- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Yettel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Mobil flották
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
Aktív témák
-
S.Feri
őstag
Cseréltem vinyót a T60-amban én is, az eredeti 60Gb helyett egy 120gb-os Wd-t tettem bele, szépen fel is ment a Vista is a notira, de amikor állt pár percet a noti akkor megfagyott, először az új memokra gyanakodtam ezért azokkal kezdtem variálni de azzal nem jutottam eredményre.
Ezután jött az eredeti vinyó vissza azóta semmi gondom.. szóval érdemes nem elkövetni azt a hibát, amit én elkövettem, mielőtt cserélsz érdemes a supporton utánaolvasgatni, hogy milyen mehet bele... Nem kevés bosszuságot előzhetsz meg ezzel.
A vinyónak egyébként semmi baja így nem nagyon értem a dolgot. -
Tim82
félisten
1. igen, bármilyen mostanában kapható szabvány 2.5" IDE/PATA/ATA HDD belemegy.

2. nagyon egyszerű szinte bármelyik Thinkpad-ben (így az X31-ben is) a HDD kivétele, berakása.
3. több lehetőséged van: a) recovery kiírás (jól sejted, ott kell keresni az opciót az Access IBM menüjében), b) az egész merevlemez ghost-olása.a 3. ponttal kapcsolatban majd jönnek okosabbak és részletesen megmondják, hogy s mint.
(én vinyócserénél általában újrahúzom a rendszert - felhasználom a lehetőséget egy kis takarításra, hulljon a forgács.
)
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 4. nap: Sorry We're Closed
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Yettel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- ELADÓ: ASUS ProArt Studiobook H7600H 64GB RAM / i9 / RTX Studio / 4K OLED
- Lenovo ThinkPad T480s - i5-8350U
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(én vinyócserénél általában újrahúzom a rendszert - felhasználom a lehetőséget egy kis takarításra, hulljon a forgács.
)