Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 11 - népalma
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- iPhone topik
Aktív témák
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Jaja! ezen is van két szép lyuk a palmresten, amit két kelleténél hoszabb csavar okozott, de ez aza hiba ami biztos nem okoz garivesztést mert nincs köze az alaplaphoz.
Amúgy a csavaroknál jelölve van 1-4-ig melyik milyen hosszú, max rövidebbet teszek oda, hosszabat nem. -
mitulabattyi
aktív tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Köszi! Vesztenivalóm tényleg nincs...
Akkor holnap elugrok egy pár szervízbe, rakok bele csavart, aztán felhívom az ibm-et a biztonság kedvéjért, ugyanis debreceni vagyok, és potyára nem akarok felmenni Pestre.
Az LCD az eredeti, szerintem minden gyári benne.

-
mitulabattyi
aktív tag
Üdv!
Lenne egy kisebb problémám. Tegnap vettem egy T43-at, alaplaphibásan, hogy megpróbálom megcsinálni... Amikor hazaértem, megnéztem az IBM-nél, hogy miújság, és kiderült, hogy augusztus 21.-ig garis.
A gép alaplap problémás, csak úgy működik, ha nyomom a touchpad melett, olvastam hogy ez egy forrasztási tipushiba ennél a szériánál (ebben nem a video chip, hanem ami alatta van). Viszont hiányzik egy pár csavarja (mert átrakta a T42-be a winyóval együtt, és a memória sem a gyári). Szerintetek így él még rá a garancia? Nem szeretnék kifutni az időből gari terén ezért ide írok.
Remélem tudtok segíteni, köszi!
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- NBA és kosárlabda topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest