- Earfun OpenJump - ugrálhatunk örömünkben?
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
Aktív témák
-
Gabesz5
csendes tag
Üdv mindenkinek! Én is vagy 2 hete már boldog tulajdonosa vagyok egy t23-nak.
Lenne pár kérdésem remélem tudtok rá válaszolni. Lehet hogy nagyon amatőr kérdések lesznek mert amint látszik is újjonc vagyok és ez az első laptopom.
Az első problémám: a gépet nekem eldaták 1,5-órás aksival, ezt az időtartamot mutatja az aksi töltöttségi szintmérője, és ezt valóban teljesíti is, de amikor már csak pár perc van hátra és jelzi hog ykapcsoljam ki, akkor ez az állapot után még játszva elmegy akár játékkal is 1,5 órát!!! Ez szerintetek mitől lehet?
A másik amit megfigyeltem , de nem tudom hogy egyáltalán érdemes e megemlíteni, de azért leírom. A gond hogy a tft-nek hangja van, vmilyen nagyon halk magasfrekveciás sistergés. Ami fura hogy ez nem mindig érzékelhető, maximális fényerő mellett állóképnél nem, csak haszkrollozok meg hasonlók, kisebb fényerő esetén azonban mindig jelen van ez a sistergés.
Előre is köszi a tanácsokat válaszokat
Aktív témák
- Earfun OpenJump - ugrálhatunk örömünkben?
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Autós topik
- RAID
- Milyen TV-t vegyek?
- Yettel topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- 2024 MacBook Air 15" M3 / 24GB!!! / 512GB SSD / Starlight - 3 év IStyle gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest