- Apple Watch
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
phanfantom
senior tag
Hello!
Hogyan és hol lehet megnézni, hogy egy gép garanciális-e vagy sem? Szériaszám vagy típusszám kell hozzá, ha jól tudom.
Egy pontos link-et megköszönök, ha valóban annyiból áll az egész, hogy bepötyögök pl. egy ilyet: TYPE 1234-ab6 és megjellenek az infók róla? -
phanfantom
senior tag
Sziasztok!
Van egy T21-em, amit igazán csak pár napja kezdtem használni, de mára már nem tudom.
Azt történt, hogy véletlenül letörlődött a boot patició(nem én csináltam), majd fogtam és újra raktam az xp-t( mondjuk ez jól is jött).
Aztán egy napi használat útán elkezdett lefagyni. Virusirtót éppenséggel még nem tettem fel rá.(jó esetben virus lehet)
Olyannyira lefagyott, hogy már be sem tud tölteni, mert közben mindig fagy.
Xp-t megint újra fel, de hülyeséget csináltam mert egy másik könytvárba tettem fel, hogy az adataim ne vesszenek el.( a telepítgetésben egyáltalán nem vagyok otthon)
Szóval most két helyről tudnám az xp-t betölteni, de így is állandóan megfagy.
Hogy tudnám az egészet előlről kezdeni, hogy kiderüljön hardver hiba vagy más dolog ez.
Ha bármilyen ötletetek van, előre is köszönöm, mert nem igazán vagyok jártas a dolgokban( remélem nem ment tönkre a gép)
Aktív témák
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Apple Watch
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- EliteBook 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" 3K OLED érintő Ultra 7 155U 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5560 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion (Gyönyörű állapotú)
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest