Keresés

Aktív témák

• Gabesz5

csendes tag

válasz sssent #1284 üzenetére

Jarod és sssent köszi a gyors válaszokat
    Igazából attól tartottam az askiproblémát illetően hogy magának a gépnek van baja, de akkor talán nem. Mégegyszer THX
    Üdv

• Gabesz5

csendes tag

Üdv mindenkinek! Én is vagy 2 hete már boldog tulajdonosa vagyok egy t23-nak.
    Lenne pár kérdésem remélem tudtok rá válaszolni. Lehet hogy nagyon amatőr kérdések lesznek mert amint látszik is újjonc vagyok és ez az első laptopom.
    Az első problémám: a gépet nekem eldaták 1,5-órás aksival, ezt az időtartamot mutatja az aksi töltöttségi szintmérője, és ezt valóban teljesíti is, de amikor már csak pár perc van hátra és jelzi hog ykapcsoljam ki, akkor ez az állapot után még játszva elmegy akár játékkal is 1,5 órát!!! Ez szerintetek mitől lehet?
    A másik amit megfigyeltem , de nem tudom hogy egyáltalán érdemes e megemlíteni, de azért leírom. A gond hogy a tft-nek hangja van, vmilyen nagyon halk magasfrekveciás sistergés. Ami fura hogy ez nem mindig érzékelhető, maximális fényerő mellett állóképnél nem, csak haszkrollozok meg hasonlók, kisebb fényerő esetén azonban mindig jelen van ez a sistergés.
    Előre is köszi a tanácsokat válaszokat

Aktív témák