- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
Aktív témák
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz
KilgoreTrout #5227 üzenetére
Jaja! ezen is van két szép lyuk a palmresten, amit két kelleténél hoszabb csavar okozott, de ez aza hiba ami biztos nem okoz garivesztést mert nincs köze az alaplaphoz.
Amúgy a csavaroknál jelölve van 1-4-ig melyik milyen hosszú, max rövidebbet teszek oda, hosszabat nem. -
mitulabattyi
aktív tag
válasz
KilgoreTrout #5225 üzenetére
Köszi! Vesztenivalóm tényleg nincs...
Akkor holnap elugrok egy pár szervízbe, rakok bele csavart, aztán felhívom az ibm-et a biztonság kedvéjért, ugyanis debreceni vagyok, és potyára nem akarok felmenni Pestre.
Az LCD az eredeti, szerintem minden gyári benne.
-
mitulabattyi
aktív tag
Üdv!
Lenne egy kisebb problémám. Tegnap vettem egy T43-at, alaplaphibásan, hogy megpróbálom megcsinálni... Amikor hazaértem, megnéztem az IBM-nél, hogy miújság, és kiderült, hogy augusztus 21.-ig garis.
A gép alaplap problémás, csak úgy működik, ha nyomom a touchpad melett, olvastam hogy ez egy forrasztási tipushiba ennél a szériánál (ebben nem a video chip, hanem ami alatta van). Viszont hiányzik egy pár csavarja (mert átrakta a T42-be a winyóval együtt, és a memória sem a gyári). Szerintetek így él még rá a garancia? Nem szeretnék kifutni az időből gari terén ezért ide írok.
Remélem tudtok segíteni, köszi!
Aktív témák
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ!!! Apple MacBook Air M2/16GB/256SSD/Fekete/Magyar
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- 16" MacBook Pro / M1 Pro - Silver / 512GB SSD / 16GB RAM
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- DELL Latitude 5520 i7 GARANCIÁLIS
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest