ a hangmérnök munkájától is, aki készítette a felvételt. 😀
-
törölt tag
válasz
Alabástrom #183 üzenetére
Szerintem inkább saját topikjában érdeklődj, beállítás lejátszás ügyben. [link]
-
törölt tag
válasz
Alabástrom #178 üzenetére
Pc-re letöltve a Tidal alkalmazás 96kHz-ig ki tudja küldeni ASIO vagy WASAPI kimenettel.
Vannak lejátszó programok amik kitömörítik följebb is pl pc-re Audirvana, telóra USB Audio Player PRO.
rPi3b+ Allo DigiOne párossal milyen lejátszóval tudod kezelni a Tidal-t? -
kopapy
tag
válasz
Alabástrom #178 üzenetére
A masterből win10-es alkalmazasról biztosan 96kHz/24bit-es jelt kap a DAC, mert elvégzi az első kibontást. Ha androidon az UAPP appot használod, akkor is. Elvileg az androidos tidal app is elvégzi az első kibontást, de az én DAC-om nem azt mutatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest