- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Netfone
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
Joey
tag
válasz
dabadab #2763 üzenetére
Nekem egyszer egy rossz memoria modul csinalt hasonlo dolgokat (szinten T41). Elindult neha, de amikor mozgattam a gepet megallt. Azt hittem en is, hogy alaplap lesz, azon belul is a memoria foglalatra gyanakodtam, mert volt, hogy akkor fagyott meg amikor a memoriat megmozditottam boot kozben.
Probaltam mas modullal is, de azzal sem indult. Mar majdnem lebontottam amikor tettem meg egy probat egy harmadik memoriaval es azzal mar megy rendesen. Ez eredeti memoria mas gepben sem mukodik, teljesen halott. Persze nem biztos, hogy nalad is ez lesz a gond, de talan egy probat meger.
-
Joey
tag
Hu, mar azt hittem nincs megoldas a problemamra, illetve senki nem tud segiteni.
Nagyon koszi, este ha hazaerek nyomban kiprobalom a leirtakat. Az vilagos, hogy a 40giga az csak kerekitett adat, de szerintem (bar nem tudom pontosan, hogy mennyi helyet foglal a rejtett OS) meg igy is belefer.
Termeszetesen a kerdesem feltevese elott olvastam es probaltam magam megoldani a problemat. Meg is talaltam azt az oldalt, ahol leirjatok a R&R 3.1 hasznalatat es abbol vilagos, hogy win alol nem tudom az eredeti OS-t visszarakni, nem is ugy probaltam.
De megegyszer koszi a segitseget. -
Joey
tag
Egy T41-es gepen a 40 gigas merevlemezen az elerheto terulet 34,5 giga. Azt gondolnam, hogy ott az OS a programokkal, de mivel tudnam azt megnezni, hogy valoban ott van-e? Particionalo programok nem latjak.
Az Access IBM gomb sem tolti be bootnal az R&R programot, csak ha a gepen van egy OS es telepitve van a program. Olyankor betolti az R&R-t es ki is adom ott a parancsot, hogy tegye original allapotba a gepet, de ujrainditas utan tolti be a wint.
Valamit rosszul csinalok vagy ures az a particio?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lexus, Toyota topik
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Update 06.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest