Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
pBandi
tag
válasz
Gondwana
üzenetére
XI. ker. Sorpon utcára gondolsz?
A tápcsatlakozó elkezdett lötyögni a gépben belül. Nem nagy kaland, mert egy 3 forintos alkatrészről van szó. Hardware Maintenance Manual 122. old. d jelü alkatrészt kell megpiszkálni cserélni. Végre egy gyártó aki gondolkodik és nem az alaplapra forrasztja...
És ha már ott vagyok megkérdezem, miért nem tudom a DL lemezeket olvasni, hotott a meghajtón rajta van a logo. -
pBandi
tag
Sziasztok,
Garanciális problémákkal melyik szervízhez érdemes bekopogtatni egy T61-el, a garilevél hátulján lévő helyek közül?
-
pBandi
tag
Sziasztok a T61-em System update-je leáll a következő hibaüzenettel:
"An error occurred while gathering user information."
Találkozott már ezzel valaki? -
pBandi
tag
T61 Recovery megkreálva DVD-kre. HDD csere, majd telepítési próbálkozás, de amikor felszólít arra, hogy tegyen be a Disk1-et. Hiába teszem be, ezt írja: "This is not the correct disc...." Bármelyik lemezt teszem be a 3-ból ugyanezt írja...
-
pBandi
tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Megkérdeztem máshol is ők is azt mondták hogy vissza lehet állítani, és még hihetetlenül kedvesek is voltak... Viszont már azt tudom, hogy melyik bolba nem fogom többé betenni a lábamat.
Mert gyakorlatilag felsorolták, hogy ők milyen indokokkal fognak egy esetleges garanciális ügyből kifarolni... -
pBandi
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne hozzátok mégpedig:
Kinéztem magamnak egy T61-et de azt win Vista-val szállítják. Nekem jobban tetszene, ha a saját (eredeti) win XP-m futna rajta. Olvastan régebbi hozzászólások között, hogy lehet recovery CD-ket készíteni. Ha ezeket elkészítem akkor elvileg bármikor vissza tudom tenni a Vista-t is akár egy szűz vinyóra?
A kérdés apropója, hogy egy bizonyos üzletben állítják - nevét fedje jótékony homály - hogy nem kötelesek gariban javítani a gépet, ha nem az a szoftver fut rajta amit kaptam hozzá... Mondjuk ha teszem fel kipukkan a ram ahhoz mi köze lehet egy szoftvernek
Nekem az volna a logikus ha egy tök új HDD-re visszaállítható lenne az egész előtelepített csomag, mert a HDD halála esetén nem veszhetnek el az eredeti szoftverek.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OpenMediaVault
- Steam topic
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo Y520 I5 7300HQ GTX 1050 TI 16gb ram 256/1Tb
- XPS 9320 27% 13.4" 3.5K OLED érintő i7-1260P 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 16GB 512 magyarított vbill ujjolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad L15 (11.th i5, 16 GB 500 GB M.2, FHD) leárazás!!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mert gyakorlatilag felsorolták, hogy ők milyen indokokkal fognak egy esetleges garanciális ügyből kifarolni...