Hirdetés
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 1 VII Japán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- iPhone topik
Aktív témák
-
sssent
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
"amit az egyik irányba plusz-t ad, a másikban elveszi."
Ez WXGA/XGA szintjén csak abban az esetben áll, ha a képfelület méretét tekinted. Az effektív munkaterületet nézve a WXGA szélességben és magasságban is ad pár pixelt, tehát minden irányban többet látsz, csak kicsit kisebb méretben. Én ebben a méretkategóriában pont emiatt szeretem, nem annyira az oldalarányok miatt. Pl. a millió eszköztáras JDeveloper-emhez a WSXGA+-tól fölfele kezd kényelmes lenni a wide, alatta igazából tök mindegy az oldalarány, úgysem lehet elférni. Ablakok egymás mellé pakolgatásához általában szintén ez a minimum felbontás, de inkább nagyobb (ld. leginkább XGA-ra optimalizált weboldalak/alkalmazások).
-
karesz501
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
Az excel táblákat (is) én hoztam fel, ugyanis én szeretek olyanokat készíteni amik egy képernyőre ráférnek, mert rajtam kívül mindenki hülye és különben nem érthető a dolog, viszont magyarázni utálom a munkámat. Ez van

Ezek szerint azonban azzal egyetértünk, hogy ki lehetne használni a wide kijelzőt, csak ezt software-esen is sokkal de sokkal jobban, sőt mi több natívan támogatni kéne. Na ez hiányzik nekem de nagyon

Aktív témák
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gumi és felni topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- MacBook AIR Égkék 13,6 M4 CHIP! 16GB/256GB SSD. Magyar Bill! 2028 Április 28-ig Magyar garancia!
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest