- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- LG G8X - kettőn áll a vásár
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Shadowfax #3019 üzenetére
Jóvanno, félreérthetően fogalmaztam. Valóban, magas labda volt, én se hagytam volna ki. Mentségemre, ezt teszi két heti, pihenőnap nélküli munka. Teret hagyok, hogy le lehessen rám csapni...
Tisztában vagyok a ténnyel, hogy 1. nem a PH! körül forog az informatikai világ (pedig de jó lenne
- de azért jó eséllyel Magyarországon és a PH!-közösségben is megtárgyalják a jelentkező hardverhibákat), 2. a TP-fórumon lévőknek nagyrészt TP-gépeik vannak.
(És magamnak köszönhetem, ha úgy fogalmazok, hogy tökéletesen belém lehet kötni. Én se tennék másképpen, ha hasonló labdát kapnék...
)
Akkor úgy fogalmazok, se HP, se Dell, se Acer-fronton nem találkoztam a jelenséggel, az alapján, amit az itteni fórumokon - szorgos visszaolvasással is - olvastam. (Az Asus, a Toshiba és a Sony nekem kiesik (nem gondoltam soha arra, hogy tőlük vegyek gépet, mert általában drága nekem), az MSI-notikat csak újabban figyelem, a többi gyártó meg szóba se nagyon jöhetne nálam.)
Egyébként gonosz vagy. Mármint a többi márka gépeivel szemben. De miért?
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anime filmek és sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Blabok nyakrögzítő M méret
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest