- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
Joey
tag
válasz
dabadab #2763 üzenetére
Nekem egyszer egy rossz memoria modul csinalt hasonlo dolgokat (szinten T41). Elindult neha, de amikor mozgattam a gepet megallt. Azt hittem en is, hogy alaplap lesz, azon belul is a memoria foglalatra gyanakodtam, mert volt, hogy akkor fagyott meg amikor a memoriat megmozditottam boot kozben.
Probaltam mas modullal is, de azzal sem indult. Mar majdnem lebontottam amikor tettem meg egy probat egy harmadik memoriaval es azzal mar megy rendesen. Ez eredeti memoria mas gepben sem mukodik, teljesen halott. Persze nem biztos, hogy nalad is ez lesz a gond, de talan egy probat meger.
-
Joey
tag
Hu, mar azt hittem nincs megoldas a problemamra, illetve senki nem tud segiteni.
Nagyon koszi, este ha hazaerek nyomban kiprobalom a leirtakat. Az vilagos, hogy a 40giga az csak kerekitett adat, de szerintem (bar nem tudom pontosan, hogy mennyi helyet foglal a rejtett OS) meg igy is belefer.
Termeszetesen a kerdesem feltevese elott olvastam es probaltam magam megoldani a problemat. Meg is talaltam azt az oldalt, ahol leirjatok a R&R 3.1 hasznalatat es abbol vilagos, hogy win alol nem tudom az eredeti OS-t visszarakni, nem is ugy probaltam.
De megegyszer koszi a segitseget. -
Joey
tag
Egy T41-es gepen a 40 gigas merevlemezen az elerheto terulet 34,5 giga. Azt gondolnam, hogy ott az OS a programokkal, de mivel tudnam azt megnezni, hogy valoban ott van-e? Particionalo programok nem latjak.
Az Access IBM gomb sem tolti be bootnal az R&R programot, csak ha a gepen van egy OS es telepitve van a program. Olyankor betolti az R&R-t es ki is adom ott a parancsot, hogy tegye original allapotba a gepet, de ujrainditas utan tolti be a wint.
Valamit rosszul csinalok vagy ures az a particio?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Lenovo Thinkpad 460 S
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad P52 15.6" Core i9 8950HK Quadro P3200 6GB 32GB DDR4 RAM 1TB NVME SSD
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest