- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
evone
őstag
http://www.youtube.com/watch?v=F7lI65dO-SE
!
remelem ezzel is tudnak micsinalni a szervizben, mert ez igy mar nagyon nem oké! ennyi penzbol vehettem volna x61s-et is mikor ezt a t61et vette, arra sehol nincsenek ilyen panaszok, viszont egyre tobb elegedetetlen t61 usert ismerek...
-
evone
őstag
nem talakozott meg senki olyannal hogy egyenletes feluletre leteve a gepet, billeg? megneztem es az egyik (jobb elso) gumitalp nem er le az asztalra
tegnap meg teljesen jovolt, mostmeg ez. hat en ilyet meg nem lattam
-
evone
őstag
ha tisztan akarom telepiteni a windowsom, akkor ugye anytime upgrade lemez kell? (vista) es ha igen, ebbol letezik magyar? betudom ezt szerezni legalisan valahogy anelkul hogy fizetnek?
-
evone
őstag
válasz
Dottore #7624 üzenetére
hat a "valsag" elott nem voltak ennyire durvan dragak.
egyebkent a lenyeg az lenne hogy csak trackpoint legyen es tacspad ne, meg hogy ledes kijelzo es lehetolseg 1440x900 meg 12"
(orulnek ha emelle lenne meg webcam is, de kibirnam ha ilyenem lenne, meg nekem ujlenyomatolvaso se lenne olyan fontos)
egyebkent itt talaltam rola jo kepeket
szoval perpill csak ezt talalom ami normalis.
-
evone
őstag
most nezem, magyarorszagon meg nem lattam olyan boltot ahol mashogy lenne irva, szoval. en mindenhol ugylattam itt kiirva hogy az x200na ledes 1280x800 kijelzoje van webcamal, es az x200snek ledes 1440x900 webcammal, de a valosagba ugyvan hogy:
x200: 1280x800 ccfl hattervilagitas webcam
x200s: 1440x900 led, no webcamerdekes
-
evone
őstag
-
evone
őstag
mitol olyan jo az az a31p?
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #7438 üzenetére
http://www.notebooksystem.hu/
-
-
evone
őstag
ma veletlenul leejtettem a gepet, es a sarkara ahol esett lett egy ici pici hajszalrepedes. viszont ennyivel megusztam, remelem nem fogg torni ott.
-
evone
őstag
ti mivel szoktatok takaritani a tetejet?
-
evone
őstag
nincs valami video valahol arrol hogy hogy lehet szetszedni a kijelzot? mert mar nagyon idegesit a recseges
es neztem, van egy resz amit ha osszepattintok, akkor jo egy ideig ( fel perc ), de utanna megint kipattan. valami illesztesi hiba lesz ez.
-
evone
őstag
2x
-
evone
őstag
XP-nel nem lehet valasztani telepites kor hogy angol nyelven kered vagy magyar? Nekem vistanal megkerdezi.
-
evone
őstag
mit számit az a matrcia? mert sztem online is meglehet mondani hogy ez bizony legalis. meg a gephez adtak az os-t. szerintem ebbe nem lehet belekotni
-
evone
őstag
válasz
abcukistván #7143 üzenetére
( veled fele annyi baj nincs mint velem volt/van/lesz )
-
evone
őstag
ejjj dejo ez a recsegos ropogos kis thinkpad.
-
evone
őstag
válasz
fordfairlane #7007 üzenetére
hat ez tuti nem fog a legvaratlanabb pillanatban lemerulni, van toltottseg jelzoje.
-
evone
őstag
lejart az idolimitem. na mind1 iderakom:
ITT egy kep, amin latszik hogy mekkora.
-
evone
őstag
6000ert vettem ujonnan. a boritas tapintasa olyan mint a T szerias thinkpadeknek. de nem gumis sztem. a gombok marhara halkak. ez elott egy vezetekes razer diamondbackem volt, es azert erzem a valtast, de osszeseggeben tetszik es egyelore nem bantam meg. kenyelmes a fogasa is, es a sulya is teljesen jo. raadasul 1 sec alatt hasznalatba lehet venni, mintha csak bedugnad az usbbe az egeret.
-
evone
őstag
vettem egy ilyet:
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4407
nagyon klassz.
-
evone
őstag
na, akkor az en kijelzomet is szedszedhetnek, hogy mi a f*** recseg ott.
de valami tuti nincsen rendesen odaillesztve.
-
evone
őstag
http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/MIGR-69927.html
en itt nem latok ilyet, meg rendes biosban sem. erdekes.
-
evone
őstag
szerintetek normalis amugy hogy az sl400on igy nez ki a thinkpad logo? katt
-
evone
őstag
Az elobb ugyebar 52 Wh volt, mostmar 54 Wh. Holnap ismet lemeritem, es akkor kiderul visszamegy-e 56-ra. De volt mar ilyen es akkor sikerult elernem a design capacityt ismet.
Egyebkent vicces dolog, ilyenkor kikapcsolom hogy lekapcsolja magat magatol, es akkor miutan azt jelzi hogy mar 0%, meg akkoris megy par percet a gep... szerintem ilyenkor kap eszbe, hogy tud o meg tobbet is. Amugy nem ertek hozza, szoval lehet hulyeseget mondok.
Amugy 183 cikulus van benne.
-
evone
őstag
válasz
Scalpel #6788 üzenetére
Nekem is van most windows 7, de egyszeruen nem erzem sokkal gyorsabbnak ugyanazon a gepen, nincs meg az erzes hogy azonnal kene.
Teljesen jol megvagyok a Vista + Gentoo parossal. Szerintem amig nem vonjak meg a supportot a vistatol, addig nekem nincs szukesegem 7es verziora.
-
evone
őstag
Szoktatok neha olyat, hogy lemerititek teljesen a notit (100%rol) aztan, megint fel 100%-ra?
latszik a kepen is, 56.16 Wh a designt capacity, ehhez kepest valami 52 Wh volt legutoljara a max.
Igaz most a kep keszitese utan lemerult par percel, mostmar, 54.41Wh a full charged capacity. Remelem sikerult megtanitani neki az 56ot megint.
Szerintem nem tett neki jot mostanaban hogy melegrol, rohadt hidegebe mentem ki vele.
-
evone
őstag
Volt itt valakinek Z61t-je már? Kepekrol brutalisan jol nez ki a teteje.
Meg ugy tunik nagyon egyben van.
-
evone
őstag
Na, megneztem baratnom fel eves acerjet. Azt hiszem egy szavam sem lehet a T61em allapotara. (es ezt ugy hogy o nem is hordozza, en meg mindig viszem magammal mindenhova, raadasul nem is tobb ezres taskaban... )
(kiveve a kijelzot) Az aksi lotyogest megoldottam, ha nem irtam volna még, beraktam egy kis paprit, es kevesbe lotyog. Jo ez.
-
evone
őstag
válasz
---Lasali--- #6713 üzenetére
nem, a fedlapnal van valami, megneztem oldalt osszetudom pattintani egy reszen, es akkor akarhogy nyomkodok nem ad ki ilyen hangot, szoval szerintem nem tort el semmi, de valmi illesztés nagyon nem jolvan.
-
evone
őstag
nem a parketta recseg, mert most asztalon van, irok rola, es ha ott megfogom, akkoris recseg.
szoval nem tudom, en nem dobaltam, nem utogettem, semmi, vigyazok ra. ennél jelen pillantban egy 100 ezres acer is kulonb sajnos. amugy kb 6 honapos a gep, es 3 honapja ilyen
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali fotós kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fogyjunk le!
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest