Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple Watch
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Aktív témák
-
_ak_
addikt
Ha jól látom kijött egy újabb hirens boot cd, inkább azt Írom ki egy cdre, azon is van mindeféle partícionáló tool.
Körülnéztem jobban biosba, de nem találtam semmi lehetőséget arra, h elrejtsem a recovery partíciót. Egyáltalán kéne, h legyen ilyesmi feature? Nem nagyon találkoztam még ilyesmivel.
Más. kipróbáltam a think lightot, nekem pont oda világít ahova kell, úgy tűnik tényleg csak a kissebb 14es notikat ériti a szembe világítás.
Kipróbáltam pár 1080p-s filmet is, akksiról be-be szaggatnak, de tápról már mennek rendesen átlag 30%-os terheléssel, azt viszont még nem tudom, a dxva aktiválható-e az intel vga mellett.
A hangszórók, számomra, meglepően hangosan szólnak, igaz a mélyebb hangok szinte egy az egybe elvesznek, de hát ugye ez szinte természetes ilyen notiknál.
Ami egy picit zavarja a szememet, h a jobb oldala a kijelzőnek kicsit sárágásabb és a színhelyesség sem az igazi, de ezt nem kell nagyon komolyan venni, csak egyszerűen "érzékeny" ilyesmikre a szemem.
Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest