- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
pBandi
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne hozzátok mégpedig:
Kinéztem magamnak egy T61-et de azt win Vista-val szállítják. Nekem jobban tetszene, ha a saját (eredeti) win XP-m futna rajta. Olvastan régebbi hozzászólások között, hogy lehet recovery CD-ket készíteni. Ha ezeket elkészítem akkor elvileg bármikor vissza tudom tenni a Vista-t is akár egy szűz vinyóra?
A kérdés apropója, hogy egy bizonyos üzletben állítják - nevét fedje jótékony homály - hogy nem kötelesek gariban javítani a gépet, ha nem az a szoftver fut rajta amit kaptam hozzá... Mondjuk ha teszem fel kipukkan a ram ahhoz mi köze lehet egy szoftvernek
Nekem az volna a logikus ha egy tök új HDD-re visszaállítható lenne az egész előtelepített csomag, mert a HDD halála esetén nem veszhetnek el az eredeti szoftverek.
Aktív témák
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- ELADÓ: ASUS ProArt Studiobook H7600H 64GB RAM / i9 / RTX Studio / 4K OLED
- Lenovo ThinkPad T480s - i5-8350U
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi