Hirdetés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Mobil flották
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Jaja! ezen is van két szép lyuk a palmresten, amit két kelleténél hoszabb csavar okozott, de ez aza hiba ami biztos nem okoz garivesztést mert nincs köze az alaplaphoz.
Amúgy a csavaroknál jelölve van 1-4-ig melyik milyen hosszú, max rövidebbet teszek oda, hosszabat nem. -
mitulabattyi
aktív tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Köszi! Vesztenivalóm tényleg nincs...
Akkor holnap elugrok egy pár szervízbe, rakok bele csavart, aztán felhívom az ibm-et a biztonság kedvéjért, ugyanis debreceni vagyok, és potyára nem akarok felmenni Pestre.
Az LCD az eredeti, szerintem minden gyári benne.

-
mitulabattyi
aktív tag
Üdv!
Lenne egy kisebb problémám. Tegnap vettem egy T43-at, alaplaphibásan, hogy megpróbálom megcsinálni... Amikor hazaértem, megnéztem az IBM-nél, hogy miújság, és kiderült, hogy augusztus 21.-ig garis.
A gép alaplap problémás, csak úgy működik, ha nyomom a touchpad melett, olvastam hogy ez egy forrasztási tipushiba ennél a szériánál (ebben nem a video chip, hanem ami alatta van). Viszont hiányzik egy pár csavarja (mert átrakta a T42-be a winyóval együtt, és a memória sem a gyári). Szerintetek így él még rá a garancia? Nem szeretnék kifutni az időből gari terén ezért ide írok.
Remélem tudtok segíteni, köszi!
Aktív témák
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest