Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _NCT

    őstag

    válasz Patice #1986 üzenetére

    Szia!

    Átgondoltam, 5.1-et veszek, azon belül is a Genius 5050-et. Azon a pár ezer forinton nem akarok spórolni, s ilyen cuccot nem 1-2 évre tervez az ember ( ha abból indulok ki, hogy a Hifi-m már 8 éves és milyen szépen szól :) ). Legalábbis nagyon remélem, ha szépen bejáratom a Genius-t is, akkor hűséges lesz hozzám. Hallottam,olvastam, hogy a Genius cuccok vegyes érzelmeket váltottak ki az emberekből (elektronikai hulladék jelző, stb....), bár személyes tapasztalatom az, hogy a fadobozos Genius = szép, tiszta hangzás, legalábbis ahhoz konyít. Mennyire kell félnem a Genius meghibásodásától? Logitech termékekről több rosszat hallottam mint jót, azokat el is felejtettem (1-2 napon belül valami gyíkja lett.)

    Azon elgondolásom lett még, hogy mivel az alaplapomon van 7.1-es hangkari, valamint van külön egy Xonar DG-m, hogy az 5.1-es Genius megkapja a Xonar-t, az integrált kari meg megkapja a Hifi-t.

    Az úgy nagy hülyeség, ha frontnak berakom a Hifi hangszóróit, Side-nak a Genius 2 frontját, rear az marad, center meg sub pedig szokásos helyükön középtájon. S így lesz egy picivel jobb 5.1-em :)

    Köszönöm a tanácsokat :) Még semmi sem végleges, átgondolom ezt a 2.1-es kombót is :) :R

Új hozzászólás Aktív témák