- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
rage00
csendes tag
Hi,
Nem is olyan rég írta, és egy rövid kis videoval is dokumentálta valaki hogy a T61-esének a fedele ropog. Szóval az felől szeretnék érdeklődni - mivel az enyém is pont azon a részen(bal felén közép tájt) ugyan ilyen hangokat produkál amit én egyáltalán nem találok természetesnek - ,hogy elvitt-e szervizbe és ha igen akkor csinálnak-e vele valamit vagy felejtsem el és tanuljak meg vele együtt élni?
Másik meg mikor akksiról használom a gépet elég fura hangokat produkál(legjobban talán egy ciripeléshez tudnám hasonlítani).Nem tudom esetleg vki tud-e erről valamit mondani.
Előre is köszönöm.
-
rage00
csendes tag
válasz
bonaparte77 #5272 üzenetére
Hali.
Egy driver frissítés után nem fogja csinálni, nekem a t61 -em csinálta hogy bekapcsolás után mindig villant egyet de feltettem a 2008.06 havi drivert a 2007.07. helyett és utána nem csinálta többet.( igaz nem integrált videokártya hanem quadro nvs 140m van benne)
-
rage00
csendes tag
Értem és köszi mindkettőtöknek a gyors választ.
-
rage00
csendes tag
Köszi a gyors választ
Csak azért kérdeztem amugy mert ugye a program nem enged többet késziteni és nekem ugy lett volna logikus hogy akkor nem is másolható.És akkor ha ezzel a 3-om lemezzel újra telepitem akkor ugyan azt az állapotot kapom mint első indításkor vagy csak a vista lesz rajta?(legelőször volt rajta még egy 60 napos próbaverziós office 2007, windows defender meg egyéb kisebb program)
-
rage00
csendes tag
Hali!
Nekem olyan olyan kérdésem lenne, hogy a creat Recovery Media-val elkészített Recovery disceket másik dvd-re átmásolva tudom-e haszálni? Mert jobb lenne ha 2 példányban lennének meg.
Előre is köszönöm.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mobilinternet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyaralás topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Apple Macbook Air M4 15 2025 16GB 256GB
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest