- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
válasz
John_Shaft #20 üzenetére
Nem állítom főleg így ismeretlenül, hogy többet értek a dologhoz mint Te! Egyébként nem ülök egész nap a PH! előtt. De elég régen forumozom már ahhoz (bár ez időfüggetlen), hogy tudjam először keresek és tuána nyitok új topicot. Ezt egyszerűn az ALAPELVEK [L]javascript:riospopup('http://prohardver.hu/r3_forumok_help.php', 610, 550);[/L] elolvasása után tudhatja bármilyen figyelmes ember aki egy kicsit is törődik azzal, hogy másnak esetünkben a moderátoroknak ne csináljanak plussz és fölösleges munkát. Ha nem így gondolod kérdezz meg egy moderátort itt: Bővebben: link és ő biztosan szívesen beavat a nagy titokba. Ez csak inteligencia kérdése.
Szerintem ez a kérdés simán belefért volna a Ti4200 topicjába Bővebben: link ugyanis erre szolgálnak a topickok, hogy az emberek kérdéseket tegyenek fel a többi fórumozónak. Egyébként egy ilyen specifikus topicot általában csak olyanok látogatnak akiknek ilyen kártyájuk van, ebből kifolyólag van velük kapcsolatban ''némi'' tapasztalatuk.
Másrészről a rangokat és sem tartom túl jó dolognak, mert sokan hajhásszák. Csak sajnos tendencia, hogy az újoncok (én is voltam) tapasztalatlanságból, figyelmetlenségből fölöslegesen nyitogatnak topicokat.
''Csak ennyit akartam mondani, köszönöm leölük magamtól is.''
G -
gerlaip
addikt
válasz
John_Shaft #16 üzenetére
A game1-től game3-ig sokat számít a proci. A tesztek meg Game4-ig számítanak bele a pontba. 40.52-es kicsit még több pontot hozna. 8300 pont nem kevés egy sd ramos 1,4-es cucctól... Csak hogy ne keseredj el:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Grafiqs
őstag
válasz
John_Shaft #15 üzenetére
Ha már ilyen hangnemet ütsz meg egy taggal szemben akkor ne várd, hogy én is másképp
szóljak.
Nem kell minden szarér-hugyért új topicot nyitni. Használni kéne inkább a keresôt !!!
G -
myrra
senior tag
válasz
John_Shaft #16 üzenetére
szerintem van 43.25-ös driver is.
emlékszek rá. az baromira csalta a pontszámokat. azzal csináltam anno még 12800 pontot egy gagyi 5600 fx-el.
pont azokban a játékokban csalt leginkább ahol mondod. szóval az autósban, meg a naturéban. ott amikor a horgászos faszi után kiment a nyílt vízfelületre hirtelen felment 100 felé az fps, pedig másik detonatorral csak valami 60 volt. húzással meg még 120 is volt a 70 helyett ha jól emléksze. szóval próbál meg megkeresni ezt a drivert, ha má a pontokért rajongsz. -
Suliro
senior tag
válasz
John_Shaft #12 üzenetére
nézzél már be abba rohadt ti4200 topicba!!!! Tudod, ott vannak emberek, akik válaszolni is szoktak!
-
Viktor77
titán
válasz
John_Shaft #7 üzenetére
A 2001-ben a gép összteljesítménye számít, így a memó sebessége is.
-
Calogero
addikt
válasz
John_Shaft #3 üzenetére
Es akik elertek azt a pontot azok alapbeallitassal mertek vagy a tunninggal?
Probald ki a 45.xx drivert en is azzal hasznaltam a ti4200-met
Nekem akkor 2400+AMDvel (kartya alapon) 9x00 korult kaptam
Megneztem par minitesztet ott a 10 000 folotti pontszamott csak a tunningolt darabok kaptak (mind a proci es mind a VGA)
Bővebben: link -
L_ajos
őstag
válasz
John_Shaft #3 üzenetére
Biztos hogy ugyanolyan géppel éri el mint a tiéd a 11k-s pontot?
-
Viktor77
titán
válasz
John_Shaft #3 üzenetére
1.4-es procival 11000 pont? Hááát...
-
L_ajos
őstag
válasz
John_Shaft #1 üzenetére
Nos szerintem azért próbáld meg az új drivereket is pl: 66.93 megeshet hogy a driver kavar be! Bár mint köztudott a 3DMark2001 at nagyon processzor limitált program...ugyhogy inkább a géped a ludas mint a kártya!
Ha lehetőséged van rá akkor próbáld nagyobb procival! Elvileg több pontot kell hogy adjon!
Szerintem
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Horgász topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Apple asztali gépek
- Sorozatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest