Hirdetés
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- uleFone Power
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Gabesz5
csendes tag
Üdv mindenkinek! Én is vagy 2 hete már boldog tulajdonosa vagyok egy t23-nak.
Lenne pár kérdésem remélem tudtok rá válaszolni. Lehet hogy nagyon amatőr kérdések lesznek mert amint látszik is újjonc vagyok és ez az első laptopom.
Az első problémám: a gépet nekem eldaták 1,5-órás aksival, ezt az időtartamot mutatja az aksi töltöttségi szintmérője, és ezt valóban teljesíti is, de amikor már csak pár perc van hátra és jelzi hog ykapcsoljam ki, akkor ez az állapot után még játszva elmegy akár játékkal is 1,5 órát!!! Ez szerintetek mitől lehet?
A másik amit megfigyeltem , de nem tudom hogy egyáltalán érdemes e megemlíteni, de azért leírom. A gond hogy a tft-nek hangja van, vmilyen nagyon halk magasfrekveciás sistergés. Ami fura hogy ez nem mindig érzékelhető, maximális fényerő mellett állóképnél nem, csak haszkrollozok meg hasonlók, kisebb fényerő esetén azonban mindig jelen van ez a sistergés.
Előre is köszi a tanácsokat válaszokat
Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Android szakmai topik
- Milyen videókártyát?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- ThinkPad T580 - i5-8350U I 16GB RAM I 512GB NVMe I 15,6" FHD IPS I WWAN I HUN bill I Foxpost árban!
- Alienware 17r4 olvass
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest