Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- A Huawei bemutatta a FreeBuds Pro fülhallgató 5. generációját
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Poco F7 – bajnokesélyes
Aktív témák
-
Gondwana
addikt
Az teljesen normális, hogy a maximális kapacitás így kopik. (Olyan bajom is volt, hogy új akku, első ciklus után 84Wh design capacity mellett 79Wh maximal capacity, a hatcellás, amivel érkezett a vas, pedig az első ciklus után design cap. 56Wh, max cap. 59Wh, valahol a 15. ciklus körül esett 56Wh alá, most, 140 ciklus környékén 42Wh környéke)
Lenovo programok kiírják a gyártás dátumát és a ciklusszámot is. (ilyesmi megoldást keresek épp Ubuntura - ami nem csak kapacitást tud) -
Scalpel
senior tag
Úgy tudom, hogy Li-ionos és Li-polimer akksikat nem szabad 100%-ra lemeríteni, és nem szabad 100%-on tárolni se, bár ezt a beépített elektronika tervezett kisüléssel úgyis ellensúlyozza, mert nem tesz nekik jót. Mondjuk örömmel hallom, hogy valaki rácáfolt
.
Én úgy jártam egyszer, hogy töltés közben jött egy áramingadozás, és az addig meglévő majd 56Wh leesett 52-re... most már valahol 51 körül járhatok.
Mondjuk emlékszem, laptopinfos srác mondta, hogy ha nagyon leesik az akksi kapacitása, akkor csináljam meg amit Te is csináltál. Nem tudom. Te vagy az elő példa, hogy működhet. Majd az időkről számolj be kérlek, hozott-e javulást?
Akksiknak valóban nem tesz jót a nagy hőingadozás, de a Li-os akksiknak a magas hőmérséklet sem.Bennem a Win 7 kelt azonnali birtoklási vágyat. Próbálkoztam dual bootos rendszerrel én is, de lusta vagyok állandóan újraindítani, ezért igyekszem egy OS-t megfelelően gyorsra behangolni. Néha sokára sikerül...
A linuxszal egy bajom van, hogy az office 2007-es formátumok támogatottsága nem elég jó. De ha tudnék valahonnan Novell SUSE Enterprise licence-et szerezni, mert abban MS támogatású OpenOffice van, így teljesen támogatja a 2007 formátumait, akkor meggondolnám a váltást.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X395 13.3" Ryzen 5 PRO 3500U 16 GB RAM 512 SSD AMD Radeon Vega 8 Graphics
- Asus TUF F15 Gamer Laptop 15.6" i5-11400H 16 GB RAM RTX 3050Ti 512 SSD
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Dell Latitude 5540 15.6" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
.