- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Aktív témák
-
phanfantom
senior tag
Hello!
Hogyan és hol lehet megnézni, hogy egy gép garanciális-e vagy sem? Szériaszám vagy típusszám kell hozzá, ha jól tudom.
Egy pontos link-et megköszönök, ha valóban annyiból áll az egész, hogy bepötyögök pl. egy ilyet: TYPE 1234-ab6 és megjellenek az infók róla? -
phanfantom
senior tag
Sziasztok!
Van egy T21-em, amit igazán csak pár napja kezdtem használni, de mára már nem tudom.
Azt történt, hogy véletlenül letörlődött a boot patició(nem én csináltam), majd fogtam és újra raktam az xp-t( mondjuk ez jól is jött).
Aztán egy napi használat útán elkezdett lefagyni. Virusirtót éppenséggel még nem tettem fel rá.(jó esetben virus lehet)
Olyannyira lefagyott, hogy már be sem tud tölteni, mert közben mindig fagy.
Xp-t megint újra fel, de hülyeséget csináltam mert egy másik könytvárba tettem fel, hogy az adataim ne vesszenek el.( a telepítgetésben egyáltalán nem vagyok otthon)
Szóval most két helyről tudnám az xp-t betölteni, de így is állandóan megfagy.
Hogy tudnám az egészet előlről kezdeni, hogy kiderüljön hardver hiba vagy más dolog ez.
Ha bármilyen ötletetek van, előre is köszönöm, mert nem igazán vagyok jártas a dolgokban( remélem nem ment tönkre a gép)
Aktív témák
- Fujifilm X
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Makulátlan ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop(RTX 3050Ti, i5-11400H)
- MSI Katana GF66 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest