- Motorola Edge 40 - jó bőr
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
Én egy Creative Titanium hangkártyára kötöttem rá anno frontnak egy pár SP-HF 1250x-et, plusz egy 5005-öst, abban a felállásban ahogy Te írtad!
Alaplapi hangkártya, meg egy Xonar egyszerre nem fog menni szerintem.
Mindkettőnek külön driver kell, és még ha a rendszer engedi is hogy mind a kettő működjön, akkor is vagy összeakadnak, vagy mindig váltogatni kell, hogy melyiket akarod megszólaltatni.Maradj a Xonar-nál, az alaplapit meg tiltsd le BIOS-ban és kész.
Szerintem az 5050 jó választás!
A kis hangszórói tudtommal ugyan azok, mint az 5005 esetében, azok elég szépen szólnak ennyi pénzért.
A Sub més tészta, az már teljesen más elrendezésű.
(5050: Bass-reflex, 5005: Nyomókamrás)
Bár szerintem ennek ellenére nem marad el semmiben az elődjétől. -
d!sCm4st3r
csendes tag
Szia!
Nekem van tapasztalatom Genius SW-HF 5.1 5005-el (tudom, az nem 5050) és Logitech Z-4-el egyaránt.
A Geniusnak szép hangja van, jól visszaadja a teret, mint filmnézésre, mint zenehallgatásra megfelelő lehet ugyan úgy mint a Logi Z-4.
DE ha nem olyan fontos a térhatás, akkor a Z-4es feelingú 2.1ek is tökéletesek lehetnek. Ahhoz képest,h kis picsányi 3utas (de 1hangszórós) magas sugárzói vannak, nagyon szépen és tisztán szólnak. A mély Max hangerőn se torzít!
A 7.1es dolgot nem igazán értem. Ha a Xonart használod,akkor elméletileg az alaplapi kártya nem is kap jelet, illetve szerintem nem tudod össze kombózni, csak ha egy kártya hajtja mind a 8 hangfalat.
Remélem valamelyes el tudtam billenteni a mérleg nyelvét az 5.1 és a 2.1 közt
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ASUS TUF Gaming VG27AQ1A
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest