- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
Nand_i
tag
Ezek után visszavonom, hogy nekem recsegett a palmrest, ehhez képest az enyém csöndben ciripelt egy picit.
Remélhetőleg szervíz megcsinálja, nekem anno barátnőm T41ében kellett alaplapot cserélni (usb hiba), de természetesen serial alapján ment az egész, minden probléma, akadékoskodás nélkül (Bp infopark).
-
fotel
aktív tag
Első naptól ilyen? Én már rég szervizbe vittem volna. Közben olvastam, hogy nem. Ez hibás, semmi kétség.
Egyébként nekem németországi lokalizácival rendelkezik a T500, de az otthoni szerviz és az itteni is simán ellátta. Tipus alapján (pl2082-5BG-ből a 2082) határozza meg azt, hogy érvényes-e rá az IWS. Én inkább EU-s eBay-en vásárolnék egyébként.
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali játékos kérdések órája
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Linux felhasználók OFF topikja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Latitude 7455 14" QHD+ IPS érintő Snapdragon X1P64100 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL Universal Dock UD22
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest