Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Gear S3 - második kör
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Shadowfax
üzenetére
Jóvanno, félreérthetően fogalmaztam. Valóban, magas labda volt, én se hagytam volna ki. Mentségemre, ezt teszi két heti, pihenőnap nélküli munka. Teret hagyok, hogy le lehessen rám csapni...

Tisztában vagyok a ténnyel, hogy 1. nem a PH! körül forog az informatikai világ (pedig de jó lenne
- de azért jó eséllyel Magyarországon és a PH!-közösségben is megtárgyalják a jelentkező hardverhibákat), 2. a TP-fórumon lévőknek nagyrészt TP-gépeik vannak.
(És magamnak köszönhetem, ha úgy fogalmazok, hogy tökéletesen belém lehet kötni. Én se tennék másképpen, ha hasonló labdát kapnék...
)Akkor úgy fogalmazok, se HP, se Dell, se Acer-fronton nem találkoztam a jelenséggel, az alapján, amit az itteni fórumokon - szorgos visszaolvasással is - olvastam. (Az Asus, a Toshiba és a Sony nekem kiesik (nem gondoltam soha arra, hogy tőlük vegyek gépet, mert általában drága nekem), az MSI-notikat csak újabban figyelem, a többi gyártó meg szóba se nagyon jöhetne nálam.)
Egyébként gonosz vagy. Mármint a többi márka gépeivel szemben. De miért?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- Macbook Air 13" M1 A2337 2020 8GB Viseltes eszt. áll.
- Macbook Air 13" M1 A2337 2020 8GB Pixelhiba
- Macbook Air 13" M1 2020 (2021) A2337 16GB
- Acer Extensa 215-52 (2021) Megkímélt állapot, 1 TB HDD, dobozával!
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(És magamnak köszönhetem, ha úgy fogalmazok, hogy tökéletesen belém lehet kötni. Én se tennék másképpen, ha hasonló labdát kapnék...
)