- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- A Motorola is Air mobillal készül
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Joey
tag
válasz
dabadab #2763 üzenetére
Nekem egyszer egy rossz memoria modul csinalt hasonlo dolgokat (szinten T41). Elindult neha, de amikor mozgattam a gepet megallt. Azt hittem en is, hogy alaplap lesz, azon belul is a memoria foglalatra gyanakodtam, mert volt, hogy akkor fagyott meg amikor a memoriat megmozditottam boot kozben.
Probaltam mas modullal is, de azzal sem indult. Mar majdnem lebontottam amikor tettem meg egy probat egy harmadik memoriaval es azzal mar megy rendesen. Ez eredeti memoria mas gepben sem mukodik, teljesen halott. Persze nem biztos, hogy nalad is ez lesz a gond, de talan egy probat meger.
-
Joey
tag
Hu, mar azt hittem nincs megoldas a problemamra, illetve senki nem tud segiteni.
Nagyon koszi, este ha hazaerek nyomban kiprobalom a leirtakat. Az vilagos, hogy a 40giga az csak kerekitett adat, de szerintem (bar nem tudom pontosan, hogy mennyi helyet foglal a rejtett OS) meg igy is belefer.
Termeszetesen a kerdesem feltevese elott olvastam es probaltam magam megoldani a problemat. Meg is talaltam azt az oldalt, ahol leirjatok a R&R 3.1 hasznalatat es abbol vilagos, hogy win alol nem tudom az eredeti OS-t visszarakni, nem is ugy probaltam.
De megegyszer koszi a segitseget. -
Joey
tag
Egy T41-es gepen a 40 gigas merevlemezen az elerheto terulet 34,5 giga. Azt gondolnam, hogy ott az OS a programokkal, de mivel tudnam azt megnezni, hogy valoban ott van-e? Particionalo programok nem latjak.
Az Access IBM gomb sem tolti be bootnal az R&R programot, csak ha a gepen van egy OS es telepitve van a program. Olyankor betolti az R&R-t es ki is adom ott a parancsot, hogy tegye original allapotba a gepet, de ujrainditas utan tolti be a wint.
Valamit rosszul csinalok vagy ures az a particio?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- MSI Thin GF63 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Predator Helios 300 17.3" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe+1TB HDD magyar vbill gar
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest