- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
válasz
Adrian Mole #3122 üzenetére
Most próbáld meg úgy a reinstallt, hogy kitörlöd az összes eddig létrehozott profilt is.
-
Shadowfax
addikt
Ez a képregény Neked íródott.
A Pentium M 745 jó lesz, csak arra vigyázz, ebből van "A" végű változat (745A) is, na az nem jó... (Tehát kerülendő a 7**A.)
-
Shadowfax
addikt
Az a gond, hogy aki vette a pusz 2 év garit, az nem vette a fáradtságot, hogy az IBM USA-nál rávezetesse a weboldalon a gari lejártának dátumát a "warranty check"-nél... Ugyanis a szervizesek is azt nézik...
Akitől a gépet vetted, az jól átvert. Lehet, hogy jóhiszemű volt, de az is lehet, hogy nem. -
Shadowfax
addikt
válasz
zfarkas #3067 üzenetére
Semmi hókuszpókuszt nem kell csinálni vele, nyugodtan tartsd a gépben akkor is, ha hálózatról használod. Érdemes havonta egyszer teljesen lemeríteni és feltölteni. De megeszem a kalapom, ha kibírja 4 évig... (Nem erre vannak tervezve.)
Tim82: Én is következtettem valami ilyesmire az e-mail címed alapján.
A nickem nem ismerős? Angolul Keselyüstök. -
Shadowfax
addikt
Ez nagyon jó, köszi!
Látom, egy másik GYU fanatikussal van dolgom. -
Shadowfax
addikt
válasz
fokukac #3054 üzenetére
Két évvel ezelőtt 4 alkalommal (4 hónap!) csúsztam le az akcióról, mire megvettem Drágaszágot.
Reggel kitettek két darabot, az egyik eltűnt 10 óra körül. Telóztam, félretetettem a másikat, s megmondtam a főnöknek, hogy élet-halál kérdése, engedjen el. Rohanás az OTP-be, a boltba, megvan! Jeeeeeeeeee!
Viszont most októberben volt több T60 is, hetekig nem vitték el (!). Csodálkoztam is, miért nem... Most Karácsony előtt nem lesz ilyen egyszerű dolog ott vásárolni, mert mindenki be van már indulva.
-
Shadowfax
addikt
válasz
tototos #3045 üzenetére
De ez R sorozatú gép, amire az esetek 99%-ban 1 év garancia van. Mondom, bevállalható a vaterás dolog is, de én mindenképp utánaérdeklődnék, lehet-e még garikiterjesztést vásárolni hozzá... (Mármint nem az eladótól, hanem az IBM-től kérdezném. Ui. ez USA garis, fogalmam nincs, lehet-e itthon ezt "hosszabbítani".)
-
Shadowfax
addikt
válasz
tototos #3043 üzenetére
Erre a gépre jövő augusztusig van garancia. Bármennyire is megbízható, beüthet valami gixer, s akkor horror áron van hozzá alkatrész, szerviz. 300k-ért már elvárható lenne a 3 év gari...
De ezt a barátodnak kell eldönteni, hogy milyen kompromisszumot vállal be, mert a notivásárlásnál így vagy úgy, de kell kompromisszum. -
Shadowfax
addikt
Mivel itt csend volt a hozzászólásom után, rászabadultam az angol nyelvű thinkpad-fórumra, ott kifejezetten a T4x-széria régebbi gépeihez kötik.
Jé, a Thinkpad fórumon csak Thinkpadekről találsz beszámolót ennek kapcsán?Elárulom, a legtöbb emberkének ott nem is nagyon volt más gépe, csak tp. A másik - kicsit rosszindulatú - feltételezésem, azért nem (vagy kevésbé) hallunk más márkáknál erről, mert azok már rég kipurcannak, mire ez a hiba előfordulna.
Legalábbis a PH!-n nem, pedig igyekszem követni a nagyobb gyártók notijairól szóló topikokat. A PH! azért nem a világ informatikai közepe. -
Shadowfax
addikt
Másrészt megvan a szokásos Thinkpad-típushiba: az alaplapi USB-portok csak 1.1-ként hajlandóak működni 2.0 helyett
#1638-as hozzászólásomat idézem: "ha olyan USB-s kütyüt használsz, aminek nincs külön tápja, hanem az USB csatin keresztül az alaplapról kapja az áramot a működéshez, akkor az -idővel - esetleg kiégethet bizonyos áramköröket, s a port belassul, végül meghal az alaplap. Ez a probléma elsősorban a T4x szériához kötődik, de másutt is előfordul."
"number of Intel chipsets for Pentium IV and Pentium M processors have a design flaw that makes the southbridge (which contains the USB host controllers) especially sensitive to static electricity". [link]
Azaz az Intel sara, nemcsak a Thinkpadeket érinti, ezért ne nevezzük már Thinkpad típushibának.Dock II témában nincsenek tapaszatalataim.
-
Shadowfax
addikt
válasz
Szab_576 #3004 üzenetére
Ezen szeretnek segiteni valami modon, nemtudom van-e megoldas, ilyen speedfan progit mar probaltam, de nem is erzekeli a vetin, gondolom ehez regi a vas, vagy nemtudom. Ha tudtok vmi megoldas szivesen varom a lehetosegeket.
Direkt Thinkpadekre fejlesztette ki Shimodax a tpfancontrolt. A Readme fájlt olvasd el használat előtt. Hasznos tanácsok még itt is.
-
Shadowfax
addikt
szerintem minden TP-s guru elment üdülni a Bahamákra. vagy áttértek a Fujitsu-Siemens-ekre.
Az előbbi klassz lenne, az utóbbitól meg Isten ments'. (Bár láttam egy nagyon helyeske Lifebook szubnotit, amit azért elfogadnék.)
joco77: Ha a T40-esmhez veszek egy dokkolót és csatlakoztatom, akkor tudom ugy használni hogy ki van nyitva a laptop?
Igen, különben mi értelme lenne?
És a portok amik a laptopon vannak azok működnek igy is vagy csak a dokkolon lévők mennek?
Mindnek működnie kell. -
Shadowfax
addikt
Játék a Lenovo blogon. Guess the ThinkPad!
-
Shadowfax
addikt
válasz
wienattwo #2945 üzenetére
de állítólag az eredeti IBM memóriák, amik az új notikkal vannak szerelve, nagyon ütősek.
Na, akkor kapaszkodj meg: gyárilag az egyik T43-ban Hynix volt, a másikban Samsung memória.Csak pluszban rajtuk volt még az IBM-es címke az FRU-val, oszt jónapot. Ettől a cetlitől meg nem lett "ütősebb".
-
Shadowfax
addikt
válasz
wienattwo #2920 üzenetére
Valószínűleg egy cég vette meg több tizes tételben a laptopokat, ebből párat lepasszoltak nekik. Amikor a cég megvette őket x hónapja, attól kezdve ketyeg a gariidő, s jogilag használtak, hiszen Te már nem az első tulajdonosa leszel (még ha bontatlan, akkor sem)...
Az, hogy csak dvd-olvasó van beleszerelve, nem befolyásolja a garit?
Nem, mert az CRU, azaz vevő által cserélhető egység, nem befolyásolja a gép garanciáját. -
Shadowfax
addikt
válasz
tototos #2911 üzenetére
Jut eszembe: ezeket a hőmérsékleteket Everest-tel nézted? Ui. az nálam rossz értékeket ír ki.
MobileMeter mit mutat? -
Shadowfax
addikt
-
Shadowfax
addikt
Ezt szedted le, ugye?
Kell hozzá még a Configuration utility és a Hotkey driver is.
-
Shadowfax
addikt
-
Shadowfax
addikt
válasz
lamazonia #2841 üzenetére
Esetleg itt. Integrált a videókártya, de az ár és a gari jó.
(Amúgy az aproneten vannak T60 hirdetések dögivel, bár az rizikós...) -
Shadowfax
addikt
válasz
lamazonia #2829 üzenetére
A zsanér tuti bírni fogja.
kicsit félek hogy összetöröm
Ez esetben inkább vagy egy 14.1"-os T60-t, vagy egy T61-et vegyél. Az előbbi magnézium-kompozit tetejű (míg a 15"-os T60 CFRP), az utóbbinál, a T61-nél viszont már a kijelzőfedélbe is betették az ún. Roll Cage-t, ami még nagyobb védelmet biztosít. -
Shadowfax
addikt
válasz
lamazonia #2826 üzenetére
Központi szerviz:
IBM Magyarországi Kft.
1117 Budapest Neumann János utca 1.
Tel.: (+36) 1 382 5885
Fax: (+36) 1 382 5501Sajnos amióta a Lenovo 3000 gépeket is itt javítják, már nem annyira gyorsak, mint régen voltak... Ezekből a 150e forintos gépekből ui. többszázat adnak el hetente a notis cégek, s sajna azok gyakrabban hibásodnak meg... Így aztán a ThinkPadek is várnak a sorukra.
Ettől függetlenül korrekt cég, minden garanciális hibát ingyen javítanak, nem szemétkednek, nem karcolják össze a gépet, stb.
Zsanértörés Thinkpadnél nem szokott előfordulni. -
Shadowfax
addikt
válasz
thenameless #2824 üzenetére
Olyannyira olcsónak kell lennie, hogy ingyen meg kell csinálnia... Egyébként jófej a srác, szerintem nem lesz semmi gond.
-
Shadowfax
addikt
válasz
thenameless #2821 üzenetére
Sajnos igen.
Te vagy az első tulaja a gépnek? Mert lehet, hogy akitől vetted, az beállított egy supervisor jelszót, amiről nem tudtál. Ha őt sikerül elérni, s megtudni, mi volt az, akkor még nincs veszve minden... -
Shadowfax
addikt
válasz
lamazonia #2819 üzenetére
Egy ThinkPad (T60) többet bír ki, akármennyire elfogult is vagyok, ez tény.
Egy kegyetlen svéd teszt: Acer Travelmate 6463, Dell Latitude D620, Lenovo Thinkpad T60, LG F1, Panasonic Toughbook CF-29 és Toshiba Satellite Pro A120 bevonásával.A végeredmény:
Port durability
Acer TravelMate 6463: 13/20
Dell Latitude D620: 8/20
Lenovo ThinkPad T60: 9/20
LG F1: 7/20
Panasonic Toughbook CF-29: 20/20
Toshiba Satellite Pro A120: 10/20Wear and scratching
Acer: 8/15
Dell: 10/15
ThinkPad: 7/15
LG: 5/15
Panasonic: 10/15
Toshiba: 9/15Heat and cold
Acer: 10/15
Dell: 15/15
ThinkPad: 15/15
LG: 10/15
Panasonic: 15/15
Toshiba: 10/15Liquids
Acer: 15/20
Dell: 13/20
ThinkPad: 20/20
LG: 13/20
Panasonic: 15/20
Toshiba: 15/20Dropping and crushing
Acer: 20/30
Dell: 7/30
ThinkPad: 28/30
LG: 15/30
Panasonic: 30/30
Toshiba: 10/30Total score
Acer: 66/100
Dell: 53/100
ThinkPad: 79/100
LG: 50/100
Panasonic: 90/100
Toshiba: 54/100Ami érdekes a tesztben, hogy a ThinkPad T60 épphogy lemaradt a Toughbooktól, viszont a Dell D620 nagyot bukott az "esés és törés" teszten...
A képek eléggé szívbemarkolóak. -
Shadowfax
addikt
válasz
thenameless #2816 üzenetére
Vedd ki hosszabb időre az eleme(ke)t, mondjuk egy órára.
Vagy egész éjszakára, hogy tudjak végre aludni. -
Shadowfax
addikt
válasz
thenameless #2814 üzenetére
Most milyen ikon jelenik meg, mikor jelszót kér?
Ilyen?
Vagy ilyen?
Estleg ilyen?
-
Shadowfax
addikt
válasz
thenameless #2812 üzenetére
A CMOS elem kivétele sem segített? (Az akkut is ki kell venni természetesen.) Kézikönyv és még egy kézikönyv 33. oldala.
Ha nincs supervisor password, akkor ezzel a módszerrel kitörölhető a power-on pw (POP). -
Shadowfax
addikt
válasz
thenameless #2809 üzenetére
Ha nem állítottad be a supervisor password-öt, akkor sajna semmit...
Bár ha nem állítottad be, akkor a cmos-elem kiszedése törölné a POP jelszót...
Hmmm... érdekes.Amúgy nem állítgattál valamit az ujjlenyomatolvasós szoftverrel? Nem arra vár és bippeg a jelszó beírása után, hogy húzd végig az ujjadat a leolvasón?
-
Shadowfax
addikt
válasz
thenameless #2803 üzenetére
A supervisor passwordben is benne van ez a 0-ás karakter? (Vagy ugyanaz, mint a BIOS-é?)
-
-
Shadowfax
addikt
Én két egymás melletti gépet hasonlítottam össze, egy t60-at és egy t61-et és előző jobban meggyőzött, ennyi.
Mindkettő Lenovo fémjelzésű.T61-ből is létezik 14-es sxga (4:3), lesz itthon is vajon?
Biztos lesz itthon is nemsokára. Ha jól tudom, Amerikában is csak most ősztől van ez a modell, szerintem Karácsony előtt ideérhet. -
Shadowfax
addikt
Én a thinkpads.com fórumot olvasva jutottam arra, hogy azok, akik kezdetektől használnak különböző ThinkPadeket (15 éve)(jobbára a moderátorok), azok azt mondják, hogy a Lenovo égisze alatt is megmaradt a legendás megbízhatóság és minőség. (Bár az IBM ideje alatt is volt pár kevésbé jól sikerült sorozat.)
De mi változott volna attól, hogy átfestették a cégért?
A T40p-t a Quanta gyártotta.
A T60p-t a Quanta gyártja.
De ugyanazok tervezték mindkettőt, ahogy az elmúlt 15 évben mindegyiket, márpedig a tervezésen dől el minden. Az szinte mindegy, hogy Csi-Kung vagy Li-Kung szereli össze őket.
d900t-nek van egy nagyon jó mondása: "A minőségérzet a fejben dől el."
Ha valaki úgy áll hozzá, hogy a Lenovo idején készült gépek rosszabb minőségűek, mert fúj-fúj kínai, akkor nyilván a hibákra fog kihegyezni mindent... Ugyanő elővesz egy IBM ideje alatt gyártott gépet, s rögtön a jó dolgokat fogja észrevenni. Pedig ez szimplán csak attitűd kérdése. -
Shadowfax
addikt
Első körben azt tanácsolnám, készítsd el a Recovery disc-eket, még akkor is, ha sose fogod használni a Vistát, mert ha beüt a krach, s megsérül a rejtett partíció, csak ezzel tudod helyreállítani. (Minden program - ThinkVantage menüben "Create Recovery Media" - ezen belül "Create Product Recovery Discs now". 1 db CD-re és 1 db DVD-re lesz szükséged.)
Ha ez kész, lépj be a BIOS-ba (F1), a Security menüben IBM Predesktop area - állítsd "secure" módba.
Szintén a BIOS-ban a Config menüben - sata: állítsd "compatible"-re.Ezután már telepítheted az XP-t.
Az összes T60 XP (és Vista) driver innen elérhető. -
Shadowfax
addikt
válasz
danielh2 #2659 üzenetére
Az itt többször említett IBM Spare Stock Request Handler foglalkozik akukkal? Amennyiben igen, hogy kell onnan vásárolni?
Felhívod azt a telefonszámot, bediktálod az akku FRU-ját, ők megnézik, van-e raktáron (ha nincs, megrendelhető, pár nap alatt ideér). Megmondják az árát, ha megfelel, akkor be kell menni érte.Másik kérdés: amikor lehajtom a gép fedelét egy bizonyos mértéken túl (tehát nem csukom még le) akkor elalszik a kijelző.
Ez teljesen normális. Egy bizonyos szögben a káván lévő pöcök hozzáér a gépen lévő érzékelőhöz, ami lekapcsolja a monitort. Ettől még nem kerül készenléti állapotba...
Vagy csak nem értem a kérdést? -
Shadowfax
addikt
Bár az egyik nem T60-as (a jobboldali egy 14.1" T43, a baloldali egy 15.4" T60), de azért érzékelteti a különbséget a kép:
-
-
Shadowfax
addikt
Nem, azt én mondtam.
Laptopinfo 200k. Ezt használtként adják el, de teljesen új, bontatlan csomagolás, s három év gari. Van még kérdés? -
Shadowfax
addikt
elfogult vagyok asszem T és X sorozat irányba..de csak a lenovo design elöttiekre..
Ugyanazok tervezik a ThinkPadeket a Lenovo égisze alatt, akik az IBM idejében. A design vagy minőségbeli problémák csak a fejünkben léteznek, köszönhetően a kínai cég iránti kezdeti (?) előítéleteinknek.
Az IBM idején is voltak problémák ThinkPadekkel - pár sorozat nem úgy sikerült, ahogy kellett volna... Illetve volt idő, mikor az Acer gyártotta őket.
Az új chipset iránti lelkesedést meg majd tototos kolléga vázolja. -
Shadowfax
addikt
válasz
BusyChild #2549 üzenetére
Ezen az oldalon nézd meg a géped modellszáma szerinti venti FRU-ját. (Fan assembly /többféle típus!)
Ha kiválasztottad, akkor ezt a raktárat érdemes felhívni, FRU-t bediktálni, megkérdezni, van-e, s mennyibe fájna:
IBM Spare Stock Request Handler
1117.Budapest, Budafoki út 60.
tel : ( 00-36-1 ) 481-0532
fax : ( 00-36-1 ) 382-0285Ha ezt sokallod, akkor a Vaterán vagy notebookbontókban érdemes körülnézni.
-
Shadowfax
addikt
válasz
tototos #2517 üzenetére
Nálam egy érv van a T60 melett a 3 év garancia, ha neked van több akkor légyszi oszd meg velem.
Már leírtam korábban, s dabadab is ugyanezeket írta.
Nagyon tetszik neked ez az új chipset dolog, ám amit kinéztél, az egy R61i, ami pont abban különbözik az R61-től, hogy régebbi Intel procik vannak benne...
A T60 és az R61i között a teljesítménybeli különbség így teljesen elhanyagolható.
(Sajnos, ebből a pénzkeretből ennyit lehet kihozni, de legalább Te már első notis vásárlóként is jó helyen tapogatózol.)
Ja, az usanotinál az az 5 órás akku üzemidőt nyugodtan vedd csak 3-3,5-nek.
-
Shadowfax
addikt
Srácok, legyetek szívesek megnézni, mennyit fogyaszt az akkutok átlagos használat mellett. Az NHC is megmondja, akinek fent van, vagy dobjátok fel a MobileMetert.
Kb. 5 perc alatt megvan, s nagy segítség lenne. -
Shadowfax
addikt
Nagyon elfogultak vagytok srácok, pedig az R61 igazán jó kis gép, a T61-től márcsak a vastagsága/súlya különbözteti meg. Tototosnak igaza van: az R61 is megkapta ugyanazt a merevítést (Roll cage vázat) a fedlapnál is, mint a T61.
Már régebben is írtam: az R5x és T4x sorozatban óriási volt a különbség a két sorozat közt, mára ez már szinte elenyészett.A feltett kérdésre meg már válaszoltam a Milyen notiban.
-
Shadowfax
addikt
válasz
macikos #2465 üzenetére
Nincsen bibi vele, a PH!-ról legalább 10 ember onnan vette a gépét, én is közel két éve az enyémet.
(Ha beírod a keresőbe, hogy laptopinfo, akkor elolvashatod a korábbi hszeinket erről.)
Azért ilyen olcsó, mert használtként adják el, az ÁFÁ-t már nem kell rá megfizetni. -
-
Shadowfax
addikt
válasz
djDanee #2458 üzenetére
A CTO a modellszámnál azt jelenti, hogy configure-to-order, azaz egyedi megrendelésre állították össze (nagyobb cégek így veszik), tehát nem 100%, hogy wlan kártya is volt benne eredetileg, bár nagyon valószínű.
Itt a service parts-nál mutatja, hogy az Intel PRO Wireless 2200BG és a 2915ABG is jó hozzá. [link]
Célszerű lesz azért kipróbálni vásárlásnál. -
Shadowfax
addikt
válasz
djDanee #2447 üzenetére
Ha elég bátor vagy, s van egy jó csavarhúzód, akkor magad is megnézheted: a wlan kártya közvetlen a tapipad alatt van. A szétszereléshez segítséget nyújtanak az IBM oldalán megnézhető videók: [link] Első lépésben ki kell szedni az akkut, utána a billt, majd a csuklótámaszt (ezekhez is ott van a videó).
Leírás: [link]
A listában van győri szerviz: [link] -
Shadowfax
addikt
válasz
Kukupenko #2448 üzenetére
Pl.: Melyik miben jobb és melyikkel érdemes választani egy T43-ast?
- 64MB ATI Radeon X300
- Intel 900
Attól függ, mi a fontosabb a számodra. A GMA900 kevesebbet fogyaszt, emiatt hosszabb az akkuidő, viszont WDDM driver hiányában a Vista Aero felülete nem fut (a Vista természetesen igen). X300-nál vígan fut az Aero, viszont az akksi hamarabb lemerül.
Garanciális időn belül, jogtiszta oprendszer esetén régebben ingyen visszaállították a recovery részt. De hívd fel őket, mikor viheted be a gépet.
A zárójeles rész azt mutatja, hogy a gép milyen bővítő-helyében van az eszköz. MPCI - Mini PCI, ebben te is cserélhetsz eszközt. CDC - Communications Daughter Card, többnyire gyárilag rögzített eszközök vannak benne. LOM - LAN on motherboard, alaplapra integrált vezérlő. Ebből a miniPCI az érdekes, a miniPCI csatolóba egy eszköz helyezhető, ha itt van pl. a WLAN, már nem tehetsz bele dedikált videót. (Persze egyébként sem.)
-
Shadowfax
addikt
válasz
stonyóka #2431 üzenetére
Szia!
A ThinkPad 570-es a maga idejében egy nagyon aranyos P2-es szubnoti volt (1999-ben), a mai reális értéke olyan 20-25k (max. 30k) körül mozog, ha van hozzá dokkoló*, a kijelzője makulátlan, az akkuja legalább egy óráig bírja, s szép állapotban van.
*Ha nincs dokkoló, oprendszert nagyon nehezen tudsz rá varázsolni, mert a gépben nincs optikai meghajtó, USB-n keresztül meg szívás.
Gondwanával teljesen egyetértek: ajándékba ne vegyél notebookot, mert nagy a mellényúlás esélye. Használt notebookot meg csak az vegyen, aki NAGYON ért hozzá.
Szerintem valami mást gondolj ki, egy okos nő úgyis ügyesen kiszedi a férjéből, mi az, amit igazán szeretne, s akkor kellemes lesz a meglepi. -
Shadowfax
addikt
válasz
Kukupenko #2410 üzenetére
Üdv a totyikban!
Itt lecsekkolhatod a garanciát: [link] A magyar szerviz is itt ellenőrzi le, tehát ha itt okés, akkor semmi gond.
Cserélhetsz billentyűzetet is, oprendszert is, ettől nem ugrik a gari.
Ha megfogadsz egy jótanácsot, mielőtt legyalulnád az eredeti os-t, készítsd el az ún. Recovery cd-ket, ez későbbiekben jól jöhet, ha esetleg vissza akarnád azt állítani (pl. eladás miatt). Minden program - ThinkVantage - Create recovery media program: ''Create a set of Product Recovery discs now'' opció.
Ha most bekapcsolod először a gépet, hagyd teljesen feltelepülni a wint, ne állítsd le, ne kezdj particionálni. Csak tanács.
Bármi kérdésed van, szívesen segítünk.
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Villanyszerelés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Mobil flották
- Formula-1
- További aktív témák...
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged