- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
HDMI-n és S/P-DIF-en is kijön a sokpontegy, viszont zenét nem hallgatok laptopról, csak 1-2 sorozatot nézek rajta, amikor nincs kedvem átmenni a nappaliba, ahhoz nem kell külső DAC.
FIlmekhez nagyon jó, sőt, kell a házimozi rendszer, úgy igazi, kerek az élmény. Sokszor sikerül az események középpontjában érezni magam. -
BBéci
legenda
A hangminőség fogalomkörébe tartozik a felbontóképesség, és a színezetlenség is. Az olcsó cuccokra jellemző, hogy nem valósághű a hangjuk, például nem lehet megkülönböztetni a hegedűt a brácsától. Összemossák a hangokat, képtelenek megjeleníteni a finomságokat, részleteket, felharmonikusokat. Az érzelmekről ne is beszéljünk! Ezekre egy muzsikus sokkal érzékenyebb, mint az átlagemberek.
-
-
gejala
őstag
Szerintem meg semmi értelme a 4.0-nak.
Mélynyomó mindenképp kell filmezéshez (itt meg főleg, mivel azoknak a Geniusoknak semmi mélyük nincs egy olyan jelenethez, amitől remegnie kellene a szobának) és ha a frontok nem képesek tökéletesen kihozni a beszédet a háttérzajból, akkor pláne nem lesz semmi filmélmény. Filmhez szerintem inkább egy jó 2.1, mint 4.0.
Zenéhez meg teljesen felesleges hátsó hangszóró. -
2o1i
senior tag
Ha nagyon akarnám megvehetném a Z-5500-at is, de kicsit sem vágyom rá. Ha annyi pénzt kéne kiadnom az olyan lenne, mintha a fogamat húznák.
Olyan 40k körül gondolkodom. Ezért néztem még a Z-2300-at. Tudom, hogy 2.1 de évek óta csak 5.1-em volt és még soha nem ájultam el semmi 5.1-es hatástól sem. -
Vistaboy
veterán
Tudom, hogy hogy kellene kinéznie, a gond az, hogy ő nem tudja.
-
popp
aktív tag
Mindig tanul valami újat az ember, köszi.
Szóval minden potméter változtatható ellenállás, de nem minden változtatható ellenállás potméter.Akkor viszont eléggé esélytelen hogy (mechanikai) potméter legyen benne. Csak plusz hibaforrás lenne és nem utolsósorban az ic gondolom jóval olcsóbb is.
-
-
Vistaboy
veterán
1. Nekem eddig csak THX-es hangfalam volt, és mindegyik szépen szólt, de nem vagyok akkora guru, ezért kérdezek.
2. Lehet, én ezen sem használtam ki a max. hangerőt, de nem is szeretem maximumon hajtani a cuccot, viszont azt szeretem, ha buhog a mély keményen.
Akkor szerinted jó a Genius SW-HF5.1 6000-as rendszer? Mert nagyon szépen szól ez is, rosszabbat semmiféleképpen nem akarok venni.
-
ToxLee
őstag
Szerinted az elõbb említett erôlködõnek szûksege lesz egy normalis hangkartyara is? Gigabyte ep45 ds3p alaplap. Ui.: A genius melyet rakotnem a yamaha erositore(ha lehet). Mellesleg, nem elégszem meg a sztereóval, ez csak átmeneti megoldás lenne, amíg tudnék rá megint áldozni.
-
Turbolada II
őstag
Akkor lenne értelme, ha az 5.1-en lenne optikai vagy koax bemenet, hiszen akkor úgyis mindegy lenne. Viszont így az Audigy1 nemcsak a RightMark-ban teljesít jobban, hanem fülre is. Sokkal lágyabb és több mély, kevésbé kásás hangzás, 0-hoz közeli alapzaj, 0 processzorterhelés stb...
Még egy 15e Ft-os hangrendszeren is kijön a különbség és azt írta hogy inkább minőség kell neki. Szerintem ez bőven megér 6e Ft-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest