Hirdetés
Aktív témák
-
rage00
csendes tag
Hi,
Nem is olyan rég írta, és egy rövid kis videoval is dokumentálta valaki hogy a T61-esének a fedele ropog. Szóval az felől szeretnék érdeklődni - mivel az enyém is pont azon a részen(bal felén közép tájt) ugyan ilyen hangokat produkál amit én egyáltalán nem találok természetesnek - ,hogy elvitt-e szervizbe és ha igen akkor csinálnak-e vele valamit vagy felejtsem el és tanuljak meg vele együtt élni?
Másik meg mikor akksiról használom a gépet elég fura hangokat produkál(legjobban talán egy ciripeléshez tudnám hasonlítani).Nem tudom esetleg vki tud-e erről valamit mondani.
Előre is köszönöm.

-
rage00
csendes tag
válasz
bonaparte77
üzenetére
Hali.
Egy driver frissítés után nem fogja csinálni, nekem a t61 -em csinálta hogy bekapcsolás után mindig villant egyet de feltettem a 2008.06 havi drivert a 2007.07. helyett és utána nem csinálta többet.( igaz nem integrált videokártya hanem quadro nvs 140m van benne)
-
rage00
csendes tag
Értem és köszi mindkettőtöknek a gyors választ.
-
rage00
csendes tag
Köszi a gyors választ
Csak azért kérdeztem amugy mert ugye a program nem enged többet késziteni és nekem ugy lett volna logikus hogy akkor nem is másolható.És akkor ha ezzel a 3-om lemezzel újra telepitem akkor ugyan azt az állapotot kapom mint első indításkor vagy csak a vista lesz rajta?(legelőször volt rajta még egy 60 napos próbaverziós office 2007, windows defender meg egyéb kisebb program)
-
rage00
csendes tag
Hali!
Nekem olyan olyan kérdésem lenne, hogy a creat Recovery Media-val elkészített Recovery disceket másik dvd-re átmásolva tudom-e haszálni? Mert jobb lenne ha 2 példányban lennének meg.
Előre is köszönöm.
Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GR95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő