- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
pBandi
tag
válasz
Gondwana #7449 üzenetére
XI. ker. Sorpon utcára gondolsz?
A tápcsatlakozó elkezdett lötyögni a gépben belül. Nem nagy kaland, mert egy 3 forintos alkatrészről van szó. Hardware Maintenance Manual 122. old. d jelü alkatrészt kell megpiszkálni cserélni. Végre egy gyártó aki gondolkodik és nem az alaplapra forrasztja...
És ha már ott vagyok megkérdezem, miért nem tudom a DL lemezeket olvasni, hotott a meghajtón rajta van a logo. -
pBandi
tag
Sziasztok,
Garanciális problémákkal melyik szervízhez érdemes bekopogtatni egy T61-el, a garilevél hátulján lévő helyek közül?
-
pBandi
tag
Sziasztok a T61-em System update-je leáll a következő hibaüzenettel:
"An error occurred while gathering user information."
Találkozott már ezzel valaki? -
pBandi
tag
T61 Recovery megkreálva DVD-kre. HDD csere, majd telepítési próbálkozás, de amikor felszólít arra, hogy tegyen be a Disk1-et. Hiába teszem be, ezt írja: "This is not the correct disc...." Bármelyik lemezt teszem be a 3-ból ugyanezt írja...
-
pBandi
tag
válasz
Shadowfax #4331 üzenetére
Megkérdeztem máshol is ők is azt mondták hogy vissza lehet állítani, és még hihetetlenül kedvesek is voltak... Viszont már azt tudom, hogy melyik bolba nem fogom többé betenni a lábamat.
Mert gyakorlatilag felsorolták, hogy ők milyen indokokkal fognak egy esetleges garanciális ügyből kifarolni...
-
pBandi
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne hozzátok mégpedig:
Kinéztem magamnak egy T61-et de azt win Vista-val szállítják. Nekem jobban tetszene, ha a saját (eredeti) win XP-m futna rajta. Olvastan régebbi hozzászólások között, hogy lehet recovery CD-ket készíteni. Ha ezeket elkészítem akkor elvileg bármikor vissza tudom tenni a Vista-t is akár egy szűz vinyóra?
A kérdés apropója, hogy egy bizonyos üzletben állítják - nevét fedje jótékony homály - hogy nem kötelesek gariban javítani a gépet, ha nem az a szoftver fut rajta amit kaptam hozzá... Mondjuk ha teszem fel kipukkan a ram ahhoz mi köze lehet egy szoftvernekNekem az volna a logikus ha egy tök új HDD-re visszaállítható lenne az egész előtelepített csomag, mert a HDD halála esetén nem veszhetnek el az eredeti szoftverek.
Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Könyvajánló
- Gitáros topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest